MENU

Gouden armband voor Dames en Heren

Gouden armbanden voor mannen en vrouwen zijn elegant ontworpen. Deze gouden armbanden worden geleverd met of zonder persoonlijke gravering. Armbanden met gouden randen of volledig goud kunnen worden geleverd (lees bij iedere armband de artikel omschrijving). Gouden armbanden kun je achteraf betalen met Klarna en Afterpay.
Gouden armbanden voor vrouwen: De kunst die uw polsen omarmt

Fijn bewerkte gouden armbanden die de polsen van vrouwen omarmen zijn een veel voorkomend verschijnsel. Zo populair zijn gouden armbanden onder vrouwen. Bij Armbanden.nl begrijpen we dat moderne vrouwen extra voorzichtig zijn met wat ze om hun pols binden. Om te voldoen aan de veranderende trends en modebehoeften van vrouwen om ons heen, hebben we een geweldige collectie gouden damesarmbanden samengesteld. Van de prachtig bewerkte gouden armbanden tot smaakvol ontworpen religieuze stukken, we hebben gouden armbanden in elk denkbaar ontwerp.

Gouden armbanden voor vrouwen: Een charmante geschiedenis

In het oude Egypte werden gouden armbanden gedragen als decoratieve accessoires en in het oude China werden gouden armbanden met dieren- en natuurmotieven veel gebruikt. Het was in de zeventiende eeuw dat de Europese vrouwen armbanden begonnen te gebruiken als een gewoon accessoire en de twintigste eeuw was getuige van de heropleving van bedelarmbanden van zilver en verguld messing. Van Cleopatra tot koningin Elizabeth, en van Marilyn Monroe tot Michelle Obama, armbanden van goud sierden en sieren nog steeds de pols van velen.

Gouden damesarmbanden: De Armbanden.nl touch

Bij Armbanden.nl brengen we u gouden armbanden voor vrouwen die boven de rest uitsteken. Deze spectaculair ontworpen gouden armbanden hebben een ongelofelijke prijsklasse en we hebben speciale aanbiedingen op geselecteerde stukken. Als u van plan bent om gouden armbanden voor vrouwen te kopen, dan is Armbanden.nl de plek en nu het moment. Kijk eens naar onze populaire items die ontworpen zijn in lijn met de huidige modetrends.

Armbanden met een gouden bloementhema

Bloemen sieraden ontwerpen gaan nooit uit de mode en wij bieden elegant ontworpen gouden dames armbanden in 18kt en 22kt goud. De populaire armbanden met een bloementhema zijn de Dutiful Hibiscus Armband, de Blossoming Beauty Armband en de Floral Ambrosia Armband.

Voor degenen die houden van dierenmotieven op hun gouden armbanden, presenteren wij de Blue Bird collectie die bestaat uit de Osane Armband, de Ivah Armband, de Milena Armband, de Amanda Armband en de Kirstine Armband. Deze armbanden zijn gemaakt van 18kt goud en zijn versierd met prachtige diamanten.

Gouden armbanden zijn echt van 18 karaat goud

Als u uw geloofssymbolen in stijl wilt dragen, hebben wij de meest begeerde collectie religieuze armbanden. De Mahadeva armband, de Om Raksha armband en de Nami Om armband zijn gemaakt van 22kt goud, terwijl de Damaris kruis armband en de Ariel kruis armband met diamanten bezette armbanden zijn in 18kt goud.

Gouden armbanden met meerdere stenen

Ons charmante 18kt multi-steen assortiment bestaat uit enkele van de meest gewilde ornamenten. De Loving Rose Armband die bezaaid is met diamant en robijn is een prachtig vervaardigd item. De Being Together Armband is versierd met diamant en roze saffier. De Magnifique Armband, een prachtig stuk in de collectie, is versierd met citrien, amethist en diamant.

Bij Armbanden.nl bieden we kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Een factor die ons helpt het vertrouwen van onze klanten te winnen is de prijs van onze gouden damesarmbanden. Wij bieden de laagst mogelijke tarieven en exclusieve aanbiedingen samen met een verleidelijke collectie van gouden dames armbanden. Wanneer u gouden armbanden voor vrouwen online bij ons koopt, kies dan voor onze thuisproefoptie (Klarna of Afterpay) zodat u het sieraad kunt zien en dragen voordat u de aankoop doet.