MENU

Vingerafdruk zelf nemen voor herdenkingsarmband te maken

00 dagen geleden door Alisha geschreven

Zelf je vingerafdruk nemen zodat je een van onze herdenkingsarmbanden kunt bestellen. Wij zorgen voor je gravure op het sieraad. Zelfafname van vingerafdrukken voor herinneringsarmband.

Gedenkarmbanden zijn een populaire manier geworden om een geliefde te herdenken of een speciale gelegenheid te eren. Maar je vingerafdruk laten nemen voor een nauwkeurige gravure van je unieke identiteit kan moeilijk, lastig en tijdrovend zijn. Daarom zijn we blij dat we onze nieuwe dienst voor het zelf nemen van vingerafdrukken voor het bestellen van onze gedenkarmbanden kunnen introduceren – zodat je gemakkelijk je vingerafdruk vanuit thuis kunt nemen en een van de kostbare aandenkens kunt bestellen zonder dat je je hoeft zorgen te maken over de kwaliteit.

Onze eerste prioriteit is persoonlijk gemak (zonder stress) – we weten dat deze momenten zeer emotioneel kunnen zijn en dat niet iedereen de flexibiliteit of middelen heeft om persoonlijk vingerafdrukken te laten nemen bij een juwelier. Daarom maakt de MyFingerprint App het gemakkelijk voor iedereen die een geliefde wil gedenken of een speciale gelegenheid wil vieren met een van onze prachtige herinneringsarmbanden. We zijn er trots op dat elke armband die we maken zo dicht mogelijk bij een exacte replica van iemands eigen vingerafdruk komt – van begin tot eind een prachtige gravure!

Onze tweede prioriteit is nauwkeurigheid – we gebruiken geavanceerde biometrische technologie en geavanceerde software-algoritmen om de unieke kenmerken van elke vingerafdruk vast te leggen. Dit zorgt ervoor dat geen twee gedenkarmbanden precies hetzelfde zijn en dat elk exemplaar een getrouwe weergave is van het origineel is. We geven ook gedetailleerde instructies over de beste positie van je vinger tijdens de scan (gebruik hiervoor de gratis MyFingerprinter app), zodat we maximale nauwkeurigheid en precisie kunnen bereiken bij het vastleggen van je unieke vingerafdrukpatroon.

YouTube video

We begrijpen hoe belangrijk het is voor mensen die een speciaal iemand in hun leven hebben verloren of die een mijlpaal vieren, zoals afstuderen of trouwen, om iets tastbaars te hebben dat ze altijd bij zich kunnen houden als herinnering aan die dierbare herinneringen en momenten in het leven die hen dierbaar zijn. Een gepersonaliseerde gedenkarmband, gemaakt van een exacte replica van hun eigen persoonlijke vingerafdruk, biedt precies zo’n mogelijkheid; zo blijven deze momenten voor altijd dichtbij!

Bij MyFingerprint zorgen we ervoor dat elke gemaakte armband niet alleen de drager ervan vertegenwoordigt, maar ook de samen gedeelde herinneringen; waardoor het meer wordt dan zomaar een sieraad, maar eerder een dierbaar symbool van liefde, respect, eer en herinnering. Dus als je op zoek bent naar de perfecte manier om een speciaal iemand te herdenken of een belangrijk moment in je leven te markeren, bestel dan vandaag nog een van onze herinneringsarmbanden!

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van februari

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice