Magnetische armband

Onze magneetsieraden zijn jouw speciale metgezel. De premium kwaliteit magneten garanderen een langdurig vermogen om je te helpen in balans te blijven. De meeste van onze magneetsieraden zijn uitgerust met een of meerdere neodymium-magneten met een kracht vanaf 1200 Gauss tot aan 5000 Gauss. De Gauss-kracht verwijst naar de Gauss-kracht per magneet. Onze magneet armbanden bevatten 3 sterktes met positieve en negatieve kanten. Bovendien hebben magneten op het menselijke lichaam bijzondere effecten, omdat magneten helende werking hebben. Daarnaast zien de magnetisch armbanden er prachtig uit bij alle outfits en maakt deze armband je look helemaal compleet!

ProductenAfvallen met magnetische armbanden

Onze magneet armbanden hebben een krachtige magnetische werking. Magneet armbanden worden gedragen voor vrouwen en mannen. Magnetische armbanden zijn polsbandjes die een krachtig magnetisch effect hebben op de drager. Deze armbanden worden gedragen om het lichaam in balans te brengen en de harmonie in de organen van het lichaam te herstellen. Ze brengen energie terug naar zwakke delen van het lichaam en versterken zwakke delen van het lichaam. Het dragen van een magnetische armband is een geweldige manier om uw gezondheid te verbeteren.

De magneten in een magnetische armband trekken bloedcellen aan en verdrijven ze, waardoor de bloedstroom in het lichaam in evenwicht wordt gebracht. Dit voorkomt bloedstolsels en verhoogt de bloedstroom in de aderen en slagaders. De verhoogde bloedstroom helpt zwakke delen van het lichaam te versterken en levert energie voor uw hele lichaam. De magneten in een magnetische armband trekken ook gifstoffen aan, waardoor je organen in balans komen. Het dragen van een magnetische armband houdt je helder in je hoofd en vermindert stress. Magnetische armbanden werken door negatief geladen ionen zoals fosfor of kalium aan te trekken naar zwakke delen van het lichaam, zoals zenuwen of spieren. De aantrekkingskracht zorgt ervoor dat deze ionen oplossen in de bloedbaan, waardoor het evenwicht in die delen van je lichaam wordt hersteld.

Hebben magnetische armbanden goede reviews?

De magneten in een magnetische armband trekken negatief geladen ionen aan van externe bronnen zoals zenders van mobiele telefoons of hoogspanningslijnen. Het dragen van een magnetische armband versterkt zwakke delen van het lichaam, zodat het een betere gezondheid voor u kan herstellen. Magnetische armbanden hebben grote voordelen voor mensen met zwakke delen van hun lichaam, zoals botten, gewrichten, spieren, zenuwen en tanden. Zwakke plekken kunnen worden behandeld met magneten, aangezien het dragen van een magnetische armband voldoende negatief geladen ionen aantrekt en verdrijft om het evenwicht in uw hele lichaam te herstellen. Een magnetische armband brengt uitgeputte energieniveaus terug en herstelt de harmonie van zwakke organen zoals zenuwen en tanden. Het dragen van een magnetische armband versterkt zwakke delen is een veilige, effectieve behandeling voor vele kwalen, waaronder artritis, hoofdpijn, slapeloosheid en meer!

Magneet armband heren & dames

Magnetische armbanden worden gebruikt als medische hulpmiddelen voor het versterken van zwakke delen van de huid, botten, spieren, zenuwen, ogen, haar en meer! Als je er een draagt, voel je je gezonder door gezonde ionen aan te trekken naar zwakke plekken in je huid of aderen! Het is gemakkelijk te zien hoe het dragen van een magneet je positiviteit kan beïnvloeden!