MENU

Eigen Katten Pootafdruk armband met leer

Op voorraad, uit ons eigen atelier

68,95

Maak jouw unieke eigen pootafdruk armband van jouw hond of kat. Zet de pootafdruk op een wit papier en stuur ons een ingescande foto hiervan.Specificaties: Italiaans leer met robuuste karaktereigenschappen. Edelmetalen sluiting: 21mm. Leer breedte: 19mm. Leer dikte: 4mm.
iDeal betaling mogelijk
Visa creditcard
Apple Pay
Bancontact Mister Cash
Mastercard
achteraf betalen met Klarna

Upload je eigen pootafdruk van je kat een unieke gravure
Maak je persoonlijke katten armband met pootafdruk erop gegraveerd. Eigen gravure op de armband zorgt voor een persoonlijk geschenk! Je kunt je eigen leer kleur online uitkiezen zoals zwart / bruin of lichtbruin. Je kunt ook je eigen tekst boven of onderop het sieraad laten graveren.

Maak je armband persoonlijker
Je eigen armband wordt alleen maar persoonlijker en unieker wanneer er eigen tekst boven en onder de armband staat. Je kunt als voorbeeld de naam en geboortedatum van de persoon van wie de vingerafdruk is erbij zetten. Neem ook gerust contact met ons op voor je vragen of specifieke wensen. Het dragen van een gedenksieraad is echter iets wat iedereen aan het hart gaat. Je neemt een gevoel en emotie mee in je dagelijkse unieke armband. Hoe je een vingerafdruk maakt is online te vinden op onze site.

Premium kwaliteit leder uit Italië
Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit Italiaans leder. Dit leer wordt vervolgens met de hand gesneden. Bovendien wordt alle gravure in ons eigen atelier uitgevoerd. Ons atelier is uitgerust met de beste kwaliteit machines. Deze machines kunnen hierdoor jouw vingerafdruk haarscherp graveren!

Gedenksieraad als een armband is een emotioneel geschenk
Een vingerafdruk armband is niet alleen mooi voor het oog, maar heeft ook een emotionele waarde. De vingerafdruk wordt namelijk volledig naar jouw wens met de hand gemaakt. Hierdoor ontstaat er een unieke armband die niemand anders heeft. Door de emotionele waarde van de armband, is deze armband een mooi geschenk om zowel te geven als te krijgen aan naastenliefden. Je draagt namelijk een gevoel en emotie mee. Een vingerafdruk armband is dus een emotioneel geschenk welke zeer wordt gewaardeerd door de drager of draagster!

YouTube video