armbanden

Armband met naam kind

Tijdens het ontwerpen van jouw kindernaam armband kun je er ook voor kiezen om een symbool te laten graveren samen met de naam van jouw kind. Je kunt kiezen uit diverse symbolen zoals hartjes, sterren of babyvoeten. Uiteraard hoef je niet per se een symbool op de armband te laten graveren.
Draag jouw kind altijd bij je met een speciale armband

Je hebt vast wel eens gehoord van armbanden waarin namen kunnen worden gegraveerd. Je kunt niet alleen je eigen naam in een armband laten graveren, maar je kunt ook de naam van een dierbaren laten graveren zoals de naam van jouw eigen kind. Wil jij nou ook graag jouw persoonlijke armband met een naam erin gegraveerd? Dan ben je bij armbanden.nl aan het juiste adres.

Een naam kiezen voor op je armband

Het dragen van je eigen naam op een armband is uiteraard erg stijlvol en trendy. Echter kiezen steeds meer mensen ervoor de naam van een ander bij zich te dragen. Zo kiezen een hoop mensen er bijvoorbeeld voor om de naam van hun kind in een armband te laten graveren. Uiteraard zijn er een hoop mogelijkheden om de naam van jouw kind in armband te laten graveren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de voornaam van alleen je kind te laten graveren of zowel de voornaam van jou als van jouw kind. Ook is het mogelijk om de initialen van jouw kind op een armband te laten graveren. Op deze manier draag je je kind altijd dicht bij je met een speciale armband.

De beste kwaliteit voor jouw kindernaam armband

Tegenwoordig wordt het dragen van een armband als accessoires steeds populairder bij zowel mannen als bij vrouwen. Bij armbanden.nl worden alle armbanden van materialen van hoge kwaliteit gemaakt. Zo worden de meeste van onze armbanden gemaakt van leer, hout of metaal. Uiteraard kun je bij ons ook kiezen om jouw eigen armband te laten maken in een kleur naar jouw keuzen, zodat deze helemaal bij jouw stijl past.

Maak het persoonlijk met een persoonlijke armband

Een armband is op zichzelf is al een prachtig geschenk om aan iemand cadeau te geven. Echter kun je hier nog een schepje bovenop doen. Namelijk door een naam in een armband te laten graveren. Het laten graveren van een naam, geeft de armband een persoonlijk tintje en maakt deze net wat anders dan een gewone armband. Bij armbanden.nl kun je dus je eigen armband met naam laten maken en zo doe je dat:

  1. Kies uit één van onze diverse soorten armband modellen, die helemaal bij jouw stijl passen. Ons assortiment bevat namelijk verschillende soorten modellen gemaakt van verschillende materialen. Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment en maak de eerste stap in het ontwerpen van jouw persoonlijke armband met naam.
  2. Zodra je een armband model hebt gekozen kan het ontwerpen van jouw eigen armband echt beginnen. Typ de tekst die je op de armband wilt laten graveren in de balk op onze website. Houdt er natuurlijk rekening mee dat de tekst op de armband niet te lang kan zijn. Als de naam van jouw kind aan de wat langere kant ligt, is het wellicht een mogelijkheid om voor de initialen van jouw kind te kiezen.
  3. Tijdens het ontwerpen van jouw armband kun je er ook voor kiezen om een symbool te laten graveren samen met de naam van jouw kind. Je kunt kiezen uit diverse symbolen zoals hartjes, sterren of babyvoeten. Uiteraard hoef je niet per se een symbool op de armband te laten graveren.
  4. Tot slot kun je het lettertype kiezen waarin je wilt dat de naam of initialen van jouw kind in de armband worden gegraveerd. Op deze manier voeg je het laatste persoonlijke tintje aan jouw armband toe.
  5. Het ontwerpen van jouw persoonlijke armband is voltooid! Nu kun je de door jouw ontworpen armband toevoegen aan je winkelmand en afrekenen. Vervolgens kun je jouw armband gratis laten verzenden met PostNL en ligt deze voor je het weet bij jou voor de deur.
nl Dutch
X
Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Armband met naam kind"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry