MENU

Armbanden voor zowel heren en jongens? Pas op voor..

38 dagen geleden door Alisha geschreven

Armbanden zijn ook voor heren en dames een mooie accessoire
Tegenwoordig zie je steeds meer heren en dames die ook mooie sieraden dragen. Vroeger was dit wel anders. Het kan namelijk bij sommige mensen nog fout overkomen als heren en dames bijvoorbeeld een armband dragen. Dit kan dan fout of patserig overkomen. De meeste heren en dames dragen daarom wel horloges, maar nog niet allemaal armbanden. Terwijl het dragen van een armband juist een mooie toevoeging kan zijn aan een outfit van een man. En dit kan met een horloge worden gecombineerd. Wel is het hierbij belangrijk dat je een armband kiest die ook echt bij je eigen stijl past. Maar, tegenwoordig zijn er genoeg te vinden. Wacht dus niet langer en ga opzoek naar een mooie heren armband.

Passend bij je kledingstijl
Het is mooi als je een heren armband kunt afstellen op je kledingstijl en andere accessoires. Match bijvoorbeeld de kleuren van de verschillende sieraden met elkaar en zorg voor het juiste contrast.
Zo kun je kiezen voor een mooie armbanden met kralen, of juist een leren armband. Ook een stalen armband zie je vaak voorbijkomen. Wel is het belangrijk dat je slechts één eyecatcher hebt. Hiermee voorkom je dat je fout of juist te patserig overkomt. Combineer bijvoorbeeld een grote schakelarmband met een aantal kleine leren armbandjes.

Hoe meet je jouw omvang
Bij heren en dames is het mooi om de armband ietwat losjes te dragen. De gemiddelde pols van een man is ongeveer 22 á 23 centimeter in omvang. Heb jij geen idee wat jouw maat is? Dan kun je dit met een meetlint heel gemakkelijk meten. Begin net boven je polsbotje, en doe het meetlint om je pols. Wanneer je dit hebt opgemeten, tel je er 2 centimeter bij op. Hierna weet jij de perfecte omvang voor een armband. Nu kun je opzoek naar een mooie armband die jouw outfit compleet maakt.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van april

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice