armbanden

MENU

Influencers, Bloggers en Vloggers gezocht!

58 dagen geleden door Alisha geschreven

Ben jij een influencer, blogger of vlogger die je stijl- en modetips met de wereld wil delen? We hebben een geweldige kans voor je! Onze webshop is op zoek naar influencers, bloggers en vloggers om onze nieuwe lijn armbanden te helpen promoten.

Als je een trendsetter bent met een flair voor mode die graag op de hoogte blijft van de laatste trends, dan is dit de perfecte kans voor jou. Door je aan te sluiten bij ons team van influencers, bloggers en vloggers help je ons meer klanten te bereiken en ons bedrijf te laten groeien. Je kunt ook je unieke gevoel voor stijl laten zien terwijl je ons helpt om onze nieuwe armbanden onder de aandacht te brengen.

In onze webwinkel zijn we gespecialiseerd in het maken van prachtige, handgemaakte armbanden van natuurlijke materialen zoals leer, hennep en stenen. Elke armband is met zorg ontworpen en met aandacht voor detail vervaardigd. Wij geloven dat kwaliteit nooit mag worden opgeofferd ten gunste van kwantiteit; elke armband die we maken is ontworpen om een leven lang mee te gaan.

We zijn op zoek naar beïnvloeders die onze armbanden in foto’s of video’s op hun sociale media-accounts kunnen laten zien en naar bloggers die er informatieve berichten over kunnen schrijven. Als influencer of blogger die met ons samenwerkt, krijg je toegang tot exclusieve kortingen en promoties, en krijg je vooraf bericht over komende productlanceringen, zodat je het nieuws als een van de eersten met je volgers kunt delen.

Ons doel is om relaties op te bouwen met beïnvloeders die echt begrijpen en waarderen wat we hier in onze webwinkel doen. We willen samenwerken om inhoud te creëren die aanslaat bij mensen over de hele wereld die van mode houden en er op hun best uit willen zien, maar er ook voor zorgen dat ze milieubewust aankopen doen.

Als deel van ons team ontvang je een vergoeding op basis van elk bericht of artikel waarin een van onze armbanden voorkomt, en ook voor elke verkoop die uit die berichten of artikelen voortkomt. Je krijgt ook gratis monsters, zodat je ze zelf kunt dragen en ze desgewenst in foto’s of video’s online kunt laten zien.

Als dit klinkt als iets dat je zou interesseren, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen! We kijken ernaar uit om binnenkort samen te werken!

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van februari

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Influencers, Bloggers en Vloggers gezocht!"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry