armbanden

MENU

Mama Vingerafdruk armband – Bruin gevlochten leer

Op voorraad, uit ons eigen atelier

68,95

Ontwerp je eigen zwarte Vingerafdruk Armband met Gravure. Upload je vingerafdruk via onze webshop en ontvang een unieke herdenkingsarmband. Kies zelf uit ons Italiaans leer met robuuste eigenschappen. Edelmetalen sluiting: 21mm. Leer breedte: 19mm. Leer dikte: 4mm. Gevlochten donker bruin leer.

Ontwerp je vingerafdruk armband

 • Kies je edelmetaal *

 • Tekst boven * 5,00

 • Tekst beneden * 4,00

 • Lettertype *

 • Symbool (optioneel) * 5,00

 • Welke vingerafdruk wil je op de armband? Upload hier * 5,00

  Foto, vingerafdruk, symbool of logo zijn allemaal mogelijk. Tip: gebruik voor de vingerafdruk de gratis App 'MyFingerprint'.Max. bestandsgrootte: 14 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif heic pdf

 • Lengte van de armband *

  Bereken zelf je unieke en eigen maat

 • Verander de leersoort *

 • Kies een leer patroon *

iDeal betaling mogelijk
Visa creditcard
Apple Pay
Bancontact Mister Cash
Mastercard
achteraf betalen met Klarna

Upload je eigen vingerafdruk voor een unieke gravure
Maak je eigen persoonlijke armband met jouw vingerafdruk erop gegraveerd. Eigen gravure van je vingerafdruk op de armband zorgt voor een unieke look! Daarnaast kun je zelf de kleur van het leder bepalen. Zo kun je kiezen tussen een zwarte, (licht)bruine of grijze tint. Naast deze kleuren, kun je er ook voor kiezen om te gaan voor bijvoorbeeld een zebraprint of een tijgerprint. Je kunt ook je eigen tekst boven of onderop het sieraad laten graveren.

Maak je armband persoonlijker
Je eigen armband wordt alleen maar persoonlijker en unieker wanneer er eigen tekst boven en onder de armband staat. Je kunt als voorbeeld de naam en geboortedatum van de persoon van wie de vingerafdruk is erbij zetten. Neem ook gerust contact met ons op voor je vragen of specifieke wensen. Het dragen van een gedenksieraad is echter iets wat iedereen aan het hart gaat. Je neemt een gevoel en emotie mee in je dagelijkse unieke armband. Hoe je een vingerafdruk maakt is online te vinden op onze site.

Premium kwaliteit leder uit Italië
Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit Italiaans leder. Dit leer wordt vervolgens met de hand gesneden. Bovendien wordt alle gravure in ons eigen atelier uitgevoerd. Ons atelier is uitgerust met de beste kwaliteit leder en gravure machines. Deze machines kunnen hierdoor jouw vingerafdruk haarscherp graveren! Wij zetten je vingerafdruk foto om naar een scherper gravure formaat (SVG).

Gedenksieraad als een armband is een emotioneel geschenk
Een vingerafdruk armband is niet alleen mooi voor het oog, maar heeft ook een emotionele waarde. De vingerafdruk wordt namelijk volledig naar jouw wens met de hand gemaakt. Hierdoor ontstaat er een unieke armband die niemand anders heeft. Door de emotionele waarde van de armband, is deze armband een mooi geschenk om zowel te geven als te krijgen aan naastenliefden. Je draagt namelijk een gevoel en emotie mee. Een vingerafdruk armband is dus een emotioneel geschenk welke zeer wordt gewaardeerd door de drager of draagster!