MENU

Een mannenarmband met as erin verwerkt, de mooiste manier om je dierbare te herdenken

35 dagen geleden door Alisha geschreven

Crematie sieraden bestaan uit een hanger, ring, armband of sleutelhanger met een uitgehold vakje aan de binnenkant. Een schroefje zorgt voor de bevestiging van het geheime binnenvakje, dat men kan vullen met een beetje gecremeerde as ter herinnering aan de overledene. De buitenkant van het sieraad verbergt wat erin zit, waardoor het een persoonlijk maar discreet aandenken is aan een dierbare persoon die is overleden.

Crematie armbanden zijn er in een verscheidenheid van stijlen:

  • Crematie armbanden met as – De grote bulk van de crematie-urn armbanden bevatten een kleine opslagruimte waar je een aandenken zoals haar, as, grafvuil, of ceremoniële bloemen kunt opslaan. Je stopt het in de houder en wikkelt het daarna in.
  • Crematieparels – Een andere vorm van een crematiearmband is een uniek sieraad dat bekend staat als crematieparels, waarmee het mogelijk is om een echt kunstwerk te dragen. Je stuurt de as van jouw dierbare op en kunstenaars mengen deze onmiddellijk in het glas van een kraal. De kralen worden vervolgens bevestigd aan je crematiearmband of je kunt het koppelen aan een bestaande armband die je reeds bezit. Het is echt een kunstwerk en een unieke manier om die bijzonder unieke persoon voor de rest van je leven te gedenken.

Armbanden en bedels gepersonaliseerd met as

Armbanden met as zijn een mooie en subtiele manier om jouw dierbare dichtbij je te houden als je hem of haar nodig hebt.
Een kleine hoeveelheid as kan in een 925 zilveren bedeltje worden geplaatst om aan een hanger of armband te worden toegevoegd.

Het zal troostend zijn om te weten dat je nog steeds dicht bij een dierbare bent terwijl je door het rouwproces gaat. Met een crematiearmband kan je een klein stukje van jouw dierbare altijd bij je dragen.
Een crematiearmband met de as van een dierbare is een prachtig draagbaar gedenkteken voor de overledene. Deze mooie sieraden kunnen worden gemaakt voor om je pols te dragen en bevatten een klein sieraad of hangertje.
Er zijn tal van opties beschikbaar en we zijn ervan overtuigd dat we het perfecte item voor jou zullen hebben. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen allemaal een persoonlijk crematiearmbandje dragen en hiermee je dierbare nooit uit het oog verliezen.

Unieke en gepersonaliseerde armbandontwerpen

Deze herinneringsarmbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals verzilverd, roestvrij staal, gevlochten leer en verguld. Ook komen ze in een verscheidenheid van moderne en slanke ontwerpen.
De collectie bevat schakel-stijl armbanden, gevlochten armbanden, manchetknopen, en moderne armband patronen, die elk een mooie manier bieden om een dierbare te herdenken. Het sieraad kan symbool staan voor mooie herinneringen.
Veel van de herdenkingsarmbanden kunnen ook worden gepersonaliseerd door middel van persoonlijke bedels, zoals een zilveren dolfijn, witte draak, zwarte of witte vlinder of een zilveren nachtkruis.

Crematiearmbanden zijn er in verschillende stijlen

Armbanden als aandenken zijn er in een verscheidenheid van stijlen in onze sieradencollectie. Schakel, manchet en bangle zijn drie van onze meest populaire soorten. Je zult ongetwijfeld in staat zijn om het ideale sieraad naar jouw wensen te vinden. De belangrijkste voordelen van elke stijl zijn hieronder opgesomd.

Armbanden met schakels
Deze armbanden hebben een opeenvolging van schakels. Deze schakels kunnen worden toegevoegd maar ook verwijderd waardoor ze perfect kunnen worden afgesteld op elke polsmaat. Dit maakt deze armbanden dan ook een van de meest gewilde omdat de maat altijd speciaal voor jou wordt aangepast, en dus altijd goed is!
Deze verlengbare armbanden kunnen ook worden uitgebreid met diverse hangers. Deze zijn een uitstekende keuze voor tieners of jonge volwassenen omdat ze dagelijks kunnen worden gepersonaliseerd om in te spelen op de huidige mode en trends. Let wel, deze armband is niet geschikt voor hele actieve mensen die veel bewegen. Door de open schakels zou er iets aan kunnen blijven hangen, kies in dit geval voor een mooie leren armband om het gebruiksgemak te verhogen.

Bangle ontwerp
De stijl van de armband is zowel modieus als eenvoudig. Het kan veranderen afhankelijk van de situatie of de kleding. Deze armbanden zijn een uitstekende keuze voor alledaags gebruik omdat ze stevig zijn en gemakkelijk combineren met je outfit. De armband in bangle-stijl is een discrete en delicate manier om een aandenken aan een geliefde altijd bij je te houden.
De bangle armband is verkrijgbaar in één stijl en één maat. Hij is het meest geschikt voor mensen met polsen van gemiddelde grootte. De bangle armband wordt overhands om de pols geschoven.
Hoewel ze de minste meetflexibiliteit hebben, zijn ze zeer duurzaam en kun je ze overal dragen!

Wat is de beste manier om het cadeau te geven?

Als je een begrafenisarmband als geschenk wilt geven, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het zou helpen als je de levensstijl van de ontvanger herkent en ook hun leeftijd. Al onze sieraden zijn opmerkelijk comfortabel en bij het selecteren van een cadeau kan je elk stuk aanpassen om nog beter bij hun levensstijl te passen.
En wat is de leeftijd van de persoon die de gedenkarmband ontvangt? Crematie sieraden zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, van kinderen en jong volwassenen tot ouderen.

Het kiezen van de juiste pasvorm voor de crematiearmband

  • Jij moet beslissen of je sieraden liever strak, los, of daar tussenin draagt om het gebruiksgemak te verhogen. Als je de maat van jouw pols weet, kun je bepalen welke pasvorm voor jou het beste is. Gebruik de afmetingen die bij jou aansluiten (terug te vinden in het vorige hoofdstuk) en vermenigvuldig deze met de hieronder voorgestelde hoeveelheid.
  • Als je liever hebt dat armbanden een beetje strak zitten, voeg dan 14 tot 12 inches toe aan de polsmaat voor een goede pasvorm. Als je de voorkeur geeft aan een armband die niet te strak en niet te los zit, voeg dan 34 inches toe aan de lengte van jouw pols voor een geschikte match. Tot slot, als je voorkeur uit gaat naar sieraden die een beetje flexibel zijn, voeg dan 14 toe aan uw polsmaat voor een goede pasvorm.
  • Vergeet niet dat je nooit een armbandmaat moet kiezen die zo nauw aansluit dat het een afdruk op je huid achterlaat. De armband moet vrij om je pols kunnen bewegen. Als je de armband niet om je pols kunt draaien, moet je een maat groter nemen.

Als je van sentimentele hangers houdt, zijn deze herinneringsarmbanden een goed alternatief. Je zult ongetwijfeld de ideale stijl, pasvorm en maat vinden voor jouw specifieke situatie en budget. We hopen dat je uit onze mooie crematiearmbanden een klein aandenken kiest. Denk aan een klein juwelenkistje met haar tot een beetje as of een klein stukje van hun favoriete shirt.
Met een vereenvoudigde gravure op de crematie sieraden armband, kun je jouw geliefde voor altijd herinneren. Deze herinneringsarmbanden, verkrijgbaar in verschillende combinaties van materialen, kunnen uniek voor jou worden gepersonaliseerd. Houd je dierbaren dicht bij je hart
door ze altijd bij je te dragen.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van februari

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice