MENU

Dames armbanden

Bij dames armbanden maken wij unieke sieraden op de pols maat. Zo worden al onze vrouwen armbanden in ons atelier sinds 1999 ontworpen en gefabriceerd. Sinds kort zijn natuurstenen kralen armbanden helemaal in trek. Al onze collecties worden gratis verzonden in Nederland, België & Duitsland. Wilt u echt iets unieks en persoonlijks? Plaats dan u eigen tekst, naam, foto of symbool op een gravure armband voor dames. Deze gravures worden met onze laser diep in het sieraad gegraveerd.
Sinds 1999 ontwerpen wij sieraden voor vrouwen en dames

Het is al eeuwen gebruikelijk dat dames en vrouwen sieraden dragen zoals armbanden. Tegenwoordig is het voor dames heel modieus om armbanden te dragen die zijn gemaakt van verschillende soorten materialen zoals onder andere van kralen en leer. Zilverkleurige en goudkleurige sieraden zijn namelijk heel standaard geworden. Hierdoor wordt het steeds populairder om armbanden te dragen van andere materialen. In ons assortiment kom je ook ringen, kettingen en oorbellen tegen maar vooral een groot aanbod van armbanden die zijn gemaakt van verscheiden materialen. Deze materialen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor gaan onze armbanden erg lang mee.

Vrouwen armbanden met namen per categorie

De aangeboden armbanden zijn zowel voor mannen en heren als voor vrouwen en dames. Onze webshop is erop gemaakt dat jij gemakkelijk kunt schakelen van de ene categorie naar de andere categorie. De volgende 6 categorieën zijn erg populair onder de vrouwen: met gravering (tekst), armband met eigen foto, kralen natuursteen, magnetische armbanden, sterrenbeeld armband en hondenpoot afdruk/kattenpoot afdruk. De dames armbanden verschillen van de heren armbanden door de breedte van de armband. Vrouwen hebben namelijk een wat smallere pols dan heren. Hier hebben wij goed rekening mee gehouden. Op deze pagina vind je namelijk specifiek armbanden waarvan je 100 % zeker kunt zijn dat deze armbanden ook geschikt zijn voor vrouwen. Zo vind je op deze pagina bijvoorbeeld magnetische armbanden die iets smaller zijn. Liever armband zoeken op kleur? Ook die mogelijkheid hebben wij voor je!

Deel de liefde, ontwerp je unieke sieraad online

Wij vinden dat iedereen op deze wereld uniek is op zijn of haar eigen manier. Iedereen is dus anders en heeft een eigen geschiedenis. Elke geschiedenis komt ook met eigen specifieke details die het verhaal uniek maken. Jouw unieke verhaal graveren wij graag voor je op je armband. Denk hierbij aan personen om je heen die veel voor je betekenen en die onmisbaar zijn in jouw leven. Laat zien dat je ontzettend veel van deze bijzondere persoon houdt door zijn of haar naam te graveren op jouw armband! Ook een prachtige foto kunnen wij voor je graveren. Wij garanderen dat je een haarscherpe en duidelijke gravering krijgt van hetgeen wat jij op je armband wilt.

Verantwoordelijk te slag, dames armbanden met betekenis

Het is voor ons belangrijk dat alle armbanden op een verantwoordelijke wijze worden gemaakt. Om deze reden letten wij erop dat de materialen duurzaam zijn gemaakt. Vervolgens worden de materialen in ons atelier in Nederland bewerkt tot een armband. Wij hebben ervoor gekozen om het atelier in Nederland te plaatsen zodat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou op de deurmat ligt. In ons eigen atelier staat verder de benodigde apparatuur waarmee wij jouw armband maken. Toch is er meer nodig dan enkel het hebben van apparatuur om een armband te maken. Kennis, kundigheid en vaardigheid zijn namelijk de kernwaarden van vakmanschap en precies dít is noodzakelijk om een prachtige armband voor jou op maat te kunnen maken.

Speciale wensen? Laser gravure handgemaakt op maat

Geef jouw armband een personal touch door een unieke en speciale op maat gemaakte gravure! Onze vakspecialisten hebben de kundigheid om jouw armband te graveren. Bij een gravure doet de vakspecialist het edelstaal bewerken door gebruik te maken van een laser. Deze laser is perfect ingesteld om jouw teksten, vingerafdruk, hondenpoot- of kattenpootafdruk precies op het edelmetaal te laseren. Het grootste voordeel van een laserstraal is dat het voor altijd en eeuwig is. De gravure zal nooit meer vervagen. Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor zwartkleurig edelmetaal! Een zwarte achtergrond zorgt voor een nóg hoger contrast tussen het edelmetaal en de gravering. Door dit contrast is jouw gravering duidelijker zichtbaar.

Waarom leren armbanden steeds mooier worden

Door het gebruik van duurzame materialen, zijn onze leren armbanden zwart-, bruin- of grijskleurig. De leren armbanden zijn volkomen aan te passen naar jouw gewenste stijl. Je begint eerst met het kiezen van de kleur van het edelmetaal. Op dit edelmetaal kun je een gravure zetten. Daarbij kun je zowel boven als onder een naam of iets anders laten graveren. Wil je bij de naam een hartje graveren? Bij ons kun je terecht voor verschillende symbolen met een hartje. De armband moet uiteraard ook lekker om je pols zitten. Je kunt daarom de maat van je pols doorgeven. Deze polsmaat kun je binnen een klein minuutje weten door een meetlint te pakken. Zie voor een korte en bondige uitleg het kopje ‘hoe meet ik mijn armband lengte’. Dit kopje vind je terug onder ‘veel gestelde vragen’ onderaan de pagina. Ook is de stijl van het lettertype helemaal naar jouw keuze aan te passen. Sierlijke letters zien er natuurlijk anders uit dan een stoer lettertype. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende Italiaanse leersoorten. Tenslotte kun je het leerpatroon customizen naar jouw smaak. Heb je het gevoel dat je de armband net niet helemaal kunt aanpassen naar jouw stijl of keuzestress? Wij denken graag met je mee! Neem meteen contact met ons en wij reageren direct.

Dames kralen armbanden van echt natuursteen

Kies een krachtige kralen armband van natuursteen en voel je één met de natuur. Iedere kraal is met de hand gemaakt waardoor iedere kraal nét wat anders is. Ook de kralen armbanden kun je uniek maken door een gravure. De schakel van deze armband kun je namelijk laten graveren. Het is overigens ook mogelijk om de schakel weg te laten en een armband te dragen met enkel kralen. Wil je om iedere pols een kralen armband? Ga voor dubbel of triple!

Magnetische armbanden voor dames en jonge vrouwen

Kies een magische magnetische armband met bijzondere krachten. Geef de magnetische armband een persoonlijke tint door een gravure naar eigen wens. Je kunt er zeker van zijn dat deze armband perfect past, omdat wij bij iedere bestelling met een magnetische armband een armband versteller cadeau geven. Deze armband versteller is € 7,95 waard.

Een onderscheidend gegraveerde armband cadeau

Er zijn zoveel mogelijkheden om te geven als cadeau aan jouw partner, beste vriend en geliefde. Onderscheid je van de rest en ga voor een persoonlijk cadeau. Geef aan hem of haar een armband als cadeau. Armbanden kun je namelijk ten alle tijden geven. Zo zijn feestdagen en verjaardagen mooie momenten. Laat zien dat je liefdevolle tijd en positieve energie in hem of haar hebt gestoken door een persoonlijke gravure te laten maken. Wil je hem of haar de volledige ervaring geven? Laat de cadeauverpakking naar eigen wens graveren!