armbanden

MENU

Houten armbanden - TimberWood

Combinatie edelmetalen met houten armbanden van het merk TIMBERWOOD zorgen voor een luxe en vooral duurzame uitstraling. Deze houten sieraden zijn zeer robuust en natuurvriendelijk samengesteld. Een houten armband is de must have van dit moment: milieuvriendelijk én enorm trendy. Dankzij het hout hebben de armbanden een hoogwaardige stijlvolle uitstraling.

Armbanden van hout worden gemaakt van o.a. Mahonie, sandelhout, ebbenhout, walnoot, olijfbomen, zebrano en soms eiken. De krachtige texturen in het hout komen naar voren in deze armbanden.
Verantwoorde en bewuste natuurlijke houten armbanden naar keuze

Armbanden zijn een populair accessoire voor mannen en vrouwen. Ze zijn ook gemakkelijk te maken en zijn er in vele ontwerpen. In de oudheid werden armbanden gemaakt van metaal en edelstenen. Tegenwoordig zijn armbanden nog steeds populair, maar worden meestal gemaakt van edele metalen zoals goud of zilver. Armbanden kunnen ook gemaakt zijn van hout of andere natuurlijke materialen. Veel armbanden worden nu gemaakt van roestvrij staal of andere niet-toxische materialen. Tijd om verandering te brengen in de traditionele sieraden! Het dragen van een houten armband voor dames en heren is een bewuste keuze.

Een armband van natuurlijk hout is populair bij zowel mannen als vrouwen. Natuurlijke materialen maken armbanden milieuvriendelijk en duurzaam. Veel vrouwen geven de voorkeur aan houten armbanden omdat ze aan de natuur doen denken. Mannen houden van houten armbanden omdat ze het materiaal associëren met kracht en mannelijkheid. Ook de natuurlijke kleuren van houten armbanden geven een unieke uitstraling aan iedere outfit. Vrouwen kunnen gemakkelijk accessoires maken met een houten armband door er edelstenen op aan te brengen. Het is ideaal om de kleuren van de edelstenen af ​​te stemmen op het natuurlijke hout van de banden van de armband. Armbanden van natuurlijk hout kunnen eenvoudig worden aangepast met leren banden. Dit maakt ze persoonlijker voor elke drager. Op maat gemaakte houten armbanden zijn geweldige cadeaus voor vrienden, familieleden of speciale klanten op het werk. Een armband is een perfect cadeau voor elke gelegenheid, want iedereen houdt van accessoires die hun stijl accentueren.

Ecologisch hout als vervanging voor traditionele metalen armbanden

Naast hout is roestvrij staal een ander materiaal dat wordt gebruikt om natuurlijke polsbandjes te maken. Natuurlijke polsbandjes gemaakt van roestvrij staal zien er net zo uit als hun houten tegenhangers zonder toegevoegde versieringen Een armband is een perfect cadeau voor elke gelegenheid, aangezien iedereen houdt van accessoires die hun stijl accentueren. Naast hout is roestvrij staal een ander materiaal dat wordt gebruikt om natuurlijke polsbandjes te maken. Roestvrij staal ziet eruit als natuurlijk hout zonder enige versieringen. Natuurlijke polsbandjes van roestvrij staal zien er net zo uit als hun houten tegenhangers zonder toegevoegde versieringen. Bovendien kunnen niet-allergene metalen zoals titanium ook worden gebruikt in plaats van natuurlijk hout in roestvrijstalen modellen

Zowel mannen als vrouwen dragen graag houten armbanden die passen bij hun persoonlijke stijl of favoriete kleuren. Houten modellen zijn populair bij beide geslachten vanwege hun milieuvriendelijke karakter en associatie met de natuur zelf. Armbanden die door mannen worden gedragen, zijn sinds de oudheid een uitdrukking van mannelijkheid geworden. Op maat gemaakte houten polsbandjes zijn geweldige cadeaus voor zowel vrienden als familie. Het dragen van een trendy armband verbetert onmiddellijk de stijl op het werk of bij zakelijke werkgelegenheden.

Gewilde armband van hout en een ecologisch verantwoorde keuze. Het is ook mogelijk om houten armbanden toe te voegen in de winkelmand van onze webshop. Onze houten armbanden hebben een mannelijke en stoere uitstraling. Deze houten armbanden bestaan namelijk uit zowel roestvrij staal als een houtsoort. Beide materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en het leer komt uit Italië. De samenvoeging van deze twee materialen in één armband maken de houten armband erg speciaal en populair!