Heren sieraden voor echte mannen

09 dagen geleden door Alisha geschreven

Met invloedrijke figuren die de afgelopen jaren steeds meer juwelen sieren, is het geen verrassing dat herensieraden een van de grootste trends voor 2022 zijn. Ondanks dat het al eeuwen bestaat, groeit en verandert de heren sieraden trend en wordt het een essentieel onderdeel van elke stijl. gerichte mannengarderobe.

Met de stijgende populariteit en vraag naar herensieraden, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af waar u moet beginnen. Het is geen geheim dat mannen vaak terugdeinzen voor accessoires, dus deze nieuwe trend kan een beetje ontmoedigend lijken, maar daarvoor zijn we hier! In deze blog helpen we u te begrijpen hoe u de juiste herensieraden kiest, hoe u ze kunt stylen en wanneer en waar u ze draagt.

Lees verder voor al onze grootste sieraden tips voor heren voor het komende jaar en zorg ervoor dat u klaar bent om de nieuwste modetrend voor heren aan te pakken.

Welke herensieraden zijn in de mode?

Eerst moeten we wat dieper ingaan op de trend en begrijpen welke herensieraden trendy zijn voordat we de juiste stukken voor u kiezen.

In tegenstelling tot de meer recente stijlen voor herensieraden, is de huidige trend maximalisme, wat betekent hoe groter en hoe brutaler, hoe beter. Combineer sieraden, koop grote stukken en wees niet verlegen. Als u nieuw bent met het dragen van heren sieraden en niet zo luidruchtig wilt zijn, is een van de beste manieren om deze trend te omarmen, kleinere/dunnere stukken te kopen en ze op elkaar te stapelen. Op deze manier kunt u lagen en definitie toevoegen zonder dat het te opvallend wordt.

Met de minimalistische trend zien we dat het belangrijker is hoe u het draagt ​​dan wat u draagt. We hebben celebs alles zien dragen, van delicate gelaagde parelkettingen tot dikke kettingen, heren halskettingen met kralen tot dogtags. Wat u ook draagt, zolang het maar gewaagd is, kan alles.

Voor degenen die zich net wagen in de wereld van herensieraden, kunnen meer traditionele stijlen de voorkeur hebben boven enkele van de meer edgy looks die we hebben gezien bij A$AP Rocky. Combineer deze traditionele stijlen met laagjes en u hebt de minimalistische trend perfect bereikt.

Populaire herensieraden

We zien bij Armbanden.nl de verkoop stijgen voor traditionele stijlen, waarbij mannen ervoor kiezen hun klassieke kettingen en leren armbanden te combineren.

Delen is lief

Nieuwste collectie van december

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?