armbanden

Magnetische armband

Onze magneetsieraden zijn jouw speciale metgezel. De premium kwaliteit magneten garanderen een langdurig vermogen om je te helpen in balans te blijven. De meeste van onze magneetsieraden zijn uitgerust met een of meerdere neodymium-magneten met een kracht vanaf 1200 Gauss tot aan 5000 Gauss. De Gauss-kracht verwijst naar de Gauss-kracht per magneet. Onze magneet armbanden bevatten 3 sterktes met positieve en negatieve kanten. Bovendien hebben magneten op het menselijke lichaam bijzondere effecten, omdat magneten helende werking hebben. Daarnaast zien de magnetisch armbanden er prachtig uit bij alle outfits en maakt deze armband je look helemaal compleet!
Afvallen met magnetische armbanden

Onze magneet armbanden hebben een krachtige magnetische werking. Magneet armbanden worden gedragen voor vrouwen en mannen. Magnetische armbanden zijn polsbandjes die een krachtig magnetisch effect hebben op de drager. Deze armbanden worden gedragen om het lichaam in balans te brengen en de harmonie in de organen van het lichaam te herstellen. Ze brengen energie terug naar zwakke delen van het lichaam en versterken zwakke delen van het lichaam. Het dragen van een magnetische armband is een geweldige manier om uw gezondheid te verbeteren.

De magneten in een magnetische armband trekken bloedcellen aan en verdrijven ze, waardoor de bloedstroom in het lichaam in evenwicht wordt gebracht. Dit voorkomt bloedstolsels en verhoogt de bloedstroom in de aderen en slagaders. De verhoogde bloedstroom helpt zwakke delen van het lichaam te versterken en levert energie voor uw hele lichaam. De magneten in een magnetische armband trekken ook gifstoffen aan, waardoor je organen in balans komen. Het dragen van een magnetische armband houdt je helder in je hoofd en vermindert stress. Magnetische armbanden werken door negatief geladen ionen zoals fosfor of kalium aan te trekken naar zwakke delen van het lichaam, zoals zenuwen of spieren. De aantrekkingskracht zorgt ervoor dat deze ionen oplossen in de bloedbaan, waardoor het evenwicht in die delen van je lichaam wordt hersteld.

Hebben magnetische armbanden goede reviews?

De magneten in een magnetische armband trekken negatief geladen ionen aan van externe bronnen zoals zenders van mobiele telefoons of hoogspanningslijnen. Het dragen van een magnetische armband versterkt zwakke delen van het lichaam, zodat het een betere gezondheid voor u kan herstellen. Magnetische armbanden hebben grote voordelen voor mensen met zwakke delen van hun lichaam, zoals botten, gewrichten, spieren, zenuwen en tanden. Zwakke plekken kunnen worden behandeld met magneten, aangezien het dragen van een magnetische armband voldoende negatief geladen ionen aantrekt en verdrijft om het evenwicht in uw hele lichaam te herstellen. Een magnetische armband brengt uitgeputte energieniveaus terug en herstelt de harmonie van zwakke organen zoals zenuwen en tanden. Het dragen van een magnetische armband versterkt zwakke delen is een veilige, effectieve behandeling voor vele kwalen, waaronder artritis, hoofdpijn, slapeloosheid en meer!

Magneet armband heren & dames

Magnetische armbanden worden gebruikt als medische hulpmiddelen voor het versterken van zwakke delen van de huid, botten, spieren, zenuwen, ogen, haar en meer! Als je er een draagt, voel je je gezonder door gezonde ionen aan te trekken naar zwakke plekken in je huid of aderen! Het is gemakkelijk te zien hoe het dragen van een magneet je positiviteit kan beïnvloeden! Geniet elke dag weer van een magnetische armband van armbanden.nl

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor het dragen van magneetsieraden. Dit komt voornamelijk door het feit dat magneten sieren een stoere en stijlvolle uitstraling hebben en eenvoudig zijn te combineren met elke outfit. Daarnaast ziet een magnetische armband er niet alleen super cool uit, maar kan het je gezondheid ook een heel stuk verbeteren. Ook bij armbanden.nl bieden wij een breed assortiment aan magnetische armbanden aan voor zowel mannen als vrouwen. Neem dus een kijkje in on assortiment aan diverse soorten magnetische armbanden.

Veel meer dan een magnetische armband?

Op het eerste gezicht lijkt een magnetische armband niks meer dan een gewone armband dat vrijwel altijd gemaakt wordt van koper. Echter dient een magnetische armband niet alleen als een stijlvolle accessoire. Magnetische armbanden helpen namelijk ook als je graag wilt afvallen. Ja je leest het echt goed. Zowel mannen als vrouwen dragen magnetische armbanden, omdat ze er modieus uitzien en helpen bij het afvallen. De magnetische armbanden bevatten namelijk krachtige magnetische elementen die effect hebben op de drager. Het magnetische effect dat de armband heeft op de dragen helpt bij het in balans brengen van het lichaam en herstellen van de harmonie van de organen in je lichaam. De magnetische effecten werken direct op de zwakkere delen van je lichaam, zodat de energie in je gehele lichaam weer terugkeert.

Een helpende hand tijdens het afvallen

Onze magnetische armbanden dragen dus ook bij aan het verbeteren van je gezondheid en zelfs je gewicht. Wellicht vraag je je nu wel af hoe een simpele magnetische armband er nou voor kan zorgen dat je gezondheid omhoog gaat. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de magneten in de armband. De magneten zorgen er namelijk voor dat je bloedcellen naar de magneten toe worden getrokken en weer worden afgestoten. Dit komt doordat de magneten negatief geladen ionen, zoals kalium en fosfor, aantrekken naar zwakkere delen in je lichaam. Dit kunnen bijvoorbeeld bepaalde spieren of zenuwen zijn, waar de negatieve ionen vervolgens worden opgenomen in de bloedbaan. Hierdoor wordt de bloedstroom in je lichaam in evenwicht gebracht en zal je bloeddruk rond een stabiele waarde blijven. Het behouden van een stabiele bloeddruk is cruciaal voor je gezondheid, omdat je hiermee voorkomt dat je bloed gaat stollen in de aderen en slagaderen. Daarnaast zal je merken dat wanneer de bloedstroom in je lichaam in evenwicht is, de zwakkere delen van je lichaam zich herstellen en de energie in je lichaam terugkeert.

Breng jouw lichaam helemaal tot rust met een stijlvolle armband

Door het dragen van een magnetische armband zal je al snel merken dat je je een stuk energieker voelt en veel minder last hebt van stress. De magneten in de armband trek namelijk ook gifstoffen aan, waardoor de organen in je lichaam weer in balans komen. Hierdoor werkt het dragen van een magnetische armband uitsteken voor dragers die last hebben van zwakke spieren, botten, gewrichten en/of zenuwen. Ook voor kleinere kwaaltjes zoals hoofdpijn, slapeloosheid en artritis werkt een magnetische armband uitsteken, doordat deze de zwakke onderdelen van je lichaam op een veilige en effectieve manier behandeld. Uiteraard vind je bij armbanden.nl magnetische armbanden in diverse kleuren en maten, waardoor je de armband helemaal naar jouw smaak kunt aanschaffen. Wil je iets extra’s aan jouw magnetische armband toevoegen? Dan kun je bij armbanden.nl ook een tekst of symbool naar jouw keuze in de armband laten graveren, om een persoonlijk tintje aan jouw armband te geven.

nl Dutch
X
Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Magnetische armband"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry