Stoere armbanden

Bij een armband denk je al snel aan een stuk kitsch wat wordt gedragen. Het spreekt voor zich dat je daar de meeste mannen geen plezier doet. Mannen willen iets dragen wat stoer is. Het moet gaan om een armband die sober is maar die wel mooi is. Een stoere armband is er in meerdere uitvoeringen. De armbanden van leer en metaal zijn stuk voor stuk stoer en zeer draagbaar. Het gaat om armbanden die geen opsmuk hebben en die robuust ogen. Armbanden die van een met zorg gekozen materiaal zijn gemaakt ogen stoer en worden dan ook vaak aan mannen gegeven.

ProductenStoere armbanden zijn ruig om te dragen! Straal robuust en stabiliteit uit.

Dan ben je bij ons aan het juiste atelier! Wij zijn gespecialiseerd in uitsluitend mannen en heren armbanden. Accessoires werden vroeger bijna alleen door vrouwen gedragen. Maar vandaag de dag dragen meer en meer mannen ook een bracelet. En dat is niet zonder reden.

Armbanden kunnen er namelijk heel stoer uitzien. Een armband kan ook zeer stijlvol zijn, zeker als de kleur van de bracelet terugkomt in bijvoorbeeld je broek of overhemd of leren broekriem. Zoek je een unieke armband zonder deze te laten graveren dan kun je een authentieke natuurstenen kralenarmband kiezen.

Bij ons vind je een ruim assortiment met zulke stoere en stijlvolle armbanden voor heren en mannen. Deze armbanden zijn daarbij absoluut niet ‘gewoon’, omdat wij de bracelet graag voor jou nóg unieker maken door de armband te personaliseren. Er zijn verschillende manieren om jouw gekozen armband te personaliseren. Zo kun je ervoor kiezen om jouw armband te laten personaliseren met een tekst, foto en/of vingerafdruk. Mocht je een andere suggestie hebben, horen wij dat heel graag en wij gaan voor je kijken of jouw wens mogelijk is!

Gemak om aan te doen
Een stoere armband die je cadeau doet moet aan bepaalde eisen voldoen. Een van die eisen is dat de armband gemakkelijk zelf kan worden aangedaan. Onze armbanden zijn zo gemaakt dat ze aan de hand van een magneet slot eenvoudig kunnen worden om- en afgedaan. Zo heeft een man bij het aantrekken van de armband geen extra hulp nodig. Stoere armbanden zijn robuust en daarnaast zijn ze het ideale cadeau om te geven aan de man die eigenlijk alles al heeft maar die zich bewust is van hoe hij eruit ziet.