MENU

Armband met namen gravure

Naam armband: personaliseer je armband met tekst, symbool of vingerafdruk. Je eigen naam armband voor mannen. Volledig naar jouw wens te personaliseren met unieke tekst. Naam armbanden kunnen met meerdere namen worden verbonden. Of verdeeld worden op de koppelstukken van de armband.
Gepersonaliseerde dames en/of heren armband met naam

Herenarmbanden zijn heden een populair accessoire voor mannen en heren. Heren armbanden worden vaak gebruikt om te geven als cadeau aan partners, geliefden, familieleden en andere dierbaren.  Je kunt de armband geven met een verjaardag, feestdag zoals bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, verloving of een ander mooi moment. Met een heren armband met naam kun je laten zien dat je écht om degene geeft en dat je van deze persoon heel veel houdt.

Je kunt de dames of heren armband personaliseren door naast de naam, ook symbolen, afbeeldingen en andere eigen tekst te laten graveren. Bovendien kunnen wij cijfers graveren dus een speciale geboortedatum of trouwdatum kunnen wij ook bij de naam graveren. Naast de kleur van het leer, kun je ook zelf het patroon welke op het leer wordt gegraveerd bepalen. Zo krijg je dus een unieke heren armband, omdat niemand exact dezelfde armband draagt. De heren armband is dus te personaliseren door zelf de kleur van het leer, het patroon op het leer en de gravering te bepalen! Het dragen van een gepersonaliseerde armband is geschikt bij iedere gelegenheid dus je hoeft de heren armband niet af te doen. De boodschap die op de armband wordt gegraveerd, zal voor altijd en eeuwig schitteren.

Je kunt tevens er voor kiezen om een logo of foto te laten graveren door onze experts. Onze experts hebben de kennis en kundigheid om alle soorten tekst, afbeeldingen, foto’s en symbolen te graveren in het leer en op edelmetalen. Beide soorten materialen vragen een andere techniek om het beste resultaat te krijgen. Onze experts bezitten door de jarenlange ervaring alle kundigheid om het beste resultaat te vervaardigen met de juiste afgestelde machines.  De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en het leer zal door de jaren er enkel mooier uitzien.  Daarnaast is de dames armband geschikt tegen de meeste soorten weeromstandigheden.  Het dragen van unieke gepersonaliseerde heren armband is een prachtige blijk van waardering!

Je eigen naam armband graveren

Wil je jouw armband laten personaliseren? Dat kan bij Armband Heren! Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment met accessoires voor heren, die je kunt laten personaliseren. Onze mannen armbanden kun je namelijk laten graveren met een naam. Zo maak je van je armband iets persoonlijk.

Bij ons is het heel eenvoudig om een armband te laten graveren met een naam. Op onze website kun je namelijk de naam, die je wilt laten graveren, invullen. Dit kan de naam van bijvoorbeeld je geliefde, je kind of een andere belangrijke persoon zijn.

Wanneer je deze naam ingevuld hebt en je bestelling geplaatst hebt, gaan wij aan de slag met jou bestelling. Dan graveren we immers de naam. Wanneer de naam gegraveerd is en de armband klaar is, sturen we deze gegraveerde Armband herren naar je op. Door onze snelle levertijd, duurt het ook niet lang voor je je gegraveerde armband in huis hebt.