MENU

Heren gedenksieraden armbanden

De gedenksieraden voor mannen worden op bestelling gemaakt met een tekst gravure of een foto met je dierbare verwerkt. We hebben gedenksieraden in fraaie designs in edelmetalen. Onze heren gedenksieraden en armbanden zijn van hoge kwaliteit en kennen een sterk afwerkingsniveau.
Leren armband met naam voor heren als gedenksieraad

Iedereen heeft liever iets persoonlijk, ook mannen. Daarom kun je er bij ons voor kiezen om je armband te laten graveren met de naam van een persoon van wie je houdt. Dit kan bijvoorbeeld de naam van je geliefde, je kind, je mama of je vriend zijn. Op deze manier draag je deze naam altijd met je mee.

Om je bracelet voor heren te laten graveren met een naam, moet je eerst je favoriet uit ons ruime assortiment kiezen. Wanneer je jouw armband hebt gevonden, kun je dan de naam die je wilt laten graveren, invullen. Als je hier klaar mee bent en besteld hebt, graveren wij jouw sieraad en sturen we deze naar je op.

Je eigen naam armband graveren met een vingerafdruk of naam

Wil je jouw armband laten personaliseren? Dat kan bij Armband Heren! Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment met accessoires voor heren, die je kunt laten personaliseren. Onze mannen armbanden kun je namelijk laten graveren met een naam. Zo maak je van je armband iets persoonlijk.

Bij ons is het heel eenvoudig om een armband te laten graveren met een naam. Op onze website kun je namelijk de naam, die je wilt laten graveren, invullen. Dit kan de naam van bijvoorbeeld je geliefde, je kind of een andere belangrijke persoon zijn. Wanneer je deze naam ingevuld hebt en je bestelling geplaatst hebt, gaan wij aan de slag met jou bestelling. Dan graveren we immers de naam. Wanneer de naam gegraveerd is en de armband klaar is, sturen we deze gegraveerde Armband herren naar je op. Door onze snelle levertijd, duurt het ook niet lang voor je je gegraveerde armband in huis hebt.

Een mooie accessoire voor mannen: de armband

Ben jij een man en opzoek naar een leuke accessoire? Zoek niet verder en koop een mooie armband. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mannen armbanden dragen. Dat is zeker niet gek, want het is een mooie toevoeging aan een outfit en aan de look. Voorheen kon het nog wel eens patserig overkomen, maar tegenwoordig is dit steeds minder zo. Want, een armband kan juist heel mooi worden gecombineerd met een horloge. Daarbij is het wel belangrijk dat je een armband kiest die goed bij je eigen stijl past, zodat je je er prettig bij voelt. Er is gelukkig genoeg te vinden. Zo kun je een leren, stalen of kralen armband kiezen.

Kies een armband bij je kledingstijl

Als man wil je dat je kleding met elkaar matcht. Maar het is ook mooi als je dit kan combineren met andere accessoires, zodat je hele outfit compleet is. Zo kun je mooi de kleuren van alle sieraden met elkaar combineren en zo tot een leuk totaalbeeld komen. Een armband kan hier veel aan bijdragen. Zo zie je vaak dat mannen een leren armband dragen. Daarnaast kun je ook voor een stalen of een kralen armband kiezen. Wel is het belangrijk dat je slechts één eyecatcher hebt. Hiermee voorkom je dat je fout of juist te patserig overkomt. Combineer bijvoorbeeld een grote schakelarmband met een aantal kleine leren armbandjes.

De omvang van jouw pols meten

Mannen dragen een armband vaak wat losjes. Het is belangrijk om een goede maat armband te kopen, zodat deze ook echt goed zit. De gemiddelde pols van een man is ongeveer 22 á 23 centimeter in omvang. Wil jij weten wat jouw maat is? Dan is dit makkelijk met een meetlint te meten. Begin net boven je polsbotje, en doe dan het meetlint om je pols. Als je dit hebt opgemeten, tel je er nog 2 centimeter bij op. Nu weet jij de omvang voor een armband voor jouw pols.