MENU

Stoere armbanden

Bij een armband denk je al snel aan een stuk kitsch wat wordt gedragen. Het spreekt voor zich dat je daar de meeste mannen geen plezier doet. Mannen willen iets dragen wat stoer is. Het moet gaan om een armband die sober is maar die wel mooi is. Een stoere armband is er in meerdere uitvoeringen. De armbanden van leer en metaal zijn stuk voor stuk stoer en zeer draagbaar. Het gaat om armbanden die geen opsmuk hebben en die robuust ogen. Armbanden die van een met zorg gekozen materiaal zijn gemaakt ogen stoer en worden dan ook vaak aan mannen gegeven.
Stoere armbanden zijn ruig om te dragen! Straal robuust en stabiliteit uit.

Dan ben je bij ons aan het juiste atelier! Wij zijn gespecialiseerd in uitsluitend mannen en heren armbanden. Accessoires werden vroeger bijna alleen door vrouwen gedragen. Maar vandaag de dag dragen meer en meer mannen ook een bracelet. En dat is niet zonder reden. Armbanden kunnen er namelijk heel stoer uitzien. Een armband kan ook zeer stijlvol zijn, zeker als de kleur van de bracelet terugkomt in bijvoorbeeld je broek of overhemd of leren broekriem. Zoek je een unieke armband zonder deze te laten graveren dan kun je een authentieke natuurstenen kralenarmband kiezen.

Bij ons vind je een ruim assortiment met zulke stoere en stijlvolle armbanden voor heren en mannen. Deze armbanden zijn daarbij absoluut niet ‘gewoon’, omdat wij de bracelet graag voor jou nóg unieker maken door de armband te personaliseren. Er zijn verschillende manieren om jouw gekozen armband te personaliseren. Zo kun je ervoor kiezen om jouw armband te laten personaliseren met een tekst, foto en/of vingerafdruk. Onze runder leren armbanden zijn handgemaakt in ons eigen atelier sinds 1999. Mocht je een andere suggestie hebben, horen wij dat heel graag en wij gaan voor je kijken of jouw wens mogelijk is!

Gemak om deze ruige armband aan te doen

Een stoere armband die je cadeau doet moet aan bepaalde eisen voldoen. Een van die eisen is dat de armband gemakkelijk zelf kan worden aangedaan. Onze armbanden zijn zo gemaakt dat ze aan de hand van een magneet slot eenvoudig kunnen worden om- en afgedaan. Zo heeft een man bij het aantrekken van de armband geen extra hulp nodig. Stoere armbanden zijn robuust en daarnaast zijn ze het ideale cadeau om te geven aan de man die eigenlijk alles al heeft maar die zich bewust is van hoe hij eruit ziet.

Stel jouw stoere armband met gravure zelf samen

Wanneer je aan armbanden denk, denken veel mensen als eerste aan een elegante accessoire dat vaak door vrouwen wordt gedragen. Echter kunnen armbanden ook heel stijlvol door mannen gedragen worden. Bij armbanden.nl vinden wij het dus belangrijk dat ook mannen van alle plezier kunnen genieten van het dragen van een armband. Daarom bevat ons assortiment bij armbanden.nl een grote keuze aan stoere armbanden speciaal voor mannen. Onze armbanden hebben een natuurlijke look en bevatten een stoer element, waardoor deze een echte mannelijke uitstraling geven.

Ons atelier maakt jouw ontworpen armband een werkelijkheid

Doordat armbanden tegenwoordig ontzettend populair zijn, zal het je al snel opvallen dat er een behoorlijk groot aantal soorten armbanden bestaat. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden, dat perfect bij jouw stijl past. Bij armbanden.nl bieden wij daarom de mogelijkheid aan om je eigen armband helemaal zelf samen te stellen naar jouw smaak. Om te beginnen kun je kiezen uit een aantal soorten armband modellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een simpele armband of een armband met een eigen tekst, symbool of vingerafdruk. Vervolgens kun je voor de armbanden met een eigen tekst jouw eigen tekst invoeren en hier een gewenst lettertype voor kiezen. Voor de armbanden met een symbool or vingerafdruk hoe je alleen maar het gewenste bestand op de website uploaden. Daarnaast is het voor alle armbanden belangrijk om een lengte van de armband te kiezen, die perfect om jouw pols past. Weet je nou niet welke maat het meest comfortabel voor jou zit? Dan kun je op onze website gebruik maken van onze aanbevolen maat berekeningen voor mannen en vrouwen. Tot slot, kun je de kleur van het materiaal van de armband veranderen naar een kleur die bij jouw stijl past en hier eventueel een bijpassend patroon voor kiezen.

Een stoere en draagbare armband voor mannen

Armbanden zijn één van de populairste accessoires die tegenwoordig door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. Uiteraard heeft iedereen net weer een andere smaak en kun je deze tot een werkelijkheid maken door je eigen armband op onze website samen te stellen. Al onze uitvoeringen worden van leer, hout en/of metaal gemaakt en zo ontworpen dat deze een hoog draagcomfort aanbieden. Het belangrijkste is natuurlijk dat de armbanden stoer ogen en daar zorgen wij bij armbanden.nl natuurlijk voor. Bij armbanden.nl zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het ontwerpen van stoere mannen en heren armbanden, zodat zij ook net als vrouwen kunnen genieten van het dragen van deze populaire accessoire.

Zo draag je als man een stoere armband

Zoals al eerder werd vernoemd dragen tegenwoordig steeds meer mannen armbanden op een dagelijkse basis. Net als vrouwen is het voor mannen zeker niet onmogelijk om een stoere en stijlvolle armband te combineren met elke fashionstijl. Daarom vind je hier een aantal handige tips voor alle stoere mannen en vrouwen die helemaal klaar zijn om mee te gaan met de nieuwe modetrends.

  • Het kiezen van de juiste armband begint bij het bepalen van jouw eigen stijl. Een armband dient als een bijpassende accessoire voor bij je dagelijkse outfits. Stel voor jezelf daarom eerst vast wat voor soort stijl je wilt laten zien met jouw outfits. Vervolgens kun je een armband aanschaffen die het beste bij jouw stijl past.
  • Draag je ook een horloge? Dan kun je deze het beste combineren met dunne en simpele armbanden. Hierdoor voelt het dragen van de armbanden niet alleen comfortabel om je pols, maar oogt dit ook een stuk netter en stijlvol.
  • Maak het niet te gek en kies daarom voor één pols om je armbanden om te dragen. Hierdoor geeft het dragen van je armband(en) een stuk stoerder en minder chaotisch.