Paarden armband kol, bles en sneb of hoefafdruk

Unieke armband met de aftekeningen van paard. Wat maakt een paard uniek? Alle paarden en pony’s hebben net zoals mensen een uniek karakter en uiterlijk. Bij paarden en pony’s zijn de aftekeningen zoals een kol, bles en sneb uniek, omdat geen enkel ander paard en pony precies dezelfde aftekeningen heeft. Je kunt het vergelijken met de vingerafdruk van mensen. De aftekeningen van een paard kun je zien op het hoofd van een paard. Soms heeft een paard duidelijke en zichtbare aftekeningen terwijl bij een ander paard de aftekeningen juist minder zichtbaar zijn. Wij graveren jouw paarden afdruk op een armband.

ProductenGraveer je paard op armband bijvoorbeeld de bles of sneb

Andere aftekeningen. Een paard kan ook aftekeningen op andere plekken hebben zoals op de benen. Daarnaast kan een paard andere speciale patronen in zijn vacht hebben zoals is te zien bij bonte paarden. Deze aftekeningen zijn net zo speciaal als de aftekeningen op het hoofd van het paard! 

Eigen unieke armband met jouw paard! De armbanden in ons assortiment zijn gericht op mannen en heren. De armbanden in deze collectie zijn echter uniesex. Dit betekent dat de armbanden uit deze collectie kunnen worden gedragen door zowel mannen en heren als vrouwen en dames. De armband kan volledig in symbool staan van jouw paard. Wij kunnen namelijk de aftekeningen van jouw paard in een patroon graveren op het leer van jouw armband. Bovendien kunnen wij de naam en/of de geboortedatum van jouw paard graveren. Daarbij kan de kleur van de leren armband je laten denken aan de kleur van de vacht van jouw paard Door deze bijzondere combinatie kunnen we een speciale armband voor jou ontwikkelen waarmee je altijd je paard meeneemt.