MENU

Mannen armbanden

Leren mannen armbanden met naamgravure zijn stijlvol en komen in verschillende stijlen. Er zijn veel armbandmerken die deze armbanden voor mannen aanbieden met verschillende graveermogelijkheden. De gravure wordt bij ons gedaan door een vakman en kan in elke letter, woord of zin zijn.

Deze sieraden specifiek voor mannen worden handgemaakt met Italiaans leer. Hierdoor wordt de levensduur verlengd en kunt u dit geschenk met een gerust hart cadeau geven.
Leder armbanden voor echte mannen

Er wordt vaak gezegd dat bracelets alleen voor dames zijn. Dat is nu niet meer zo. Vandaag de dag kun je namelijk heel wat armbanden voor mannen vinden. Deze zijn vaak helemaal anders dan armbanden voor vrouwen. Zo zijn er veel lederen armbanden. Lederen sieraden ogen zeer stoer, en kunnen je outfit ook compleet maken. Bij ons kun je kiezen voor zo’n lederen armbanden. Je eigen tekst armband (met bijvoorbeeld namen of spreuken) is online samen te stellen. Zoals je waarschijnlijk weet, is leder een kwalitatief materiaal, dit zorgt er dus voor dat onze lederen accessoires dus ook een zeer goede kwaliteit hebben.

Modieuze heren armbanden

Er wordt vaak gezegd dat bracelets en armbanden alleen voor vrouwen en dames zijn. Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer het geval. Vandaag de dag kun je namelijk heel wat armbanden voor mannen en heren vinden. Deze zijn vaak helemaal anders dan armbanden voor vrouwen. Heren armbanden onderscheiden zich door het soort materiaal waarvan de armband is gemaakt. Zo is het bij mannen gebruikelijk om modieuze touw armbanden te dragen. Ook zit er verschil in de breedte van de heren armbanden. Mannen hebben vaak een wat bredere pols dan vrouwen. Dit is een voordeel voor mannen, omdat zij meerdere armbanden per pols kunnen dragen.

Heren armbanden per categorie

Wij bieden op armbanden.nl armbanden aan voor heren en mannen. Op onze website kun je terecht voor heel veel diverse soorten heren armbanden. De webshop is ingedeeld in verschillende categorieën zodat je snel kunt navigeren naar de soort armband die bij jou past. De volgende 12 categorieën zijn op dit moment het meest bezocht: leren armbanden, met gravering (tekst), armband met eigen foto, robuust touw, houten armbanden, vingerafdruk armband, kralen natuursteen, magnetische armbanden, woonplaats kaartarmband, hondenpoot afdruk / kattenpoot afdruk, vuurstarters en Zweedse Vissenstaart. Mocht je specifiek op zoek zijn naar een heren armband met bepaalde kleur? Geen probleem, bij ons zijn er ook categorieën per kleur! Eveneens bieden wij gouden armbanden, zilveren armbanden en sterrenbeeld armbanden aan.

Iedere mannen armband heeft een eigen verhaal

Alle personen op deze wereld zijn uniek, omdat iedereen een eigen verhaal heeft. Elk verhaal bestaat uit een andere verhaallijn met veel details. Dit persoonlijk verhaal willen wij graag voor je graveren op de heren armband. Heb je bijvoorbeeld een geliefde of een ander dierbare waar je zielsveel van houdt? Zet deze naam op jouw eigen armband zodat iedereen kan zijn dat die persoon veel voor je betekent! Wij kunnen alles nauwkeurig én haarscherp voor jou graveren in ons atelier met de beste vakmensen en machines. Niets is te gek of te veel voor ons en wij horen graag wat jij graag op de armband wil. Zo komt jouw eigen persoonlijk verhaal tot leven op de armband!

Eigen atelier sinds 1999 in Nederland

Je zult je vast afvragen hoe jouw heren armband wordt gemaakt. Alle aangeboden armbanden op onze website zijn met de hand gemaakt in ons eigen atelier. Hier hebben wij alle benodigde apparatuur ter beschikking staan om jouw heren armband te maken. Enkel het hebben van een machine is lang niet voldoende om een perfecte armband voor jou op maat te maken. Hierbij komt namelijk ook vakmanschap om de hoek kijken. Vakmanschap betekent dat de persoon die het vak uitvoert, zodanig de vaardigheid heeft dat hij of zij in staat is om zeer hoge kwaliteit werk af te leveren. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk en daarom investeren wij heel veel tijd en positieve energie in onze vakmensen om de armbanden te maken. Ons eigen atelier is te vinden op Nederlandse bodem zodat wij snel de armband op jouw deurmat kunnen leveren!

Graveren van heren armbanden op maat

In ons eigen atelier doen onze vakmensen jouw armband op maat maken en personaliseren door het edelmetaal te graveren. Bij gravering wordt het edelstaal bewerkt met een laserstraal. Deze straal is precies afgesteld zodat jouw tekst, afbeelding, vingerafdruk etc. nauwkeurig zichtbaar is op het edelstaal. Sinds kort kun je bij ons ook terecht voor gravering op een zwartkleurige ondergrond! Zo ontstaat er nog een mooier contrast tussen jouw gravering en het edelmetaal. Graveringen geven jouw armband een extra touch die de armband persoonlijk én bijzonder maakt.

Leren armbanden

De armbanden in ons assortiment hebben vooral kleuren die zijn verbonden aan de natuur. Zo hebben de leren armbanden voornamelijk een bruine, zwarte of grijze tint. Deze leren armbanden kun je volledig personaliseren naar eigen wens. Je kunt ten eerste de kleur van de sluiting van het edelmetaal kiezen. Daarnaast kun je op twee plaatsen, onder en boven, tekst laten graveren. Bovendien kun je een symbool bij ons laten graveren. De maat van de armband is natuurlijk ook belangrijk zodat hij lekker zit. Deze maat kun je ook aan ons doorgeven. Weet je niet welke maat je hebt? Dit kunt je gemakkelijk meten met een meetlint. Onder het kopje ‘veel gestelde vragen’ en ‘hoe meet ik mijn armband lengte’ kun je een korte maar complete uitleg vinden zodat je binnen 1 minuut jouw polsmaat weet. Iedereen heeft een voorkeur voor een ander soort lettertype. Wij bieden daarom zowel wat ruigere lettertypes aan als sierlijke lettertypes. Niet onbelangrijk is de leersoort van de armband. Tenslotte kun je ook het leer patroon aanpassen naar jouw smaak. Nog steeds het gevoel dat de opties ontoereikend zijn? Laat het ons direct weten en wij helpen je heel graag verder. Heb je juist te veel keuzestress door de opties? Ook dan helpen wij je direct met jouw wensen.

Houten armbanden voor de echte mannen

Ook de houten armbanden hebben een kleur die je terug kunt vinden de natuur. Onze houten armbanden bestaan uit een combinatie van edelmetaal en een unieke houtsoort zoals mahonie, Eiken en zelfs de éxtra unieke Zebrano hout. Ook de houten armbanden zijn te personaliseren naar jouw smaak! Om 100 % zeker te weten dat deze houten armband jouw polsmaat heeft, krijg je gratis een armband versteller ter waarde van € 7,95 bij iedere bestelling met een houten armband!

Kralen armbanden van natuursteen

Voel je verbonden met de natuur door onze kralen armbanden die zijn gemaakt van natuursteen. Alle kralen zijn net wat anders zodat geen enkele kralen armband hetzelfde is. Laat ook bij deze armband de armband personaliseren door de schakel te laten graveren. Wil je liever een armband met puur kralen? Een schakel is niet verplicht. De kralen armbanden kun je om iedere pols doen door bij bestellen te kiezen voor dubbel of zelfs triple.

Touw armbanden

Ga voor een eenvoudige maar krachtige touw armband om jouw mannelijkheid te tonen. Onze touw armbanden zijn verkrijgbaar in de prachtigste kleuren. We hebben speciaal voor jou ook de ‘vuurstarter’! Deze soort armband is uniek vanwege het mini mesje welke in de armband zit. Zo kun je op ieder moment iets doorsnijden. De sluiting is zo gemaakt dat je ook iets kunt verbinden of vastbinden. Ook bij alle touw armbanden ben je ervan verzekerd dat de armband om jouw pols past. Deze armbanden kun je namelijk op maat maken.

Magnetische armbanden

Voel de kracht van onze prachtige magnetische armbanden. Ook deze geweldige armbanden met hun krachten kun je persoonlijk maken door een gravering. Tevens krijg je van ons gratis een armband versteller ter waarde van € 7,95 cadeau zodat jouw magnetische armband niet te strak of te los om jouw pols zit.

Mannen armbanden cadeau

Weet jij niet wat je moet geven aan jouw geliefde, partner of vriend? Geef hem een mannen armband als cadeau! Een heren armband is geschikt om op ieder moment te geven. Door de persoonlijke gravering laat jij zien dat je tijd en liefdevolle energie in hem hebt gestoken om een uniek cadeau te maken aan hem te geven. Kies voor speciale cadeauverpakking om het helemaal af te maken. Ook deze cadeauverpakking kun je personaliseren met eigen tekst naar keuze.