armbanden

MENU

Initialen armband voor Heren (Sandalhout / Goud) – Houten armband

Beschikbaarheid: Slechts 4 resterend op voorraad

65,95

Deze bijzondere Initialen armband van Rood Sandelhout in combinatie met goud metaal een prachtig geschenk om uzelf uw man te geven.  Rood Sandalhout (red sandalwood) werkt mentaal zuiverend en geeft rust. Wierook van deze houtsoort geeft een spirituele geur en stimuleert de intuïtie. Wie wil dit nu niet als een persoonlijke stijlvolle armband bij zich dragen.

Specificaties
  • Breedte: 14 mm
  • Lengte: Verstelbaar en past om elke pols
  • Incl. metalen verstelset (t.w.v. 7,95)
  • 316L Roestvrij staal goudkleur
  • Hout: Rood Sandalhout

Ontwerp je initialen armband

  • Initialen gravure (optioneel) * 5,00

    Max: 4 tekens

  • Lettertype *

  • Symbool (optioneel) * 5,00

iDeal betaling mogelijk
Visa creditcard
Apple Pay
Bancontact Mister Cash
Mastercard
achteraf betalen met Klarna

Altijd al met de natuur verbonden gevoelt? Verbind je met de aarde
Houten armbanden zijn dé trend op dit moment, omdat het een prachtig natuurproduct is met een unieke look. Daarbij zijn natuurlijke materialen zoals hout schaars denk hierbij aan Mahonie, Eiken en zelfs uniek Zebrano hout. Wij gaan daarom extra milieubewust om met onze materialen. Alle houten armbanden zijn vervaardigd van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan Mahonie, Eiken en zelfs uniek Zebrano hout. Een houten armband geeft je bovendien het gevoel dat je bent verbonden met de natuur.

Speciale wensen? Zoals een houten armband met tekst
Wij willen graag je armband personaliseren zodat de armband the only of its kind is. De houten armband is daarom te graveren met eigen tekst naar keuze. Daarbij kun je zelfs het lettertype van de tekst bepalen. Je kunt ook ervoor kiezen om een symbool te laten graveren zoals bijvoorbeeld een muzieknoot of een hartje. Zijn de opties net niet wat je zocht? Wij horen graag wat je wenst zodat we jouw armband specifiek naar jouw wens kunnen maken! Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de whatsapp-button rechtsonder van de pagina. 

Perfect voor iedere pols + gratis armband versteller
Wij vinden het zeer belangrijk dat de armband past om iedere pols zodat je optimaal kunt genieten van de schoonheid van de armband. Daarom sturen wij gratis bij iedere houten armband een metalen armband versteller ter waarde van € 7,95. Zo kun je zelf de armband perfect afstellen zodat hij niet te strak of te los zit. Je kunt dus iedere man, vriend, oom of vader verrassen met deze unieke houten armband!