MENU

Armband met gravure

Een armband graveren met een datum of initialen? Bij onze collectie heren armbanden zit je goed! Populair is bijvoorbeeld de leren armband met eigen naam, tekst of foto. Wanneer we een leren heren armband graveren zijn dat vaak initialen in een stoer lettertype. Je kunt ook een foto armband met afbeelding bestellen.
Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een speciaal iemand, overweeg dan om je eigen armband te laten graveren met je eigen tekst of foto. Gegraveerde armbanden zijn een attent en tijdloos cadeau dat voor altijd gekoesterd zal worden. Of je nu winkelt voor een familielid, vriend of geliefde, er zijn veel manieren om je eigen sieraad te personaliseren met tekst, afbeeldingen en symbolen om een uniek aandenken te maken.

Gegraveerde armbanden zijn er in verschillende stijlen, zodat je voor elke smaak wel iets kunt vinden. Van klassieke zilveren ontwerpen tot modernere stukken gemaakt van titanium of roestvrij staal, en zelfs vergulde opties beschikbaar, er is geen tekort aan opties als het gaat om het uitzoeken van de perfecte gegraveerde armband. Je kunt ook kiezen uit veel verschillende lettertypes en maten voor de gravure zelf, zodat die goed afsteekt tegen het materiaal.

De aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het ontwerpen van je eigen armband. Je kunt betekenisvolle woorden kiezen zoals namen, data, citaten of zinnen die een speciale betekenis hebben voor de ontvanger. Als alternatief kun je kiezen voor symbolen als harten of sterren als je iets subtielers maar toch gedenkwaardigs wilt. Als je de voorkeur geeft aan een meer visuele optie, kun je een foto op het oppervlak van de armband laten drukken – dat kan van alles zijn, van een portretfoto van vrienden of familieleden tot een landschap dat sentimentele waarde heeft. De keuze is geheel aan jou!

Als je online een gegraveerde armband bestelt, zijn er een aantal tips die je moet volgen: ten eerste is het belangrijk om alle spellingen te controleren voordat je de bestelling verzendt; ten tweede probeer niet te veel informatie te geven, want dat kan het voor de graveur moeilijk maken om te lezen; ten slotte, als je voor een foto kiest, zorg er dan voor dat die van hoge kwaliteit is en op geen enkele manier gepixeld, want dat vermindert het algehele effect als hij wordt overgebracht op metaal/hout/andere materialen die bij het maken van sieraden worden gebruikt.

Als je wilt dat je armbanden echt opvallen, waarom zou je dan niet overwegen ze met de hand te laten maken? Bij dit soort gepersonaliseerde diensten hebben klanten volledige controle over ontwerpelementen als grootte, vorm en materiaal dat bij de constructie wordt gebruikt – zodat ze iets totaal unieks en echt persoonlijks voor henzelf kunnen maken! Dit is vooral populair bij mensen die een verjaardagscadeau willen of een cadeau voor een mijlpaal zoals een verjaardag of een diploma enz. Een vakman kan rekening houden met eventuele veranderingen onderweg en toch de hoge normen tijdens het productieproces handhaven, wat resulteert in een eindproduct dat elke keer de verwachtingen overtreft!

Wat voor persoonlijke boodschap of afbeelding je ook besluit in je armband te laten graveren, ze zullen altijd een dierbaar aandenken blijven, lang nadat ze zijn weggegeven! Tijd investeren in iets speciaals als dit laat zien hoe belangrijk de ontvanger is – waardoor ze zich extra speciaal voelen op hun speciale dag! Dus waarom laat je vandaag niet je eigen armband graveren met je eigen tekst of foto?

Gepersonaliseerde dames en/of heren armband met naam

Herenarmbanden zijn heden een populair accessoire voor mannen en heren. Heren armbanden worden vaak gebruikt om te geven als cadeau aan partners, geliefden, familieleden en andere dierbaren.  Je kunt de armband geven met een verjaardag, feestdag zoals bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, verloving of een ander mooi moment. Met een heren armband met naam kun je laten zien dat je écht om degene geeft en dat je van deze persoon heel veel houdt. Je kunt ook een eigen broche laten graveren.

Je kunt de dames of heren armband personaliseren door naast de naam, ook symbolen, afbeeldingen en andere eigen tekst te laten graveren. Bovendien kunnen wij cijfers graveren dus een speciale geboortedatum of trouwdatum kunnen wij ook bij de naam graveren. Naast de kleur van het leer, kun je ook zelf het patroon welke op het leer wordt gegraveerd bepalen. Zo krijg je dus een unieke heren armband, omdat niemand exact dezelfde armband draagt. De heren armband is dus te personaliseren door zelf de kleur van het leer, het patroon op het leer en de gravering te bepalen! Het dragen van een gepersonaliseerde armband is geschikt bij iedere gelegenheid dus je hoeft de heren armband niet af te doen. De boodschap die op de armband wordt gegraveerd, zal voor altijd en eeuwig schitteren.

Je kunt tevens er voor kiezen om een logo of foto te laten graveren door onze experts. Onze experts hebben de kennis en kundigheid om alle soorten tekst, afbeeldingen, foto’s en symbolen te graveren in het leer en op edelmetalen. Beide soorten materialen vragen een andere techniek om het beste resultaat te krijgen. Onze experts bezitten door de jarenlange ervaring alle kundigheid om het beste resultaat te vervaardigen met de juiste afgestelde machines.  De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en het leer zal door de jaren er enkel mooier uitzien.  Daarnaast is de dames armband geschikt tegen de meeste soorten weeromstandigheden.  Het dragen van unieke gepersonaliseerde heren armband is een prachtige blijk van waardering!

Je eigen naam armband graveren

Wil je jouw armband laten personaliseren? Dat kan bij Armband Heren! Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment met accessoires voor heren, die je kunt laten personaliseren. Onze mannen armbanden kun je namelijk laten graveren met een naam. Zo maak je van je armband iets persoonlijk.

Bij ons is het heel eenvoudig om een armband te laten graveren met een naam. Op onze website kun je namelijk de naam, die je wilt laten graveren, invullen. Dit kan de naam van bijvoorbeeld je geliefde, je kind of een andere belangrijke persoon zijn.

Wanneer je deze naam ingevuld hebt en je bestelling geplaatst hebt, gaan wij aan de slag met jou bestelling. Dan graveren we immers de naam. Wanneer de naam gegraveerd is en de armband klaar is, sturen we deze gegraveerde Armband herren naar je op. Door onze snelle levertijd, duurt het ook niet lang voor je je gegraveerde armband in huis hebt.

Het uniek graveren van je armband is mogelijk bij iedere armband in deze collectie. Eigen namen of initialen met een persoonlijk lettertype. Armband Gravures blijven jaren goed en zijn zeer slijtvast om het in het materiaal zit verwerkt. Symbolen met tekst is een sterke combinatie om je boodschap uit te beelden in een armband.