MENU

Hoe een armband jouw outfit helemaal afmaakt

54 dagen geleden door Alisha geschreven

Hoe een armband jouw outfit helemaal afmaakt
Je wilt goed voor de dag komen met een mooie outfit. Maar wat zorgt ervoor dat je er nog beter uitziet? Een mooie armband toevoegen natuurlijk! Tegenwoordig zie je steeds vaker heren en dames met armbanden, en ze zijn er in veel verschillende stijlen. Kies sieraden die goed bij je outfit passen. Als jij een stoere spijkerbroek met basic t-shirt draagt, is het mooi om een leren armband toe te voegen. Je kunt ook kiezen voor stalen armbanden, die ook een stoere uitstraling geven. Dit past ook goed als je een net pak draagt. Voor iedere man is er wel een passende armband te vinden.

Kies een passende armband
Er is een armband voor iedere gelegenheid te vinden. Dus draag je vaak een pak? Zeker een armband voor. Draag je meer basic kleding? Ook daar zijn armbanden voor. Daarnaast kun je ook nog armbanden per seizoen kopen. In de zomer is het mooi om met armbanden van kralen te lopen, omdat dit een beach uitstraling geeft. En een armband van staal of leer is juist weer mooi in de winter omdat dit goed te combineren valt met winterkleding. Je kunt natuurlijk ook meerdere armbanden met elkaar combineren.

Geen armband is te gek voor jouw outfit
Een heren en dames armbanden past bij veel outfits. Daarom is het ook zo leuk om eentje te kopen omdat het bij zoveel kledingstukken staat. Er zijn veel combinaties mogelijk met deze sieraden. Daarbij is het wel belangrijk dat je sieraden koopt die goed bij je passen. Als je een armband draagt die je toch niet zo bij jezelf vindt passen, dan kun je beter geen dragen. Want dit voel je en kunnen mensen aan je zien. Daarnaast moet je ook rekening houden met de prijs. Want de ene armband is duurder dan de andere.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van februari

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice