MENU

Viking armbanden

Stoere viking armbanden vooral voor echte mannen! Zoals de ‘Fenrir armband’ deze wordt door de goden als te machtig en gevaarlijk beschouwd en is geketend, maar zal erin slagen zich te bevrijden voor de profetische veldslag Ragnarök, waarbij hij Odin zal verzwelgen. Noorse en Zweedse Viking armbanden online bestellen? Bekijk onze ruige collectie.
Viking armbanden voor mannen en vrouwen met draken, wolven en andere Viking symbolen

Ontdek onze collectie prachtige Viking armbanden voor mannen en vrouwen. Veel armbanden zijn licht buigbaar en kunnen op maat worden aangepast, we hebben een armband voor elke pols. Onze armbanden zijn gebaseerd op originele armbanden en alledaagse voorwerpen uit de Vikingtijd, zoals de boeg van het Oseberg Vikingschip. Ze zijn versierd met Vikingknopen, geometrische motieven en dieren die belangrijk waren voor de Vikingen zoals raven, wolven en draken en die ook vaak op andere Vikingvoorwerpen staan afgebeeld.

Een mooi cadeau voor je man: een mannen armband
Er zijn genoeg redenen te noemen waarom jij je man een armband moet geven als cadeau. Zo laat je zien dat hij een speciaal persoon in je leven is. Armbanden zijn er natuurlijk in alle maten en soorten, zodat je altijd wel eentje vindt die bij je man past. Het is een geweldige manier om je geliefde te laten zien dat je om hem geeft.

Let op de stijl die hij draagt
Wanneer het om herenmode gaat, zijn er een aantal zaken om te overwegen als het gaat om de stijl. Houdt hij van een relaxte look of juist van op maat gemaakte kleding? Meer casual of chique? Is hij avontuurlijk of houdt hij van klassieke stijlen? Wanneer je dit goed weet, dan is het ook makkelijker om een sieraad uit te zoeken. Weet je niet zeker wat voor stijl hij heeft? Kijk dan naar de kleding die hij het vaakst draagt. Zijn dit pakken met stropdassen? Of een jeans met een T-shirt? Als er veel gemaakte kleding is, dan heeft hij een meer aangeklede stijl.

De grootte van de armband bepalen
Overweeg de grootte van de armband. Heeft je geliefde grote of kleine polsen? Het is belangrijk om een goede maat armband te kopen, zodat deze ook echt goed zit. De gemiddelde pols van een man is ongeveer 22 á 23 centimeter in omvang. Natuurlijk is het lastig om in te schatten hoe groot de pols van je man is. Je zou hier eens naar kunnen kijken. Ook is het mogelijk om dit op te laten meten. Wanneer je een armband zoekt bij een man met kleine polsen, dan moet je een armband kopen die smaller is in breedte. Andersom, als je op zoek bent naar een armband die past bij een man met grote polsen, dan zult u er een moeten vinden die breder is in de breedte.