Is de polsomtrek gelijk aan de lengte van het mannelijk geslachtsdeel?

32 dagen geleden door Alisha geschreven

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. De omtrek van de mannelijke geslachtsdelen kan nogal variëren, afhankelijk van genetica en andere factoren. Over het algemeen is men het er echter over eens dat de polsomtrek niet gelijk is aan de lengte van de mannelijke geslachtsdelen.

Er zijn veel mensen die zich zorgen maken over de grootte van hun polsen. Ze maken zich zorgen dat de polsomtrek groter is dan hun lengte, en dit kan een teken zijn van problemen op de weg. De realiteit is echter dat er geen directe correlatie is tussen de polsomtrek en de lengte van de mannelijke genitaliën. Twee personen met dezelfde polsomtrek kunnen verschillende lengtes hebben vanwege verschillende factoren, zoals genetische geschiedenis en geslacht. Er zijn een paar gezondheidsrisico’s verbonden aan het hebben van een grotere polsomtrek dan de lengte van de mannelijke genitaliën, maar deze risico’s zijn relatief klein.

Hoewel er geen bewijs is om het argument te ondersteunen dat het hebben van een grotere polsomtrek slecht is voor je gezondheid, is het waar dat het hebben van een grotere omtrek het moeilijker maakt om af te vallen. Het grootste probleem met het hebben van een grote polsomtrek is dat het kan leiden tot obesitas en andere gezondheidsproblemen. In feite is 43% van de mannen en 41% van de vrouwen met een grote polsomtrek zwaarlijvig. Het goede nieuws is dat er stappen zijn die u kunt nemen om uw risico op het ontwikkelen van obesitas of andere gezondheidsproblemen die verband houden met het hebben van een grote polsomtrek te verminderen.

Hoewel er geen wondermiddel is dat u zal helpen gewicht te verliezen, zijn het verminderen van uw inname van suiker en bewerkte voedingsmiddelen, regelmatig sporten en het behouden van een gezond gewicht allemaal goede manieren om uw risico op het ontwikkelen van obesitas of andere gezondheidsproblemen te verminderen.

Er is geen bewijs om het argument te ondersteunen dat een grotere polsomtrek slecht is voor je gezondheid. Het hebben van een grotere omtrek maakt het echter moeilijker om af te vallen.

Delen is lief

Recente artikelen

Meer over herenarmbanden