MENU

Armbanden met persoonlijke foto afdruk voor mannen

47 dagen geleden door Alisha geschreven

Het dragen van armbanden is ook erg geliefd onder de mannen. Het is al lang verleden tijd dat sieraden alleen voor vrouwen zijn. Het begon een hele tijd terug met het horloge. Dat was eigenlijk het eerste sieraad dat breed werd geaccepteerd onder de mannelijke gemeenschap. Nu heeft de armband voor mannen en heren deze nummer 1 plek volledig overgenomen. Of het nu gaat om een leren armband, een armband van touw of een schakelarmband, mannen houden ervan. Een armband met foto erin wat is er nu nog mooier dan een stijlvol foto sieraad? Precies, een persoonlijk sieraad! Een afdruk kan zowel worden gemaakt in een kettinghanger, een ring, een armband, etc. Maar de armband is toch wel het meest geliefd onder de heren.

Maak de armband persoonlijk met een foto afdruk erin

Sieraden kunnen persoonlijk worden gemaakt door het graveren van namen en initialen. Denk aan het klassieke hartje dat een verliefd stel door midden breekt en aan een ketting draagt. Maar toch is dit door de jaren heen wat cliché geworden. Een sieraad kan namelijk nog persoonlijker worden gemaakt met een afdruk. Een afdruk is echt gebonden aan een specifiek persoon. Initialen kunnen meerdere betekenissen hebben en door iedereen worden gegraveerd, maar bijvoorbeeld een vingerafdruk is voor altijd een teken van liefde voor die ene persoon. Dit maakt een sieraad met een persoonlijke afdruk van onschatbare waarde. 

Leren armband met vingerafdruk
YouTube video

Waar laat je de afdruk plaatsen? Armband met foto erin

De techniek is ondertussen zo ver gevorderd, dat de persoonlijke afdruk op een groot aantal manieren kan worden vereeuwigd. Zo kan je ervoor kiezen om de afdruk in een leren bandje te laten zetten of op een stalen, zilveren of gouden hanger of sluiting. Voor welke optie je gaat is natuurlijk afhankelijk wat voor stijl armband bij jou past. Kijk daarom eens naar de verschillende mogelijkheden.

Wat voor soort armband?

Los van de afdruk, kun je kiezen uit een groot scala van mogelijke armbanden. Ga je voor de klassieke stalen of zilveren of gouden schakelarmband? En ga je dan voor de grove of fijne schakel? Met een drukke of rustige vervlechting? Of wellicht een praktisch bandje van touw of rubber. Daarnaast zijn er de stoere en verfijnde leren armbandjes. En ga je dan voor een enkele of dubbele armband? Vaak kan je armband altijd nog uitbreiden met mogelijkheden. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om er later bedels bij te hangen die ook weer waardevolle momenten vertegenwoordigen? Dan is het misschien een idee om een dubbele armband met extra ruimte aan te schaffen.

Hoe wil je de persoonlijke afdruk in de armband verwerken?

Zoals hiervoor is toegelicht zijn er verschillende mogelijkheden om de persoonlijke afdruk vast te leggen. De manier waarop bepaalt in grote mate de stijl van de armband. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een hanger aan de bedelarmband te laten hangen met de vingerafdruk erop. Dit geeft een erg verfijnde en modieuze uitstraling. Deze hanger kan verschillende vormen krijgen. Denk dan aan een ronde, een vierkante, een ovale of een hartvormige hanger. Ook zal een fijne schakel beter passen bij een kleinere hanger en een grove schakel bij een grotere hanger. Bij een leren armband kan het erg stoer zijn om de afdruk in een stalen onderdeel te laten graveren. Dit kan bijvoorbeeld de sluiting van de armband zijn of een apart element aan de armband. Uiteraard kan ook een hanger aan een leren armband stijlvol zijn. Er zijn dus verschillende opties om de persoonlijke afdruk precies naar eigen smaak en wensen te vereeuwigen.

Touw armband met initialen

Is deze armband met eigen foto iets voor jou?

Wil jij je partner, dochter of zoon ieder moment van de dag bij je dragen? Of wil je de herinnering meedragen van je overleden dierbare? Dan is een armband met persoonlijke afdruk iets voor jou! Uiteraard is het ook een mooi gebaar om als cadeau te geven. Bijvoorbeeld als teken van liefde aan jouw partner. Of als teken van steun na het overlijden van een dierbaar persoon. Een armband met persoonlijke afdruk het een emotionele waarde die niet in geld kan worden uitgedrukt. Een garantie voor succes dus!

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van april

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice