MENU

Edelstalen armbanden

Edelstalen armbanden gebruiken meestal gourmetschakels en is gemaakt van het robuuste materiaal staal. De RVS armbanden zijn stoer mat afgewerkt. Het voordeel van deze armbanden is dat ze jaren meegaan zonder slijtage te vertonen. Het graveren je eigen tekst of foto is bij ons ook mogelijk.
Armbanden voor heren van metaal

Metalen armbanden voor mannen zijn altijd blikvangers. Je kunt ze in verschillende tinten krijgen, denk aan goud- en zilvertinten. Deze zorgen ervoor dat een saaie outfit meteen beter staat en opfleurt. Je kunt ze in verschillende soorten krijgen, van dikkere armbanden tot dunnere armbanden. Daarnaast hebben ze een robuuste uitstraling en staan ze stoer. Ook is het goed te combineren met andere sieraden of horloges.

De kwaliteit van het edelstaal en roestvrij metaal

Meestal zijn metalen armbanden voor mannen gemaakt van RVS of duurzaam koper. Dit zijn goede materialen voor een armband. Het is namelijk erg sterk en gaat lang mee. Daarbij is het goed bestand tegen water en andere invloeden van buitenaf. Een ander pluspunt is dat een metalen armband er altijd verzorgd uitziet.

Combineren van deze edelstalen armbanden

Ben jij aan het nadenken om een metalen armband voor jezelf te kopen? Of als cadeau voor je man? Dit is een mooi geschenk. Deze armbanden van metaal kunnen ook makkelijk worden gecombineerd en passen bij bijna alles. Als je zwarte of witte kleding draagt dan valt een metalen armband erg op. Maar als je juist weer iets met kleur draagt dan is dit iets minder zo. Het is dus een veelzijdige accessoire die je kunt dragen bij zowel chique als minder chique evenementen.

Verschillende soorten metalen armbanden

Je kunt meerdere soorten metalen armbanden voor mannen kopen. Tegenwoordig bestaat het grootste gedeelte uit schakelarmbanden. Dit zijn robuuste armbanden die vaak erg dik zijn. Maar dit zijn niet de enige metalen heren armbanden die op de markt zijn. Er zijn bijvoorbeeld ook manchetarmbanden. Ook kan er aan een armband van metaal veel worden toegevoegd. Denk aan stenen en kralen, of bedeltjes.