Contactgegevens - Armbanden.nl

Over Armbanden.nl

Armbanden.nl is in 1999 is als een van de eerste in Nederland officieel begonnen onder de naam ‘armbanden’. Met specifiek leren heren en dames armbanden en uitgegroeid tot een ambachtelijke design webshop in vrouwen en mannen armbanden. In ons eigen atelier worden de sieraden op maat gemaakt. Om iedere armband een unieke look en feel te geven zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van jouw eigen armband. Middels het graveren en lederen bewerkingstechnieken worden je stoere armband geschenk altijd uniek ontvangen. Onze collectie bestaat uit meer dan 600 armbanden op voorraad met de laatste trends en ontwerpen zoals o.a. kralenhouten, robuust touw, foto armbanden en edelstalen vingerafdruk armbanden.

Al ons ‘echte leer‘ komt uit Matera, Italië. Hierdoor is het niet alleen van de hoogste authentieke kwaliteit maar ook robuust, duurzaam en verantwoord. Zoek je een armband met een andere leersoort, laat het ons weten. Wij laten je zien welke lederen banden er mogelijk zijn.

Contact & bedrijfsgegevens
Nederlandse klantenservice
Belgische klantenservice
Engelstalige klantenservice
Openingstijden

Direct contact? Gebruik onze chatbox rechtsonder op uw scherm.

Handelsnaam: Armbanden
Vestigingsadres: Hertog Willemlaan 23, 5961 TK Horst.
BTW-identificatienummer NL002260920B65

mannen armbanden maken van echt leren huiden
Product retourneren?

Meld altijd eerst je retour per email: info@armbanden.nl
Retouradres: Hertog Willemlaan 23, 5961 TK Horst.

Retourkosten zijn voor de koper. Wij bieden geen gratis retourlabels. Maatwerk armbanden kunnen niet retour.

Bestellingen op maat worden gemiddeld binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Wilt u een bestelling retourneren dan is dat mogelijk binnen 30 dagen.

Veel gestelde vragen

Om er zeker van te zijn dat je een armband koopt met onze garantie, kwaliteit en vakmanschap. Is het Armbanden.nl™ Trade Mark in werking gesteld. Dit wil zeggen dat onze armbanden uitsluitend via onze eigen webshop te verkrijgen zijn.

Merken kunnen worden opgezocht in het Benelux Merkenregister BOIP. Handelsnamen kunnen altijd worden geverifieerd bij de KvK.

Het is voor zowel mannen als voor vrouwen zeer makkelijk en eenvoudig om de maat van de polsband op te meten. 

Wat heb ik nodig? Een meetlint, een strookpapier of een touwtje.

Deze maat kun je nu gebruiken als ‘normale’ polsmaat. Stel dat de gemeten polsmaat 20 cm is, dan zullen wij de armband afstellen op een lengte van 20 cm. In alle gevallen is dit te kort! Daarom gaan wij uit van de echte opgegeven maat. De maat welke jij fijn en comfortabel vindt zitten. Op deze manier voorkom je dat de armband onprettig en te strak zit. De juiste opgegeven armband maat zal bij een iets langere lengte dus ‘normaal’ zitten.

Let op: vul bij je bestelling dus nooit je exacte polsmaat in. Wil je een armband maat correct hebben voordat je deze besteld. Dan adviseren wij een andere armband of horloge goed op te meten. Zodat wij dezelfde lengte kunnen aanhouden.

Wij vragen dus niet bij je bestelling de polsomtrek maar de uiteindelijke lengte van je armband.

Maak gemakkelijk je eigen vingerafdruk met een potlood, plakband en papier. Zodra je tevreden bent kun je deze aan toe toesturen.

  1. Kleur een zwart vlak in met het potlood
  2. Wrijf je vinger goed door het donkere grafiet
  3. Plaats je plakband goed tegen je vinger
  4. Druk de plakband op het papier (verwijder het plakband weer!)
  5. Maak hier een foto van en upload deze tijdens de bestelling

 

Als de pakket bezorger aangeeft dat het is afgegeven is het in de meeste gevallen ‘afgegeven bij de buren’. Soms worden pakketten ook wel eens bij de achterdeur gelegd. Soms wil het helpen om direct naar de bezorgdienst te bellen. Deze verbinden u dikwijls gelijk door naar de postbezorger zelf of deze belt u zelf terug. Een eerste reactie kan zijn dat PostNL u gelijk naar de webwinkel terugstuurt. Maar vraag duidelijk of het mogelijk is om de bezorger te contacteren. Natuurlijk gaan wij op onderzoek voor u uit als het pakketje kwijt is geraakt.

Ja, alle producten welke worden verzonden vanuit ‘Heren Armband’ bevatten 21% BTW op de factuur. Bedrijven kunnen de BTW middels deze factuur terugvragen. Als deze bijvoorbeeld een relatiegeschenk of zakelijk cadeau is.

Met de nieuwe Europese regelgeving van 1 juli 2021 wordt het BTW tarief berekend naar het land van de consument. Bedrijven kunnen nog steeds tijdens het afrekenen het geldige BTW nummer invullen om de BTW te verleggen.

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Recente artikelen

Meer over herenarmbanden

Armband met vingerafdruk - fingerprint gravure

Brown bracelets

Think of a color you can wear practically anywhere that will always make you appear gorgeous and sophisticated. Brown is the topic of our conversation.

Lees meer »