MENU

Rode armbanden

Rood is een kleur die wordt geassocieerd met passie en met vurigheid. Het is niet voor niets dat rood voor veel mensen hun lievelingskleur is. Wie houdt van deze kleur heeft er echter vaak moeite mee om een armband te vinden die in deze kleur is gemaakt. Een rode armband is een accessoire wat je kan dragen bij je favoriete rode shirt of sneakers. Het is ook een item wat je draagt bij een combinatie die verder relatief neutraal is. Gewoon, om net wat meer smaak te geven aan je outfit . Rode armbanden vormen dan ook een groep apart in ons assortiment. We verkopen armbanden die je overal bij kan dragen.
Ga voor een krachtige uitstraling met een passende rode armband

Met jouw fashionstijl laat jij zien wie je bent. Niet alleen de kledingstukken die je draagt helpen hierbij, maar ook de accessoires die je erbij draagt. Eén van de meest bekende accessoires waar mensen voor kiezen is het dragen van een armband. En bij armbanden.nl hebben wij daar genoeg van om uit te kiezen. Veel mensen kiezen ervoor om een rode armband te dragen met hun favoriete paar rode schoenen of een rode hoody. Daarnaast kan rood ook prima worden gedragen met de kleuren zwart en wit, waardoor ze iets extra’s toevoegen aan een vrij neutrale look. Om deze reden hebben onze rode armbanden een eigen categorie in ons assortiment op armbanden.nl. Neem daarom gerust een kijkje in ons brede assortiment aan rode armbanden en vind jouw volgden knallende fashion item.

Over de kleur rood

Het klinkt misschien heel simpel, maar kleuren hebben veel meer invloed op mensen dan je wellicht op het eerste gezicht zou denken. Zo spelen kleuren bijvoorbeeld onbewust een rol in het maken keuzes en beïnvloeden ze mensen hun humeur en emoties. Kleuren kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je je blij voelt, enthousiast of onrustig. Elke kleur levert weer andere emoties en gevoelens op. De kleur rood staat voornamelijk voor passie, vurigheid impulsiviteit en kracht. Het dragen van de kleur rood geeft daarom een krachtige en sensuele uitstraling. Het is een intense kleur, die een hoop emoties met zich meebrengt. Daarnaast helpt de kleur rood dankzij z’n hoge zichtbaarheid bij het verhogen van de stofwisseling, ademhalingssnelheid en de bloeddruk.

De perfecte rode armband voor jou bij armbanden.nl

Rood is de lievelingskleur van vele mensen, doordat deze kleur een krachtige en zelfverzekerde uitstraling geeft. Echter hebben mensen die op zoek zijn naar deze kleur er vaak moeite mee om de exacte tint rood te vinden waar ze naar op zoek zijn. Naast rood is zijn er namelijk ook andere roodtinten zoals, bordeaux, koraal, wijnrood, aubergine en vuurrood. Bij armbanden.nl kun je kiezen uit al deze verschillende roodtinten. Zie je nou een armband die jou aanspreekt, maar staat deze niet aangegeven in de rode tint waar jij naar op zoek bent? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en jouw ideeën bij ons voorleggen, zodat wij deze werkelijk kunnen maken. Daarnaast kun je jouw rode armband helemaal zelf personaliseren via onze website zoals jij wilt. Zo zijn onze rode armbanden met tekst of fotogravure ontzettend populair. Je kunt bijvoorbeeld je eigen naam, initialen of een foto van een dierbare uploaden, zodat wij deze in een rode armband voor jou kunnen laten graveren. In ons atelier beschikken wij namelijk over geavanceerde machines die met precisie teksten en foto’s in kleine metalen plaatjes op een armband kunnen graveren.

Een armband die voor een lange tijd meegaat

Eén van de nadelen van de kleur rood is dat het een kleur is die gemakkelijk kan afgeven en zeker als een armband. Het laatste wat je wilt is dat je rode armband afgeeft op de rest van je kleren en dat hierdoor de kleur van de armband afneemt. Daarom zorgen wij ervoor dat alle rode armbanden die in ons atelier met een kleurecht koord met de hand worden gemaakt. Doordat wij gebruik maken van een kleurecht koord zal de armband geen rode kleur afgeeft op je pols of op je kleding. Ook zorgt het kleurechte koord ervoor dat de armband niet verkleurt wanneer je hiermee voor een langere tijd in de zon zit, doordat deze uit een UV bestendig materiaal is gemaakt. Je kunt dus voor een lange tijd blijven genieten van de mooiheid van je rode armband, zonder dat de kleurintensiteit en kwaliteit hiervan afneemt.

Kwaliteit die niet afgeeft

Rood is een kleur waarbij je moet oppassen dat het niet gaat afgeven op de rest van je kleren. Het koord waar wij mee werken is zeer kleurecht. Dat wil zeggen dat de armbanden niet zullen afgeven op je kleding of op je pols. Daarnaast zullen de armbanden niet gaan verkleuren door de zon doordat ze van UV bestendig materiaal zijn gemaakt. Mooie donkerrode armbanden dus die je kan blijven dragen en die lange tijd mooi zullen blijven.