MENU

Ook bekijken hoe de juiste armband je stijl kan verbeteren?

00 dagen geleden door Alisha geschreven

“Je kunt alles krijgen wat je wilt in het leven, als je je er maar naar kleedt” – Edith Head

HOE DE JUISTE ARMBANDSTIJL UW UITERLIJK KAN VERBETEREN

Accessoires, vooral armbanden, zijn een gedurfd modestuk. Wie armbanden in zijn stijl integreert, wordt automatisch gezien als nauwgezet en weloverwogen. Armbanden kunnen een lange weg gaan om outfits samen te trekken en een positieve indruk van de drager te creëren. In stijl en mode zijn het altijd de kleine dingen die een outfit aantrekkelijker maken.

Het kennen van de soorten armbanden is de sleutel tot het maken van een goede keuze. Kralen armbanden zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen gedragen worden om een verfijnde of inspirerende vibe te bereiken. Als je slank bent, kies dan armbanden die slank en delicaat zijn, want ze zullen je er aantrekkelijker uit laten zien. Voor mensen met grote polsen of botten is een reeks armbanden of dikke armbanden de beste keuze. 

Volg deze gids hieronder om te begrijpen hoe de juiste armbandstijl uw uiterlijk aanzienlijk kan verbeteren.

1. JE ARMBANDEN STAPELEN

Het is niet altijd eenvoudig om armbanden op een ordelijke manier te stapelen en dit is waar veel mensen het fout doen. Het stapelen van je armbanden is een kwestie van persoonlijke keuze. Sommige mensen geven de voorkeur aan symmetrie en stapelen daarom armbanden van hetzelfde materiaal of dezelfde kleur, terwijl anderen liever mixen. Het kiezen van welke armbanden bij bepaalde outfits passen kan wat vallen en opstaan vergen, maar het is leuk om te experimenteren met je armband om te zien wat goed staat.

Uiteindelijk is het ordelijk stapelen van je armbanden een geweldige manier om je outfit op te leuken en je uiterlijk te verbeteren.

right bracelet style to improve your appearance
Stapel kralen armbanden
right bracelet style

2. MET EEN MIDDENSTUK

Het is meestal een goed idee om een bepaalde armband te kiezen die als middelpunt van de stapel dient. Kies een armband van hoge kwaliteit die zich onderscheidt van de massa. Dit kan een felgekleurde opvallende armband zijn, een ongewoon materiaal, of zelfs een horloge. Kies vervolgens extra armbanden die je centrale stuk complimenteren en de aandacht trekken.

3. GELAAGDHEID VAN UW METALEN 

Dit is een uitstekende manier om uw verschijning van gewoon naar buitengewoon te verheffen. Door metalen te mengen met armbanden en andere juwelen, kunt u een contrast creëren dat uw look een randje en opwinding geeft.

4. HET KIEZEN VAN KWALITEITS ARMBANDEN

Met zijn opvallende positie aan je pols is je armband het eerste wat iemand ziet als je je hand uitsteekt voor een handdruk. Dit betekent dat je polsen niet de plek zijn om slecht gemaakte armbanden te laten zien. Investeren in mooie opvallende stukken kan je vaak vreugde brengen.

5. HET DRAGEN VAN ARMBANDEN AAN BEIDE POLSEN

In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, wordt er gezegd dat je je armbanden maar om één pols tegelijk moet dragen. Simpel gezegd, het is niet waar! Het dragen van armbanden aan beide polsen is geen stijlfout, maar zal eerder de aandacht trekken naar de fijnere details van je armbanden. De sleutel tot het dragen van armbanden om beide polsen is om dit met mate te doen. 

De sleutel tot het dragen van armbanden aan beide polsen is dat je het met mate doet.  Als je daarentegen een horloge omdoet, zou een eenvoudige stalen armband volstaan. Dit gezegd hebbende, er zijn geen regels voor het dragen van armbanden aan beide polsen. Je moet gewoon je stijl begrijpen en je armbanden dienovereenkomstig dragen.

6. VERMIJD OVERBOORD TE GAAN

Hoewel het stapelen van een paar armbanden volkomen aanvaardbaar is, raden professionals aan dat de totale breedte van je armbanden niet meer dan een paar centimeter armruimte in beslag neemt. Meer dan dat, en het kan er een beetje slordig en onpraktisch uit gaan zien. Nou, tenzij je een hippie kostuum draagt, dan is het oké.

In plaats van een stapel armbanden die helemaal tot aan je ellebogen reiken, kan een enkele prachtige kralen- of leren armband een sterkere indruk maken. 

Hoewel het geweldig is om je armbanden met mate te stapelen, is het net zo oké om wat behoudender te zijn in dat opzicht. In het algemeen, als je twijfelt, onthoud “minder is meer”.

7. BIJPASSENDE ARMBANDEN BIJ DE OUTFIT

Als je een samenhangende look wilt bereiken, probeer dan je armbanden af te stemmen op wat je draagt. Haal het meeste uit je armbanden door ze bij elke outfit af te wisselen. Het helpt om een meer solide indruk te maken. 

Het is heel belangrijk dat je armbanden precies passen bij de outfit die je aanhebt, want dit kan je uiterlijk verder verbeteren.

Conclusie

Na het lezen van dit artikel, is de keuze aan u. Wilt u uw uiterlijk verbeteren en een blijvende indruk maken? Zo ja, pas dan de bovenstaande richtlijnen toe en merk het onmiddellijke verschil.

 Tenslotte zei Iris Apfel: “Mode kun je kopen, maar stijl bezit je…Het gaat om zelfexpressie en vooral om houding.”

Bekijk hier onze uitgebreide collectie: https://armbanden.nl/menu/

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van april

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice