MENU

Vintage leren Fotoarmband met eigen foto

Op voorraad, uit ons eigen atelier

68,95

Zelf je unieke fotoarmband laten graveren? Wij maken je armband met foto op maat zodat deze altijd perfect zit. Deze armband is zowel voor mannen als dames geschikt. Italiaans leer met robuuste karaktereigenschappen. Edelmetalen sluiting: 21mm. Leer breedte: 19mm. Leer dikte: 4mm.
iDeal betaling mogelijk
Visa creditcard
Apple Pay
Bancontact Mister Cash
Mastercard
achteraf betalen met Klarna

Deze armband met edelstalen sluiting is uniek. Op de edelstalen sluiting heeft u de mogelijkheid om uw foto, afbeelding of tekst te laten graveren.

Eigen gegraveerde foto op de armband schakel

Personaliseer de foto armband met een eigen gegraveerde foto zodat de armband een unieke verschijning om uw pols is. Je kunt daarnaast zelf de kleur van het prachtige Italiaanse leer kiezen. Zo hebben wij verschillende tinten bruin, zwart en blauw in ons assortiment. Hou je liever van een dierenprint zoals bijvoorbeeld een stoere tijgerprint? Wij hebben al deze mogelijkheden speciaal voor jou!

Foto in combinatie met eigen tekst

Een foto armband straalt meer persoonlijkheid uit wanneer er een naam bij staat of een datum van wanneer de foto is genomen. Bij ons kun je daarom eigen tekst boven én onder de foto laten graveren! Niet alleen namen en geboortedatums stralen meer persoonlijkheid uit, maar ook symbolen geven betekenis. Maak de foto armband dus af met een symbool zoals bijvoorbeeld een hartje. Een symbool zegt vaak meer dan 1000 woorden!

Langdurig gebruik door hand vervaardigd vakmanschap

Om zo lang mogelijk te genieten van de foto armband, is de foto armband vervaardigd door vakmanschap in ons eigen atelier. Het vakmanschap is nodig om de beste kwaliteit te vervaardigen die uitmuntend is! In ons atelier wordt het leer met de hand op maat gesneden. Daarnaast graveren wij zelf de foto armband met onze geavanceerde machines. Armbanden zijn geschikt dames als heren.

Foto armband als perfect geschenk

Een foto armband is erg persoonlijk en daarom een perfect geschenk om te geven aan geliefden, familie en andere dierbaren. De foto armband laat namelijk zien dat je hun vriendschap koestert en hun liefde op ieder moment van de dag bij je draagt. Een armband zonder sluiting is vaak lastig af en aan te doen. Daarom kiezen we hierbij uitdrukkelijk voor een armband met sluiting. Deze kan ook prachtig worden gegraveerd.

YouTube video