MENU

Vaderdag armband cadeau

Perfect voor Papa of Opa op Vaderdag, maar ook veelzijdig genoeg voor jouw echtgenoot, verloofde, vriendje of broer. Yes wij zijn helemaal fan van deze nieuwe graveerbare leren mannen armband! Deze stoere armband van gevlochten leer is het perfecte cadeautje voor die speciale man in jouw leven.
Vaderdag armband cadeau: laat je vader zien dat je om hem geeft

Als het om Vaderdag gaat, wil je je vader laten zien dat je om hem geeft en alles waardeert wat hij voor je heeft gedaan. Als je vader echter op de mijne lijkt, kan het moeilijk zijn om een cadeau te kopen. Natuurlijk zijn er genoeg dingen die hij nuttig of leuk zou vinden, maar iets speciaals? Iets unieks? Dat kan moeilijk te vinden zijn. Waarom maak je het jezelf dit jaar niet gemakkelijk en geef je hem een gepersonaliseerde armband voor Vaderdag?

Het is geen geheim dat vaders lastige klanten kunnen zijn als het op cadeaus aankomt; ze hebben tenslotte meestal alles al wat ze nodig hebben! Maar hoe kan hij zich deze speciale dag beter herinneren dan door het dragen van een op maat gemaakt sieraad met afbeeldingen van zijn kinderen of kleinkinderen? Telkens als hij op zijn pols kijkt, zal het hem eraan herinneren dat hij geliefd en gewaardeerd wordt door zijn naasten.

Kies dit jaar voor het perfecte Vaderdag cadeau met een gepersonaliseerde armband

Voor je het weet staat Vaderdag alweer voor de deur. Natuurlijk gaat het erom dat elke vader, opa, verloofde of vriendje op deze bijzondere dag extra in het zonnetje wordt gezet. Naast een heerlijk ontbijtje op bed en een dikke knuffel, kan een gepast cadeau uiteraard niet missen. Maar wat dient nu als een geschikt Vaderdag cadeau? Daar hebben wij een goed idee voor. Namelijk een gepersonaliseerde armband van armbanden.nl.

Alles wat je moet weten over Vaderdag

Op de meeste plekken in de wereld wordt Vaderdag op de derde zondag van de maand juni gevierd. Vaderdag is, net als Moederdag, een feestdag dat voor het eerst werd gevierd in 1910. Vaderdag werd bedacht door de Amerikaanse Sonora Smart Dodd, die haar moeder verloor in het kraambed tijdens de geboorte van het zesde kind in de familie. Haar vader voedde de kinderen na deze gebeurtenis alleen op met kracht en doorzettingsvermogen. Sonora vond dat het verhaal van haar vader onder de aandacht mocht worden gebracht. Daarom benaderde Sonora de minister in Amerika om een dag te introduceren, net als de recent geïntroduceerde Moederdag, maar dan speciaal voor alle vaders.

Waarom een armband cadeau doen op Vaderdag?

Het is geen makkelijke keuze om een geschikt cadeau uit te kiezen voor Vaderdag. Wellicht is het cadeau geven van een armband niet het eerste wat in je opkomt, omdat mannen over het algemeen vaker horloges dragen als accessoires. Echter is het cadeau doen van een armband op Vaderdag een prachtig geschenk voor alle trendy vaders en wordt het steeds populairder voor mannen om een armband te dragen. Bij armbanden.nl bieden wij een hoop stoere armbanden speciaal voor mannen aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse soorten leren armbanden in een bruine of zwarte kleur of een speciale kralen armband in het groen of blauw. Daarnaast kun je onze armbanden verder personaliseren, door bijvoorbeeld de initialen van drager hierin te laten graveren of de kleuren en motieven van de armband naar jouw wensen aan te passen.

Laat de kinderen samen een armband samenstellen voor Papa

Dankzij het feit dat je bij armbanden.nl zelf een armband kunt samenstellen, krijgt de door jouw ontwerpen armband een speciaal persoonlijk tintje. Daarom is het een prachtig idee om voor Vaderdag een armband samen te laten stellen door de kinderen zelf. Zo kunnen de kinderen ervoor kiezen om hun eigen vingerafdruk op de armband te laten graveren. Ook kun je er samen met je kinderen ervoor kiezen om een eigen tekst op de armband te laten zetten. Het bijvoorbeeld een erg leuk idee om al jullie namen in de armband te laten graveren, zodat Papa jullie altijd bij zich kan dragen. De armband krijgt hierdoor een speciale emotionele waarde en dient dus als een prachtig cadeau om Papa op Vaderdag te laten zien hoeveel jullie van hem houden.

Een speciaal cadeau voor een bijzondere traditie

Bij armbanden.nl worden al onze armbanden van premium kwaliteit materialen uit Italië gemaakt. Wij maken onder andere gebruik van de hoogste kwaliteit Italiaans leder, dat bij het ontwerpen van elke armband met de hand wordt gesneden. Daarnaast worden alle armbanden die gegraveerd dienen te worden met behulp van onze professionele machines in ons eigen atelier gegraveerd. Of je nou een tekst, foto of vingerafdruk in jouw gepersonaliseerde armband wilt hebben. Bij armbanden.nl zorgen wij ervoor dat het voor elkaar komt. Plaats daarom nu jouw bestelling voor Vaderdag bij armbanden.nl en profiteer van onze gratis verzending met PostNL in Nederland, België en Duitsland. Voor je het weet ligt het perfecte Vaderdag cadeau bij voor de deur en kun je deze aan een speciale persoon schenken op Vaderdag.