MENU

Woonplaats Armband met Kaart maken

Creëer een unieke woonplaats kaart armband van elke locatie ter wereld. Wij kunnen je armband personaliseren door van jouw eigen ingevulde locatie een kaart te maken. Deze kaart zullen wij vervolgens op de armband graveren. Stel je eigen armband met kaart samen door de leren band én de mooiste kaart afdruk te kiezen die bij je past. Onze kaartarmbanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten leren banden. Naast jouw gekozen soort leren band en kaartafdruk, kun je de armband compleet maken door eigen tekst boven- of onderaan te laten graveren. Kortom, de kaart armband is een fantastische armband voor alle mannen en heren die op zoek zijn naar een prachtige en stijlvolle locatie armband!
Armband met dorp op stad gegraveerd met landkaart

Bestel iets unieks, van een dorp of stad waar jij van houdt! Of het nu een klein dorp is of een grote stad, zelfs buitenlandse steden kunnen wij voor jou vereeuwigen op een armband! Wil je vooraf zien hoe de kaart wordt uitgesneden? Stuur ons dan een e-mail en geef de plaatsnaam en postcode door, dan sturen wij jou vrijblijvend een digitaal ontwerp!

Er is vast wel een plek waar uw hart sneller van gaat kloppen. Een plek vol mooie herinneringen waar u meestal alleen in uw dromen naar terugkeert. Ontwerp uw eigen landkaart armband van deze specifieke plek zodat u er dagelijks aan terug kunt denken. Maak uw eigen kaartarmband met onze gebruiksvriendelijke webshop waarmee u over de hele wereldkaart kunt aangeven welke plek voor u belangrijk is. Misschien een landkaart van het dorp waar u bent geboren, de stad waar u bent opgegroeid of de stad waar u bent getrouwd met de liefde van uw leven. Kies uit verschillende kleuren Italiaans leder om het thema te vinden dat het beste bij uw kaartarmband past.

Een persoonlijk cadeau maken is altijd een goed idee. Een armband kan een attent cadeau zijn voor vrienden, familie of romantische partners. Een armband maken met een plattegrond van je thuisstad is een bijzonder en persoonlijk.