MENU

Top 10 touw armbanden om zelf samen te stellen

24 dagen geleden door Alisha geschreven

Hoe maak je zelf een touw armband (onze top 10 schakels)

Wil je graag een bedelarmband maken? Kies je favoriete bedels uit en bevestig ze met een buigring aan je jasseron. Je kunt ook zelf bedels maken door kralen te rijgen op een kettelstift en deze te hangen aan je armband. Wil je graag armbandjes maken? In deze blog vertellen we je precies hoe je jouw armbandjes professioneel kunt afwerken met de juiste sluitingen. Armbandjes maken met bijvoorbeeld elastiek, leer en metaaldraad hebben allemaal een eigen afwerking, die ook jij straks kan toepassen.

Deze zelfde techniek met elastisch draad is ook perfect om, naast armbandjes, servetringen met kralen te maken. Heel feestelijk! Het chevron armbandje is de tweede armband die ik maakte. Ook echt een armbandje welke makkelijk te maken is, maar wel net iets moeilijker dan armband 1 met de visgraat vlecht :-).

Een schuifknoop maken voor je armband van touw lijkt misschien even lastig. Maar als je de techniek eenmaal doorhebt zal het niet meer dan een routine zijn bij het maken van je armbandjes. Een knoop armband maken kun je met verschillende soorten koord uitvoeren. Waxkoord, satijnkoord en nylon koord zijn fijne materialen om mee te werken.

DIY-armbanden: een top 10-lijst

Je kunt het nylon koord gebruiken voor veel verschillende creatieve doeleinden. Maak de leukste Sleutelhangers, armbandjes, kettingen en vele andere sieraden. Grafix XXL Slijm Maken voor kinderen Pakket | Slime | Experimenteerdoos | Creatieve set om zelf slijm te maken Daarnaast is waxkoord ook zeer geschikt voor sieraden, die worden gemaakt met knooptechnieken. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan Shamballa-armbanden of vlechtarmbanden. Maar ook voor vele andere toepassingen is waxkoord geschikt. Zo kan je het prima gebruiken voor trendy sleutelhangers of macramé (een handwerktechniek, waarbij verschillende draden worden samengeknoopt en zo patronen vormen).

Mooi nylon koord in verschillende maten en veel verschillende kleuren. Je kunt het gebruiken voor veel verschillende creatieve doeleinden. Maak de leukste Sleutelhangers, armbandjes, kettingen en vele andere sieraden. Waxkoord (meestal met een dikte van 3 mm) wordt het meest gebruikt als de basis voor een eenvoudige ketting. Door er alleen maar een mooie hanger aan te hangen, wordt het resultaat al snel een trendy sieraad waarmee je gezien mag worden!

Met deze klassieker in een nieuw regenboogjasje, bekend van een aantal jaren geleden hoef je je voorlopig niet meer te vervelen : met dit apparaat, loom elastiekjes en kralen maak je eindeloos de leukste creaties zoals bijvoorbeeld regenboogarmbanden. Verras je vriendinnen of familie met een leuk zelfgemaakt armbandje in de mooiste kleurcombinaties…

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van april

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice