MENU

Hoe draagt u een horloge en armband samen?

33 dagen geleden door Alisha geschreven

De gemakkelijkste manier om een ​​horloge en een armband samen te dragen, is door de horloge om de linkerpols te dragen en een eenvoudige armband om de rechterpols.

Maar dat is alleen de veiligste mogelijkheid – laten we ingaan op meer manieren om de sieraden te stijlen.

Kunt u tegelijkertijd een horloge en een armband dragen?

U kunt dus absoluut een horloge en een armband tegelijk dragen. Het is de gemakkelijkste en veiligste optie om ze om tegenovergestelde polsen te dragen, zoals hierboven vermeld. Probeer het een paar weken uit en word vertrouwd met het gewicht van zowel een horloge als een armband.

Houd de basis van een horloge om de linkerpols, maar voeg een dunne armband toe aan dezelfde pols (daarover later meer). Maak de look dan af met een grotere, stoere armband om de rechterpols.

Als u wilt weten hoe u een armband moet dragen, moet u begrijpen dat het niet een kwestie is van het op een bepaalde manier plaatsen. Een armband op de juiste manier dragen, betekent dat u alles moet leren, van het kiezen van de juiste armband om op het juiste moment te dragen tot hoe u zelf met een armband kunt dragen.

Daarom gaan we meerdere aspecten van het dragen en verzorgen van de armbanden bespreken. Als u wilt weten hoe u een armband op de juiste manier draagt, lees dan verder.

Verschillende armbanden voor verschillende gelegenheden. Om een ​​armband op de juiste manier te kunnen dragen, moet u de juiste armband voor de juiste gelegenheid kiezen.

U kunt voorzichtig zijn met het kiezen van een armband om te dragen volgens de gelegenheid: het moet bij de stijl passen. Als u naar een kantoor gaat, probeer dan iets slank en stijlvols te dragen, zoals een houten armband.

Op dezelfde manier kunt u armbanden met meerdere strengen dragen tijdens een verjaardagsfeestje of een etentje met vrienden. U snapt het idee, toch?

Kijk wat de gelegenheid is en kies de armband zoals verschillende jurken hebt gekozen voor verschillende evenementen.

Welke pols om armband te dragen?

Het is waarschijnlijk een van de meest gestelde vragen van zowel mannen als vrouwen over de armbanden en horloges. En het antwoord is dat er geen juist antwoord is op deze vraag. Iedereen kan armbanden om verschillende polsen dragen op basis van verschillende meningen.

Laat me u laten zien waarom mensen armbanden om verschillende polsen dragen en u kunt een manier kiezen die het meest bij u past.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van februari

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice