MENU

Goedkope armbandjes

Al onze armbanden worden handgemaakt in ons eigen Atelier. Hierdoor kunnen we zeer voordelige / goedkope armbanden aanbieden in Nederland & België. Daarbij betaal je bij ons sinds 1999 nooit verzendkosten. Zelfs niet op een dames armband van 9 of 10 euro. Wij leveren direct met PostNL. Persoonlijke armbanden met tekst gravure kunnen echter wel 24 tot 48 uur duren. Wil jij ook een gegraveerde armband met edelstaal en leer? Deze zijn perfect om cadeau te geven voor hem of haar.
Wat is het verschil tussen dure en goedkope armbandjes?

Armbanden worden soms armbanden of polsbanden genoemd. Ze worden om de pols gedragen en zijn gemaakt van verschillende materialen zoals leer, kralen, zilver, koper en aluminium. Ze zijn populair bij zowel volwassenen als kinderen en kunnen voor veel doeleinden worden gedragen. Mensen dragen armbanden als sieraden en worden zowel door mannen als vrouwen gedragen. Sommige mensen hebben zelfs verschillende stijlcollecties (bij ons is het ingedeeld in verschillende stijl categorieën). We bespreken wat armbanden zijn, hoe ze worden gemaakt, welke verschillende soorten er zijn en hoe je ze voor verschillende functies kunt dragen.

Armbanden kunnen er geweldig uitzien als ze als 1 sieraad worden gedragen. Maar ze kunnen ook worden gecombineerd met andere sieraden zoals oorbellen, een ketting en een ring. Dit staat bekend als gelaagdheid en is een goede manier om extra stijlpunten aan een outfit toe te voegen. Het mooiste is natuurlijk als alle sieraden bij elkaar passen. Denk aan leren armbanden samen met leren kettingen. Meestal is het buitenste sieraad degene die het beste bij je pols past als je meerdere sieraden draagt. Hierdoor kun je je sieraden gemakkelijk afstemmen op je outfit en zorg je er ook voor dat je armbanden mooi in lijn liggen met je andere sieraden. Bovendien is het gemakkelijk te zien wanneer iemand dure gravure armbanden draagt ​​in plaats van goedkope wanneer ze naar hun handen kijken. Degenen met veel geld zullen dure armbanden dragen, zoals massief gouden, terwijl anderen zich alleen betaalbare versies zoals siliconen banden (festival armbanden) kunnen veroorloven.

Welke armbanden zijn een ‘goede’ koop. Goedkoop kan duurkoop zijn

Als je goedkope armbanden ziet op onze site dan zijn dit hoogstwaarschijnlijk geen handgemaakte sieraden. Denk aan armbanden onder de 20 euro. De maten zijn dan ook niet aangepast op je eigen pols. Waardoor je armband minder goed zal passen.

Wil je een echte armband tegen een goede prijs? Kijk dan bij onze gravure armbanden. Want hierbij is de prijs aan de lage kant. Terwijl de armbanden handgemaakt zijn voor jouw polsomtrek. En ze een unieke stijl bevatten. Iedere armband is daarbij uniek en daar kun je dus heel lang van genieten!