Earn by promoting bracelets

🌟 Maak kennis met de ultieme kans voor jou! 🌟 💸 Hoge uitbetalingscommissie van 24% op elke verkoop! 🛠️ Elk product sinds 1999 met de hand gemaakt in onze eigen winkel. ✈️ Gratis verzending wereldwijd, waar je ook bent. 🌍 Ondersteuning voor steeds meer talen. 🔥 We richten ons niet op sociale media, dus dit is JOUW moment om te schitteren! 🔥 Ben jij klaar om je creativiteit te laten zien en geld te verdienen? Hier is jouw ticket naar succes! 💰

Join now

Partnership opportunities

  • Content creation
  • Campaigns
  • Additional opportunities
  • Usage rights
  • Affiliate marketing
  • Discount codes
  • Gifting

Influencers, Bloggers en Vloggers gezocht!

Ben jij een influencer, blogger of vlogger die je stijl- en modetips met de wereld wil delen? We hebben een geweldige kans voor je! Onze webshop is op zoek naar influencers, bloggers en vloggers om onze nieuwe lijn armbanden te helpen promoten.

 

Als je een trendsetter bent met een flair voor mode

Als je een trendsetter bent met een flair voor mode die graag op de hoogte blijft van de laatste trends, dan is dit de perfecte kans voor jou. Door je aan te sluiten bij ons team van influencers, bloggers en vloggers help je ons meer klanten te bereiken en ons bedrijf te laten groeien. Je kunt ook je unieke gevoel voor stijl laten zien terwijl je ons helpt om onze nieuwe armbanden onder de aandacht te brengen.

 

Gespecialiseerd in gepersonaliseerde armbanden

In onze webwinkel zijn we gespecialiseerd in het maken van prachtige, handgemaakte armbanden van natuurlijke materialen zoals leer, hennep en stenen. Elke armband is met zorg ontworpen en met aandacht voor detail vervaardigd. Wij geloven dat kwaliteit nooit mag worden opgeofferd ten gunste van kwantiteit; elke armband die we maken is ontworpen om een leven lang mee te gaan.

We zijn op zoek naar influencers die onze armbanden in foto’s of video’s op hun sociale media-accounts kunnen laten zien en naar bloggers die er informatieve berichten over kunnen schrijven. Als influencer of blogger die met ons samenwerkt, krijg je toegang tot exclusieve kortingen en promoties, en krijg je vooraf bericht over komende productlanceringen, zodat je het nieuws als een van de eersten met je volgers kunt delen.

Ons doel is om relaties op te bouwen met influencers die echt begrijpen en waarderen wat we hier in onze webwinkel doen. We willen samenwerken om inhoud te creëren die aanslaat bij mensen over de hele wereld die van mode houden en er op hun best uit willen zien, maar er ook voor zorgen dat ze milieubewust aankopen doen.

 

Ontvangt automatisch een percentage van iedere verkochte armband!

Als deel van ons team ontvang je een vergoeding op basis van elk bericht of artikel waarin een van onze armbanden voorkomt, en ook voor elke verkoop die uit die berichten of artikelen voortkomt. Je krijgt ook gratis monsters, zodat je ze zelf kunt dragen en ze desgewenst in foto’s of video’s online kunt laten zien.

Als dit klinkt als iets dat je zou interesseren, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen! We kijken ernaar uit om binnenkort samen te werken!