MENU

Mannen Armband

De leren graveer mannen armband is een mooi en uniek sieraad dat gemaakt is van hoogwaardige en duurzame materialen. Het is perfect voor iedereen die een stijlvolle en functionele mannen armband wil dat jarenlang meegaat.

Leren en metalen armbanden worden steeds populairder bij mannen. Dit soort armbanden geeft een man de look die hij wil, of het nu traditioneel of trendy is. Ze zijn er in veel verschillende stijlen en kleuren, dus er is er zeker een die perfect bij je persoonlijkheid past.
Gegraveerde initialen/namen armband

Onze edelsmeden kunnen zowel namen als initialen in de armband graveren. Het is ook mogelijk om spreuken en gezegdes te graveren op de roestvrije metalen sluiting en/of in het leer van de armband. Daarnaast kan men ervoor kiezen om eigen tekst te kiezen die past bij zijn of haar identiteit. De namen, initialen, gezegdes, spreuken en eigen tekst kunnen uiteraard ook verbonden zijn aan geliefden of dierbaren zoals bijvoorbeeld familie, partner en huisdieren

Online leren en metalen armbanden bestellen is de perfecte manier om ze snel thuis te krijgen zonder dat je hoeft te winkelen of je zorgen hoeft te maken over het vinden van de juiste armband in een winkel. Lederen en metalen heren armbanden zijn er in verschillende stijlen en prijzen, afhankelijk van hun materialen en constructie. Ze kunnen worden gemaakt van onder andere kalfsleer, roestvrij staal en titanium. Armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen in diverse maten worden gemaakt. Metalen armbanden kunnen ook worden aangepast met gravure en andere versieringen. Om online een armband te bestellen, bezoekt u gewoon onze website die gespecialiseerd is in leren en metalen armbanden. Op de website vindt u een verscheidenheid aan opties en prijzen voor armbanden. U kunt ook de maat en kleur van de armband selecteren, evenals verschillende soorten leer en bewerkingen.

Eigen tekst in je mannen armband plaatsen?

Misschien stel je jezelf de vraag: waarom zou ik voor Armband Heren kiezen? Het antwoord op deze vraag is zeer simpel. Bij (H.A.) heren armband bieden we namelijk de meest kwalitatieve sieraden voor mannen aan. Deze armbanden kun je personaliseren met bijvoorbeeld een naam, eigen tekst, vingerafdruk of een foto. Nadat je je bracelet ontworpen en besteld hebt, hoef je door onze korte levertijd ook niet lang te wachten (meestal dezelfde dag verzonden). Dit doen we tegen een lage prijs, omdat we vinden dat kwalitatieve armbanden voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Buddha to buddha armbanden zijn meestal erg prijzig. Wij leveren dezelfde sieraden zonder het merk maar wel het uiterlijk van een BTB sieraad.

Kortom: wie kiest voor een heren armband, kiest voor de beste handgemaakte Nederlandse kwaliteit en service aan een eerlijke prijs! Dus, wil jij ook een gepersonaliseerde armband voor mannen? Neem dan nu een kijkje in ons uitgebreide assortiment. En bestel jouw bracelet uit ons eigen atelier!

Waarom armbanden voor mannen een mooie toevoeging zijn

Het is voor mannen niet altijd even makkelijk om een sieraad te dragen. Soms kan het namelijk fout of juist patserig overkomen. Daarom zie je vaak dat mannen het bij een horloge houden, en verder geen andere sieraden dragen. Dit is jammer, want het kan juist een mooie toevoeging aan een outfit zijn. Tegenwoordig kan dit gelukkig ook goed met een horloge worden gecombineerd. Hierbij is het wel belangrijk dat je een armband kiest die aansluit bij jouw eigen stijl. Er zijn genoeg verschillende stijlvolle heren armbanden te vinden.

Armband afstemmen op kledingstijl

Je kunt een heren armband mooi afstellen op je kledingstijl en op je overige accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld kleuren met elkaar matchen en voor het juiste contrast zorgen. Denk eens aan een mooie stoere leren armband. Of een kralen of stalen armband. Het kan allemaal. Wel is het belangrijk dat je slechts één eyecatcher hebt. Hiermee voorkom je dat je fout of juist te patserig overkomt. Zo kun je bijvoorbeeld kleinere lederen armbandjes combineren met een grotere schakelarmband.

De omvang van een mannenpols

Het is fijn om je armbanden een beetje losjes te dragen. Over het algemeen is de gemiddelde pols van een man 22 á 23 centimeter in omvang. Weet jij niet wat jouw maat is? Dan kun je dit even meten met een meetlint. Dit doe je net boven je polsbotje. Als je dit hebt opgemeten, moet je hier vervolgens 2 centimeter bij optellen. Nu weet je de perfecte omvang voor een armband voor jouw pols!

Een armband van leer

Er zijn veel verschillende soorten armbanden te krijgen. Zo zie je vaak mannen met een leren armband. Dit is ontzettend populair. Dat is niet gek, want dit geeft een ruige en stoere look.
Des te breder de armband, des te ruiger de uitstraling. Ook is leer met veel kledingstukken te combineren.

Armbanden zijn ook voor mannen een mooie accessoire

Tegenwoordig zie je steeds meer mannen die ook mooie sieraden dragen. Vroeger was dit wel anders. Het kan namelijk bij sommige mensen nog fout overkomen als mannen bijvoorbeeld een armband dragen. Dit kan dan fout of patserig overkomen. De meeste mannen dragen daarom wel horloges, maar nog niet allemaal armbanden. Terwijl het dragen van een armband juist een mooie toevoeging kan zijn aan een outfit van een man. En dit kan met een horloge worden gecombineerd. Wel is het hierbij belangrijk dat je een armband kiest die ook echt bij je eigen stijl past. Maar, tegenwoordig zijn er genoeg te vinden. Wacht dus niet langer en ga opzoek naar een mooie heren armband.

Passend bij je kledingstijl

Het is mooi als je een heren armband kunt afstellen op je kledingstijl en andere accessoires. Match bijvoorbeeld de kleuren van de verschillende sieraden met elkaar en zorg voor het juiste contrast.
Zo kun je kiezen voor een mooie armbanden met kralen, of juist een leren armband. Ook een stalen armband zie je vaak voorbijkomen. Wel is het belangrijk dat je slechts één eyecatcher hebt. Hiermee voorkom je dat je fout of juist te patserig overkomt. Combineer bijvoorbeeld een grote schakelarmband met een aantal kleine leren armbandjes.

Hoe meet je jouw omvang

Bij mannen is het mooi om de armband ietwat losjes te dragen. De gemiddelde pols van een man is ongeveer 22 á 23 centimeter in omvang. Heb jij geen idee wat jouw maat is? Dan kun je dit met een meetlint heel gemakkelijk meten. Begin net boven je polsbotje, en doe het meetlint om je pols. Wanneer je dit hebt opgemeten, tel je er 2 centimeter bij op. Hierna weet jij de perfecte omvang voor een armband. Nu kun je opzoek naar een mooie armband die jouw outfit compleet maakt.