MENU

Natuurstenen armbanden met gravure

Bij een natuurstenen armband is geen enkele heren of vrouwen armband hetzelfde. We omarmen de edelsteen kralen vanwege hun schoonheid en spirituele betekenis. De armbanden zijn handgemaakt in ons Atelier, tijdloos en kan het gemakkelijk worden gecombineerd met lederen sieraden. En natuurlijk is alles van eigen collectie welke elders niet worden gegraveerd of in Nederland gemaakt. Wij hebben alles op voorraad.
Straal een spirituele uitstraling uit met een persoonlijke gegraveerde natuurstenen armband

Voor veel mensen die armbanden dragen is het belangrijk dat de armband een prachtige uitstraling heeft. Als jij op zoek bent naar een armband die zowel een mooie als spirituele uitstraling naar voren brengt, is een natuurstenen armband wellicht iets voor jou. Natuursteen armbanden zijn zowel voor heren als voor vrouwen geschikt en hebben natuurlijk een persoonlijke betekenis. Daarom vind je bij armbanden.nl een natuurstenen armband die volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke natuurstenen armband met alle zorg wordt ontworpen en laten wij deze met de hand maken in onze atelier en gebruiken wij hiervoor alleen de beste materialen van de hoogste kwaliteit.

Wat houdt een natuurstenen armband in?

Zoals de naam het al weggeeft wordt een natuurstenen armband gemaakt uit edelstenen die een helende kracht bevatten. Voorbeelden van edelstenen die hiervoor worden gebruikt zijn onder andere Rozenkwarts, Amazoniet, Malachiet, Citrien, Sodaliet en Zwarte Agaat. Het dragen van natuurstenen vind je niet alleen in armbanden, maar ook in andere sieraden zoals kettingen, ringen en oorbellen. Het kiezen van een edelsteen is per persoon verschillend, omdat iedereen op zoek is naar een andere werking en uitstraling die hij of zij wil bereiken met het dragen van de natuurstenen.

Een golf van positieve krachten vanuit eeuwenoude natuurstenen kralen

Wellicht vraag je je af waarom het wordt aangeraden om eerder te kiezen voor een natuurstenen armband in plaats van een natuurstenen oorbel of ring. Door het dragen van een armband met natuurstenen, komt een groot oppervlak van je huid direct in contact met de edelstenen die zich aan de armband bevinden. Zoals al eerder werd vernoemd hebben de edelstenen een natuurlijke helende kracht, waardoor deze een positieve werking hebben op het tot rust brengen van je lichaam. Via aanraking om je pols kan er zich een golf van positieve energie verspreiden naar de rest van je lichaam, waardoor je hele lichaam weer in evenwicht wordt gebracht. Uiteraard levert elke natuurstenen accessoire dit effect tot een zekere hoogte, maar niet zo veel als een armband. Voor natuurstenen oorbellen is het een stuk lastiger om de edelstenen vaak niet direct in aanraking komen met de huid. Voor natuurstenen ringen komen deze wel direct met de huid in aanraking, maar is dit een veel kleiner oppervlak in vergelijking met een armband.

Meer positieve effecten van natuurstenen armbanden

Het zal nu geen verrassing meer zijn dat het dragen van een natuurstenen armband een hoop voordelen met zich meebrengt. Hiervoor heb je al gelezen dat natuurstenen een helende kracht bevatten. Elke soort natuursteen is verbonden met een ander chakragebied, die op zijn beurt verbonden staat met een bepaald energiepunt in je lichaam. Het dragen van een aantal edelstenen helpt daardoor bij het op één lijn brengen van jouw energiepunten. Daarnaast bestaan er een aantal natuurstenen die negatieve invloeden bij jou vandaan halen. Het dragen van een natuurstenen armband dient dan als een soort barrière tegen negatieve krachten van buitenaf. Naast deze spirituele waarde, dient het dragen van een natuurstenen armband ook bij aan jouw fysiek welzijn. Edelstenen worden naast spirituele doeleinden, al jaren gebruikt in de traditionele geneeskunde. Zo worden Rozenkwart bijvoorbeeld gebruikt voor het verlichten van de bloeddruk en Groene Jade voor het verdragen van longproblemen. Tot slot, zien natuurstenen er schitterend uit en valt er te kiezen uit diverse soorten en kleuren. Edelstenen worden door veel mensen gebruikt als onderdeel van hun stijl en willen zij dit graag ook uitstralen. Bij armbanden.nl hebben wij daarom diverse soorten natuurstenen armbanden gemaakt van diverse soorten edelstenen. Of je nou op zoek bent naar een natuurlijke look met marmeren kralen of wilt opvallen met fel blauwe edelstenen, bij armbanden.nl hebben voor iedereen wat te vinden.