Witte & Roze Zebra - Kralen armband

Op voorraad uit ons eigen atelier

31,95

Deze Pink Zebra Jasper Armband is een eenvoudige en elegante armband die bij alles past. Het is een geweldig cadeau voor de speciale dame in je leven, van moeder tot zus of vriendin. De natuursteenkristallen kunnen worden gebruikt voor helende doeleinden en brengen gemoedsrust, energie en kracht aan de drager. Deze unieke armband is voorzien van prachtige stenen die zowel helend als beschermend zijn. Draag het met andere kristallen om hun eigenschappen te helpen intensiveren.

De kleur van deze kralenarmband doet mensen denken aan de roze zebraprint, waardoor het een leuk accessoire is voor elke gelegenheid. Het is een geweldig verjaardagscadeau voor haar, of om je beste vriendin te laten zien hoeveel ze voor je betekent. Het betreft 1 Jasper zebra kralen armband (afgebeeld staan er 2). De kralen van de witte met roze Jasper Zebra zijn 8mm.

Ontwerp je kralen armband

 • Metaal kleur *

 • Enkel of dubbele kralen *

 • Voorkant tekst * 4,50

 • Bovenkant tekst * 3,50

 • Achterkant tekst * 3,50

 • Onderkant tekst * 3,50

 • Symbool * 4,50

 • Lengte van een 'enkele' kralen armband *

  Bereken zelf je maat

 • Lettertype *

iDeal betaling mogelijk
Visa creditcard
Apple Pay
Bancontact Mister Cash
Mastercard
achteraf betalen met Klarna

Natuurlijke accenten zijn goed zichtbaar op onze 8mm natuurstenen kralen
Alle natuurstenen kralen armbanden zijn een lust voor het oog en zien er bewonderenswaardig uit. De kralen armbanden zijn dan ook een must have die gemakkelijk zijn te combineren met iedere kledingstijl. Daarbij zijn deze prachtige armbanden geschikt om te dragen tijdens alle gelegenheden. Ga voor dubbel of zelfs voor triple kralen armbanden zodat je outfit nóg meer opvalt. De kralen die wij gebruiken zijn echte edelstenen. We hebben verschillende edelstenen zoals onder andere Agaat, Lavasteen, Amethist, TigerEye, Kristallen, Australische Jasper, Jade, Onyx. Bovendien worden alle armbanden in ons eigen atelier in Nederland met de hand gemaakt. Alle kralen hebben net wat een andere kleur of structuur zodat geen enkele kraal precies hetzelfde eruitziet. Zo ziet dus iedere kralen armband er uniek uit!

Metalen schakel laten graveren?
Naast onze unieke kralen, kun je de kralen armband persoonlijk maken door de schakel te graveren. Je kunt kiezen tussen een metallic, zwarte of goudkleurige schakel. De schakel is overigens niet noodzakelijk. Je kunt er dus ook voor kiezen om een kralen natuurstenen armband te dragen met alleen kralen. Op de schakel kun eigen tekst naar keuze laten graveren. Hierbij kun je denken aan de naam van jezelf en van jouw geliefde(n). De lettersoort kun je hierbij zelf bepalen zodat je de schakel volledig naar eigen keuze kunt designen. Je kunt er ook voor kiezen om een symbool te laten graveren. Wij hebben diverse standaard soorten symbolen. Mocht je bijvoorbeeld toch een ander soort hartje wensen of een ander symbool? Laat het ons direct weten zodat wij samen met jou mee kunnen denken!

Cadeau voor jullie samen
De kralenarmband is hét perfecte cadeau aan iedereen, omdat deze armbanden geschikt zijn voor zowel mannen als dames. Wij bieden stoere kralen armbanden aan, maar ook armbanden met een wat zachtere kleur en structuur. Zo is er dus altijd een kralen armband die jij het mooist vindt! Samen met je geliefde kun je zodoende ten alle tijden een kralen armband dragen die jullie beiden mooi vinden en hier voor beide een andere gravure op laten zetten.