armbanden

MENU

Survival – Groen zwart (verstelbaar)

Op voorraad, uit ons eigen atelier

19,95

Deze survival armband is verstelbaar met luxe zwarte schakel. In geval van nood kan het koord doorgesneden worden en ingezet als robuust touw. Touw armbanden zijn unisex en passen dus mannen als vrouwen perfect vanwege het verstelbare element. Armbandlengte 21cm (verstelbare polsomtrek 17 tm 19cm).

Ontwerp je armband

  • Tekst gravure op de voorkant * 5,00

  • Tekst gravure op de achterkant * 5,00

  • Lettertype *

  • Symbool * 5,00

iDeal betaling mogelijk
Visa creditcard
Apple Pay
Bancontact Mister Cash
Mastercard
achteraf betalen met Klarna

‘Sterk’ geweven touw
De Zweedse vissenstaart armbanden zijn gemaakt van paracord. Paracord is een touwsoort die super sterk is. Zo is dit type touw bijvoorbeeld drie keer sterker dan standaard nylon touw. Het is dan ook logisch dat parakoord wordt gebruikt bij onder andere NASA en door militairen. Het grote voordeel van paracord is dat deze soort touw armbanden langer meegaan dan armbanden van leer. Tegenwoordig is paracord een grote hype in Amerika, Europa en ook in Nederland. Je ziet dit soort touw steeds meer in het straatbeeld. De Zweedse vissenstaart armbanden zijn echter op een bijzondere manier gevlochten zodat er een prachtig geweven patroon ontstaat.

Gemakkelijk verstelbare touw armbanden
Het is heel gemakkelijk om de Zweedse vissenstaart touw armband te verstellen naar jouw perfecte maat. Je kunt namelijk aan het koord trekken zodat de armband zowel strakker als losser kan worden gemaakt. Op deze manier past deze touw armband perfect om iedere pols!

Kleurrijke patronen
In ons assortiment zijn de Zweedse vissenstaart armbanden verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van nature heeft deze soort armband een natuurlijk look. Door het weven van verschillende kleuren door elkaar, kun je deze armband makkelijk combineren met jouw kledingstijl. Verder hebben wij op dit moment speciale touw armbanden in ons assortiment! Deze soort armband heeft de naam ‘Dessert’. Het bijzondere hieraan is dat deze armband lijkt op de huid van een slang. Een andere populaire armband is de Zweedse staart – Bruin blauw grijs. Dit is een prachtige armband om te zien en de schoonheid van deze armband wordt door iedereen bewonderd!

Stoer cadeau of als langdurig geschenk
We geven en ontvangen graag cadeaus van andere personen die wij liefhebben. De Zweedse Vissenstaart armband is een stoer cadeau voor hem en het zal hem prachtig staan. Deze armbanden zijn geschikt voor alle huidtypes. Je kunt deze armband op elk bijzonder moment aan hem geven zoals op jullie speciale dag!

Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Survival – Groen zwart (verstelbaar)"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry