MENU

Buddha to Buddha armband

Ben jij op zoek naar een Buddha to Buddha armband? Onze zilveren armbanden zijn geen Buddha to Buddha armbanden. BtB is namelijk een merknaam welke hierdoor 2 tot 6 maal duurder is dan onze armbanden van dezelfde robuuste kwaliteit. Bekijk onderstaande alternatieven met geen BtB logo maar je eigen tekst of foto. Wel zo uniek!
Ben je op zoek naar een Boeddha tot Boeddha armband? Bekijk deze alternatieven!

Wil je iets speciaals en unieks, maar heb je niet het budget voor de populaire Buddha to Buddha armband? Nou, we hebben een paar leuke alternatieven die niet duur zijn. Onze zilveren armbanden zijn niet gemerkt met het Buddha to Buddha logo, maar bieden toch robuuste kwaliteit voor 2-6 keer minder dan wat je voor een BtB zou betalen. Bovendien kun je je eigen tekst of foto aanpassen voor een echt uniek sieraad!

Al eeuwenlang worden sieraden gebruikt om uitdrukking te geven aan iemands geloof en overtuigingen. Tegenwoordig richten veel mensen zich voor inspiratie tot de tijdloze spiritualiteit van het boeddhisme. Het Nederlandse merk ‘Buddha to Buddha’ behoort tot degenen die deze trend hebben omarmd. Door sterling zilveren sieraden aan te bieden met boeddhistische symbolen en mantra’s, bieden ze een elegante herinnering aan iemands inzet voor spirituele verlichting en vrede.

De grootste aantrekkingskracht van BtB is het iconische logo dat al zijn producten siert – een dubbele traanvorm met daarin gegraveerd ‘Buddha to Buddha’. Maar hoewel dit high-end merk luxe kwaliteitsartikelen aanbiedt voor prijzen van €50-€200, heeft niet iedereen het budget of de neiging om zo’n bedrag uit te geven aan sieraden. Daarom zijn onze alternatieve zilveren armbanden misschien precies wat je nodig hebt!

Ons assortiment merkloze zilveren armbanden is er in verschillende maten en stijlen, dus er is voor elk wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke bangle of een statement manchetarmband, wij kunnen je precies bieden wat je nodig hebt zonder zichtbare merken of logo’s. Bovendien zijn al onze armbanden gemaakt van 925 sterling zilver en bieden robuuste kwaliteit die vergelijkbaar is met die van BtB – alleen zonder het fikse prijskaartje!

Bovendien bieden we ook aanpassingsmogelijkheden waarbij je je eigen tekst kunt graveren of je favoriete foto kunt uploaden op één kant van je gekozen armbandontwerp. Zo maak je je eigen statement dat niemand anders zal hebben – hoe cool is dat? En met deze gepersonaliseerde ontwerpen vanaf slechts €19 per stuk (2-6 keer minder dan bij BtB!) worden ze nog aantrekkelijker als cadeau of aandenken!

Uiteindelijk komt het allemaal neer op persoonlijke voorkeur bij het kiezen van een sieraad als dit, en als je het niet erg vindt om af te zien van het iconische logo, dan bieden onze alternatieven een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, terwijl ze er toch stijlvol en chic uitzien. Dus als je op zoek bent naar een speciaal accessoire, maar niet het prijskaartje eraan wilt hangen, waarom probeer je dan niet een van onze zilveren armbanden? Je zult niet teleurgesteld zijn!