armbanden

MENU

Vingerafdruk armband

Een Vingerafdruk armband is een speciale armband met vingerafdruk. Je eigen namen of tekst op de armband gegraveerd maken deze nóg persoonlijker! Armband met Vingerafdruk | Jouw fingerprint afdruk op een eigen online samengestelde armband. Om de vingerafdrukken van dierbaren bij je te dragen is een gravure op de schakel erg krachtig. Deze kan veel emotie losmaken of positieve herinneringen brengen. Wij zetten kosteloos jouw JPG foto van een vingerafdruk om naar een digitaal gravure bestand.
Wij zetten kosteloos je analoge vingerafdruk om naar een digitale vinger afdruk

Bij een vingerafdruk is het erg belangrijk om de juiste bestanden aan te leveren. Om al onze klanten te ontzorgen hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van deze digitale 'vector' bestanden. Ook wel EPS, AI of SVG bestand genoemd. Zo hoef jij alleen maar een foto van de vingerafdruk aan te leveren en wij doen de rest. We gaan dit bestand digitaal bewerken (ongeveer 20 minuten werk). Je afdruk wordt overgetrokken in duidelijke lijnen welke goed te graveren zijn. Upload bij je bestelling je eigen foto van de vingerafdruk en onze Adobe Illustrator specialisten gaan deze kosteloos voor je overtrekken. Het resultaat wordt hierdoor wel 8 keer scherpen dan een pixel foto (JPG, PNG). Vraag via WhatsApp gerust of je foto voldoet voor een goede afdruk te krijgen. Probeer een close-up te maken met je mobiel van de vinger afdruk (liefste met flits gemaakt).

Je hoeft geen speciale maatregelen te nemen om een vinger afdruk te maken. Wij kunnen goed overweg met een foto van de afdruk (bij het overlijden van een naaste worden deze meestal afgenomen). Of als je een eigen vingerafdruk wilt kun je met een potlood krassen op een stuk papier. Je vinger hierover wrijven zodat deze goed grijs wordt. En vervolgens een nieuwe afdruk ervan maken op papier. Een foto van deze afdruk is voor ons voldoende.

De vingerafdruk armband is een speciale armband met vingerafdruk

Een van de meest waardevolle geschenk die je iemand kunt geven, is een gepersonaliseerde armband met vingerafdruk. Het dragen van een vingerafdrukarmband laat je namelijk herinneren aan de persoon van wie de vingerafdruk is.

Alle vingerafdrukken van elk persoon zijn uniek. De vingerafdrukken van de mens zijn te verdelen in negen hoofdvormen. Desondanks heeft geen ander mens precies dezelfde vingerafdrukken. Het dragen van een vingerafdrukarmband is dus erg uniek en bijzonder. Daarnaast is het gemakkelijk om je eigen vingerafdruk in zwart-wit te zien via een speciale app die je op je telefoon kunt installeren. Wanneer je een vingerafdruk armband cadeau geeft aan een geliefde en/of dierbare, voelt degene zich heel speciaal en degene voelt zich gewaardeerd en geliefd. Verder is het tegenwoordig erg populair om vingerafdrukarmbanden als cadeau te geven en te krijgen.

Een gegraveerde cadeauverpakking bij je geschenk maakt de armband nóg persoonlijker!

Bovendien kun je de vingerafdrukarmbanden bij iedere soort gelegenheid dragen. Een vingerafdrukarmband zorgt eveneens voor een emotionele ervaring bij de armbandendrager, omdat herinneringen van degene waarvan de vingerafdruk is terug tot leven kunnen komen. Door een vingerafdrukarmband koester je ook de herinneringen. Daarnaast kan de armbandendrager kracht uit de vingerafdrukarmband halen, omdat iets tastbaar is. Een persoonlijke boodschap op het handgeschreven kaartje bij de vingerafdrukarmband maakt jouw cadeau nog persoonlijker. Het is dus een perfect cadeau voor alle vrouwen en heren! Een vingerafdruk is het unieke patroon van een individu van ribbels en kransen dat op alle hun vingertoppen. De meeste mensen beschouwen ze als uniek en kunnen de afdruk van iemand anders niet dupliceren. Een vingerafdruk is echter altijd uniek. Alleen bevatten vingerafdrukken altijd bepaalde basis patronen (bogen, lussen en kringen).

Wat wist je nog niet over vingerafdrukken?

Vaak komt de hoofdvorm op de vingers van de linkerhand van een persoon in tegengestelde vorm voor op de vingers van de rechterhand van deze persoon. Wanneer iemand op zijn linkerwijsvinger een lus naar links heeft, zal hij meestal op zijn rechterwijsvinger een lus naar rechts hebben. Dit is niet altijd zo, maar wel vaak.

Gedenksieraad als een vingerafdruk armband is een emotioneel geschenk

Een vingerafdruk armband is persoonlijk en niet alleen plezierig voor het oog, maar heeft ook een hoge emotionele waarde voor de drager en zijn of haar omgeving. De vingerafdruk wordt namelijk meestal gekozen en gebruikt van een dierbare zoals een (overleden) vader, moeder of naaste. Wij graveren altijd de vingerafdruk na een grondige inspectie, controle en digitale conversie (omzetting) van de vingerafdruk welke vaak als foto wordt aangeleverd aan ons. Hierdoor ontstaat er altijd een zeer unieke armband die niemand anders heeft. Door de emotionele waarde van de armband, is deze armband een mooi emotioneel geschenk om zowel te geven als te krijgen aan naastenliefde. Je draagt namelijk een gedachte, herinnering, gevoel en/of emotie mee. De vingerafdruk armband is een dusdaning emotioneel geschenk welke altijd zeer wordt gewaardeerd door de drager of draagster! Hierom besteden we ongeveer 25 minuten aan het omzetten van de aangeleverde foto naar een digitaal ontwerp. Zodat de gravure diep en krachtig kan worden gezet in de armband.

Retro vingerafdruk armbanden voor heren graveren

In ons assortiment kun je diverse male bracelets voor heren vinden die je zelf kan laten ontwerpen, zo kun je bijvoorbeeld de naam van je geliefde laten graveren, de vingerafdruk van je kind laten graveren of een bepaalde foto op je armband laten plaatsen. Het graveren van een armband kun je snel en makkelijk doen op onze website. De zaken die je laat graveren, brengen waarschijnlijk herinneringen naar boven. Deze herinneringen draag je met een armband voor heren dus altijd met je mee.

Heb je een man die je graag zou willen verrassen met een geschenk? Dan heb je met een gegraveerde armband het perfect geschenk voor een man gevonden! Aangezien een gegraveerde bracelet iets persoonlijk is, is het namelijk ook perfect geschikt als geschenk. Dus, wil jij ook een armband voor heren laten graveren? Kies dan nu een bracelet uit ons ruime assortiment, en laat deze graveren!

Wanneer je jouw armband voor heren dan ontworpen en besteld hebt, kun je genieten van onze snelle levertijd en de sensatie op je cadeau te schenken.

Gegraveerde vingerafdruk op armband

De vingerafdruk van ieder persoon is erg uniek en zeer bijzonder. Geen enkel ander persoon heeft namelijk precies dezelfde vingerafdruk. Onze edelsmeden hebben de kundigheid om vingerafdrukken te graveren op de armband.

Een gegraveerde vingerafdruk kan prachtig staan op een armband door de fijne gegraveerde lijntjes van de vingerafdruk. Het is ook mogelijk om de unieke poot- en voetafdruk van het (huis)dier te graveren op de armband. Bovendien zijn onze edelsmeden benieuwd naar nieuwe ontwerpen als men andere designs op hun armband wenst! Heren armband met vingerafdruk van je geliefde / kind of dierbaren. Een vingerafdruk armband stelt u eenvoudig samen. De afdruk kunt u uploaden of per post of per mail aanleveren. Vinger afdruk armbanden met fingerprint voor mannen. Wanneer je een JPG of Vector afdruk naar ons opstuurt kunnen wij een persoonlijke mannen armband maken.

Een prachtige accessoire draag je met een vingerafdruk armband
Elke outfit gaat samen met een prachtige accessoire. Zowel voor vrouwen als mannen zijn er een hoop verschillende accessoires waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bijpassende armband. Natuurlijk wil je dat deze armband helemaal bij jou past. Ben jij nou op zoek naar een unieke armband waar iedereen van versteld zal staan? Dan is het samenstellen en bestellen van een vingerafdruk armband bij armbanden.nl helemaal wat voor jou.

Wat is een vingerafdruk armband?

Wellicht vraag je je ten eerste af wat een vingerafdruk armband nou precies is? Een vingerafdruk armband is een armband met een edelmetalen sluiting, waar je een vingerafdruk op kunt laten graveren. Dit kan bijvoorbeeld je eigen vingerafdruk zijn, van een dierbaren of zelfs van je trouwe viervoeter. Door het dragen van een armband met een persoonlijke vingerafdruk, kun je dagelijks een heerlijk gevoel bij je dragen in een unieke armband die niemand anders heeft.

Stel je eigen armband samen naar jouw wensen

Bij armbanden.nl heb je de mogelijkheid om helemaal zelf je eigen armband samen te stellen. En natuurlijk is dit ook mogelijk voor onze armbanden met vingerafdruk. Op onze website vind je een breed assortiment aan modellen voor armbanden met een vingerafdruk, om zo je eigen persoonlijke vingerafdruk armband te ontwerpen. Wiens vingerafdruk je ook op de armband wilt hebben, is helemaal aan jou de keuze. Je kunt de gewenste vingerafdruk gemakkelijk uploaden via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om een foto, logo of symbool te uploaden die je graag op je armband wilt hebben. Vervolgens kun je ook direct aangeven welke tekst je boven en onder de vingerafdruk op de armband gegraveerd wilt hebben. Om de armband helemaal persoonlijk te maken kun je ook kiezen voor een lettertype dat helemaal bij jou past en de stijl van jouw armband. Tot slot, heb je de mogelijkheid om de lengte van de armband, de leersoort en het patroon te kiezen. Om optimaal te genieten van jouw nieuwe armband is het belangrijk om de juiste lengte van de armband te kiezen. De kleinste maten beginnen rond de 15 centimeter en lopen op tot 25 centimeter. Bij het kiezen van de leersoort en het leerpatroon is het helemaal aan jou de keuze om jouw armband te personaliseren zoals je zelf wilt.

De beste kwaliteit voor jouw persoonlijke armband

Uiteraard zorgen wij bij armbanden.nl ervoor dat je kunt profiteren van de beste kwaliteit. Daarom worden onze armbanden van de beste kwaliteit leer uit Italië gemaakt en met de hand gesneden. Daarnaast worden alle vingerafdrukken, teksten en symbolen in ons eigen atelier gegraveerd door nauwkeurige machines van hoge kwaliteit. Hierdoor zorgen we ervoor dat de door jou samengestelde armband met vingerafdruk er precies uit komt te zien zoals jij het je hebt voorgesteld.

Een vingerafdruk armband voor jezelf of een ander

Het samenstellen van een persoonlijke armband met een vingerafdruk, dient als een leuk geschenk aan jezelf of aan een ander. Het samenstellen van een vingerafdruk armband is uiteraard een uitstekend idee als cadeau voor een verjaardag. Zoals al eerder werd genoemd kun je de armband helemaal samenstellen, zodat deze voldoet aan de wensen van de jarige. Echter kan een vingerafdruk armband met de vingerafdruk van een verloren dierbaren dienen als een prachtig gedenksieraad. De vingerafdruk op de armband oogt niet alleen mooi, maar draagt ook een emotionele waarde met zich mee. Het is een persoonlijke armband die niemand anders heeft, wat de armband nog specialer maakt. Daarnaast kan een vingerafdruk armband als geschenk een hoop bijdragen aan het verwerkingsproces van het verliezen van dierbaren.

Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Vingerafdruk armband"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry