VingerAfdruk armbanden voor Mannen

Heren armband met vingerafdruk van je geliefde / kind of dierbaren. Een vingerafdruk armband stelt u eenvoudig samen. De afdruk kunt u uploaden of per post of per mail aanleveren. Vinger afdruk armbanden met fingerprint voor mannen. Wanneer je een JPG of Vector afdruk naar ons opstuurt kunnen wij een persoonlijke mannen armband maken.

ProductenRetro vingafdrukarmbanden voor heren graveren
In ons assortiment kun je diverse male bracelets voor heren vinden die je zelf kan laten ontwerpen, zo kun je bijvoorbeeld de naam van je geliefde laten graveren, de vingerafdruk van je kind laten graveren of een bepaalde foto op je armband laten plaatsen. Het graveren van een armband kun je snel en makkelijk doen op onze website. De zaken die je laat graveren, brengen waarschijnlijk herinneringen naar boven. Deze herinneringen draag je met een armband voor heren dus altijd met je mee.

Heb je een man die je graag zou willen verrassen met een geschenk? Dan heb je met een gegraveerde armband het perfect geschenk voor een man gevonden! Aangezien een gegraveerde bracelet iets persoonlijk is, is het namelijk ook perfect geschikt als geschenk. Dus, wil jij ook een armband voor heren laten graveren? Kies dan nu een bracelet uit ons ruime assortiment, en laat deze graveren!

Wanneer je jouw armband voor heren dan ontworpen en besteld hebt, kun je genieten van onze snelle levertijd en de sensatie op je cadeau te schenken.

Gegraveerde vingerafdruk op armband

De vingerafdruk van ieder persoon is erg uniek en zeer bijzonder. Geen enkel ander persoon heeft namelijk precies dezelfde vingerafdruk. Onze edelsmeden hebben de kundigheid om vingerafdrukken te graveren op de armband.

Een gegraveerde vingerafdruk kan prachtig staan op een armband door de fijne gegraveerde lijntjes van de vingerafdruk. Het is ook mogelijk om de unieke poot- en voetafdruk van het (huis)dier te graveren op de armband. Bovendien zijn onze edelsmeden benieuwd naar nieuwe ontwerpen als men andere designs op hun armband wenst!