MENU

Top 10 Vaderdag cadeaus | De leukste armband voor de allerliefste papa

53 dagen geleden door Alisha geschreven

De derde zondag van juni staat ieder jaar weer in het teken van de vaders in ons midden. Op deze dag kunnen de kinderen, en natuurlijk ook de partners, extra hun waardering uitspreken voor de beste papa van het hele land. Deze dag wordt dan ook vaak gekenmerkt door allerlei verwennerijen, maar natuurlijk ook door cadeautjes die een lach op vaders gezicht toveren. Dit is ontzettend mooi, maar hoe vind je nu zo een succesvol cadeau? Het is immers geen geheim dat het niet altijd zo eenvoudig is om een leuk maar ook nuttig cadeau voor mannen te kopen. Een cadeau dat vervolgens in de kast wordt weggestopt is ook zonde van het geld. Maar geen paniek. Wij hebben de gouden cadeau tip voor iedere papa! Je persoonlijk gegraveerde lederen armband.

Leren gegraveerde vaderdag armband

De favoriete armband van iedere man

Waar het dragen van sieraden door vrouwen al geruime tijd terug gaat, is ondertussen ook het dragen van sieraden door mannen alom populair. Een sieraad kan immers een uiting zijn van de persoonlijkheid of een echte aanvulling op de outfit. Met name de armband is erg populair bij mannen. Een armband kan immers net de doorslag geven voor een zelfverzekerde, verfijnde, stoere, elegante, krachtige én modieuze uitstraling. Armbanden kunnen hier volledig op worden afgestemd. Dus welke armband past het beste bij jouw allerliefste papa?

Om een duurzaam cadeau te kunnen geven is het belangrijk dat je allereerst kijkt naar kwaliteit. Ook mannen sieraden zijn namelijk in verschillende categorieën te verkrijgen: verschillende prijsklassen en verschillende materialen. Bij heren armbanden besteden we hier automatisch aandacht aan en is het een kernwoord binnen ons aanbod. Welke kleur of welk design je ook kiest, al deze armbanden zijn van hoogwaardige en verfijnde kwaliteit. De armband zelf bestaat uit touw van hoogwaardig kwalitatieve garen. De armband straalt deze kwaliteit en degelijkheid ook uit. Daarnaast bevatten de armbanden een erg stijlvolle sluiting. Deze sluiting is ook erg praktisch, omdat het een sterke magneet bevat. De armband is daarom gemakkelijk en veilig vast te maken. 

Je eigen persoonlijk & tijdloos ontwerp

Naast de duurzame kwaliteit, zijn onze producten gemaakt met een tijdloos design. Het aanbod is erg divers en er zijn armbanden die bij ieders wensen aansluiten. De vele mogelijkheden in combinaties van kleuren touw en sluiting maakt zelfs het ondenkbare mogelijk. Er zijn drie hoofdcategorieën armbanden waaruit gekozen kan worden:

De smalle armband

De eerste populaire armband voor mannen is de enkele ‘dunne’ armband. Deze armband is 6 millimeter breed en heeft daarmee een subtiele uitstraling. Deze armband heeft een net wat minder opvallend resultaat en een verfijndere uitstraling. Hiermee kan de armband goed dienen als net dat extraatje dat het verschil maakt.

De brede armband

De tweede gewilde mannenarmband is de enkele ‘dikke’ armband. Deze armband is 8 millimeter breed en valt daarmee net wat meer op dan de hiervoor genoemde armband. Daarmee heeft deze categorie en meer stoere en robuuste uitstraling. Hiermee kan bijvoorbeeld echt een statement worden gemaakt of een zelfverzekerde look mee worden geperfectioneerd. 

De dubbele armband

Naast de twee enkele varianten, is er ook een armband die je dubbel om de pols wikkelt, ook wel de wikkelarmband genoemd. Bij de armband heeft het touw een diameter van 6 millimeter. Ook met de dubbele armband kan je allerlei kanten op. Vanwege de dubbele wikkeling is de armband goed zichtbaar met een stoere en tegelijkertijd verfijnde uitstraling. Het is bijvoorbeeld een mooie aanvulling bij een overhemd.

Welke variant kies ik?

Omdat het aanbod zo ontzettend groot is, is het lastig te zeggen welke armband het beste bij jouw vader zal passen. Ten eerste kan je jezelf afvragen welke kleur hem goed zou staan. Wat voor soort kleding draagt hij vaak? Houdt hij van rustige of meer uitgesproken kleuren? Onze armbanden zijn in allerlei kleuren te krijgen, van zwart tot wit en van groen tot blauw. En binnen die kleuren zijn er weer verschillende tinten. Zou hij daarbij een bedekte magneetsluiting willen of juist een contrast sluiting? Alles is mogelijk. Uiteraard kunnen armbanden met verschillende kleuren ook weer worden gecombineerd voor een verrassend effect. Ten tweede kan je jezelf afvragen of een enkele of dubbele armband meer zijn stijl is. Draagt hij de armband om een blote pols op te vullen? Wellicht om een statement te maken? Of juist zonder al te veel nadruk erop te leggen, maar alleen als aanvulling op de outfit? En misschien wil hij juist zijn normaliter bescheiden outfit eens een vleugje zelfverzekerdheid geven. De succesformule is geheel afhankelijk van de ontvanger van dit cadeau op vaderdag.

Cadeauwaardig! Handgemaakt met liefde

Omdat het geven van het cadeau bijna net zo leuk is als het cadeau zelf, worden de armbanden in een prachtige verpakking geleverd. Met deze elegante verpakking is het een feest om de armband te geven en om deze te krijgen. Kortom, hét perfecte vaderdagcadeau!

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van februari

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice