Vingerafdruk armband

Een Vingerafdruk armband is een speciale armband met vingerafdruk. Je eigen namen of tekst op de armband gegraveerd maken deze nóg persoonlijker! Armband met Vingerafdruk | Jouw fingerprint afdruk op een eigen online samengestelde armband. Om de vingerafdrukken van dierbaren bij je dragen is een gravure op de schakel erg krachtig. Deze kan veel emotie losmaken of positieve herinneringen brengen. Wij zetten kosteloos jouw JPG foto van een vingerafdruk om naar een digitaal gravure bestand.

ProductenWij zetten kosteloos je analoge vingerafdruk om naar een digitale vinger afdruk

Bij een vingerafdruk is het erg belangrijk om de juiste bestanden aan te leveren. Om al onze klanten te ontzorgen hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van deze digitale ‘vector’ bestanden. Ook wel EPS, AI of SVG bestand genoemd. Zo hoef jij alleen maar een foto van de vingerafdruk aan te leveren en wij doen de rest. We gaan dit bestand digitaal bewerken (ongeveer 20 minuten werk). Je afdruk wordt overgetrokken in duidelijke lijnen welke goed te graveren zijn. Upload bij je bestelling je eigen foto van de vingerafdruk en onze Adobe Illustrator specialisten gaan deze kosteloos voor je overtrekken. Het resultaat wordt hierdoor wel 8 keer scherpen dan een pixel foto (JPG, PNG). Vraag via WhatsApp gerust of je foto voldoet voor een goede afdruk te krijgen. Probeer een close-up te maken met je mobiel van de vinger afdruk (liefste met flits gemaakt).

Je hoeft geen speciale maatregelen te nemen om een vinger afdruk te maken. Wij kunnen goed overweg met een foto van de afdruk (bij het overlijden van een naaste worden deze meestal afgenomen). Of als je een eigen vingerafdruk wilt kun je met een potlood krassen op een stuk papier. Je vinger hierover wrijven zodat deze goed grijs wordt. En vervolgens een nieuwe afdruk ervan maken op papier. Een foto van deze afdruk is voor ons voldoende.

De vingerafdruk armband is een speciale armband met vingerafdruk

Een van de meest waardevolle geschenk die je iemand kunt geven, is een gepersonaliseerde armband met vingerafdruk. Het dragen van een vingerafdrukarmband laat je namelijk herinneren aan de persoon van wie de vingerafdruk is.

Alle vingerafdrukken van elk persoon zijn uniek. De vingerafdrukken van de mens zijn te verdelen in negen hoofdvormen. Desondanks heeft geen ander mens precies dezelfde vingerafdrukken. Het dragen van een vingerafdrukarmband is dus erg uniek en bijzonder. Daarnaast is het gemakkelijk om je eigen vingerafdruk in zwart-wit te zien via een speciale app die je op je telefoon kunt installeren. Wanneer je een vingerafdruk armband cadeau geeft aan een geliefde en/of dierbare, voelt degene zich heel speciaal en degene voelt zich gewaardeerd en geliefd. Verder is het tegenwoordig erg populair om vingerafdrukarmbanden als cadeau te geven en te krijgen.

Een gegraveerde cadeauverpakking bij je geschenk maakt de armband nóg persoonlijker!

Bovendien kun je de vingerafdrukarmbanden bij iedere soort gelegenheid dragen. Een vingerafdrukarmband zorgt eveneens voor een emotionele ervaring bij de armbandendrager, omdat herinneringen van degene waarvan de vingerafdruk is terug tot leven kunnen komen. Door een vingerafdrukarmband koester je ook de herinneringen. Daarnaast kan de armbandendrager kracht uit de vingerafdrukarmband halen, omdat iets tastbaar is. Een persoonlijke boodschap op het handgeschreven kaartje bij de vingerafdrukarmband maakt jouw cadeau nog persoonlijker. Het is dus een perfect cadeau voor alle vrouwen en heren! Een vingerafdruk is het unieke patroon van een individu van ribbels en kransen dat op alle hun vingertoppen. De meeste mensen beschouwen ze als uniek en kunnen de afdruk van iemand anders niet dupliceren. Een vingerafdruk is echter altijd uniek. Alleen bevatten vingerafdrukken altijd bepaalde basis patronen (bogen, lussen en kringen).

Wat wist je nog niet over vingerafdrukken?

Vaak komt de hoofdvorm op de vingers van de linkerhand van een persoon in tegengestelde vorm voor op de vingers van de rechterhand van deze persoon. Wanneer iemand op zijn linkerwijsvinger een lus naar links heeft, zal hij meestal op zijn rechterwijsvinger een lus naar rechts hebben. Dit is niet altijd zo, maar wel vaak.

Gedenksieraad als een vingerafdruk armband is een emotioneel geschenk

Een vingerafdruk armband is persoonlijk en niet alleen plezierig voor het oog, maar heeft ook een hoge emotionele waarde voor de drager en zijn of haar omgeving. De vingerafdruk wordt namelijk meestal gekozen en gebruikt van een dierbare zoals een (overleden) vader, moeder of naaste. Wij graveren altijd de vingerafdruk na een grondige inspectie, controle en digitale conversie (omzetting) van de vingerafdruk welke vaak als foto wordt aangeleverd aan ons. Hierdoor ontstaat er altijd een zeer unieke armband die niemand anders heeft. Door de emotionele waarde van de armband, is deze armband een mooi emotioneel geschenk om zowel te geven als te krijgen aan naastenliefde. Je draagt namelijk een gedachte, herinnering, gevoel en/of emotie mee. De vingerafdruk armband is een dusdaning emotioneel geschenk welke altijd zeer wordt gewaardeerd door de drager of draagster! Hierom besteden we ongeveer 25 minuten aan het omzetten van de aangeleverde foto naar een digitaal ontwerp. Zodat de gravure diep en krachtig kan worden gezet in de armband.