MENU

Handgemaakte armbanden

Wil je bij een verjaardag echt origineel voor de dag komen met jouw cadeau dan geef je iets wat handgemaakt is. Niet iedereen is even handig wanneer het aankomt op het maken van armbanden. Dat is dan ook gelijk de reden waarom je een handgemaakte armband ook gewoon kan kopen. Door een armband te kopen bij ons koop je een stukje handwerk. De armband is precies op maat gemaakt en daarbij is gebruik gemaakt van eersteklas materialen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een techniek waardoor een handgemaakte armband gemakkelijk zelf om en af kan worden gedaan.
Uniek design bij handgemaakte armbanden uit ons Atelier

Wat je koopt vanuit het buitenland, of wat in een grote oplage is gemaakt, is vaak totaal niet origineel. Het gaat in die gevallen om een armband die duidelijk in bulk is gemaakt en waar weinig aandacht aan is besteed. Het unieke design van heren armbanden trekt gelijk de aandacht. De ontvanger krijgt een armband waar geen tweede van te koop is. Juist doordat je een dergelijk cadeau geeft zal het altijd met enthousiasme worden ontvangen. Een dergelijke armband geeft aan dat jij aandacht hebt besteed aan de keuze van het cadeau voor de ontvanger. Een cadeau met uitstraling wordt met plezier gedragen.

De trend van tegenwoordig: handgemaakte armbanden voor heren en dames
Waar het vroeger voor heren en dames niet mogelijk was om accessoires bij een outfit te kiezen, is dat tegenwoordig wel anders. Vroeger waren er voornamelijk horloges, ringen of kettingen voor heren en dames. Maar armbanden werden er niet gemaakt. Hier is verandering in gekomen, want heren en dames met armbanden zien we overal. Vooral de stoere armbanden zijn in trek. Dit zijn vaak andere armbanden dan dat je bij vrouwen ziet. Koop nu een mooie heren en dames armbanden om jouw outfit af te maken!

Pronkstuk van een armband
Veelvoorkomende materialen van armbanden zijn leer, kralen of staal. Als je een armband kiest, is het belangrijk dat je een pronkstuk draagt. Dat is de eyecatcher. Daaromheen kun je combineren met andere sieraden. Zo voorkom je dat je te patserig of fout overkomt. Dus je kunt dit mooie pronkstuk wel combineren met kleinere bandjes. Zo kun je een grote schakelarmband combineren met een aantal kleine leren armbandjes. De sluitingen bij een leren armband zijn vaak gemaakt van roestvrij staal.

Een veelvoorkomend materiaal: leer
Een leren armband wordt veel door heren en dames gedragen. Dit is niet gek, want een leren armband geeft meteen een stoere uitstraling. Dit materiaal matcht goed bij bijna elke kledingstijl en is daarnaast in meerdere kleuren te koop. Als je vaak een pak draagt, dan kun je kiezen voor een fijner model van een leren heren en dames armbanden. Deze armband kun je enkel of juist gecombineerd dragen. Ook kun je deze accessoire goed combineren met andere accessoires gemaakt van staal. Denk aan een mooie zilveren of gouden ring. Maar ook stalen armbanden zijn erg mooi om als man te dragen. Net als leer, kan dit een stoere uitstraling geven. Daarnaast is staal ook nog eens erg praktisch.