armbanden

MENU

Armband met foto

De leren armband met foto gravure is een armband waarin je foto’s, teksten en symbolen naar keuze kunt laten graveren. Via ons personalisatiesysteem zijn leren foto armbanden met foto-gegraveerde afbeeldingen eenvoudig zelf te personaliseren. Je kiest je foto’s, tekst en symbolen en de locatie op de armband. Uniek en stijlvol je eigen foto armband bestellen. Deze armbanden staan mooi bij zowel dames als heren omdat leer een tijdloze stijl heeft.
Gepersonaliseerde fotoarmband met eigen foto voor dames, mannen en heren

Fotoarmbanden zijn tegenwoordig trendy cadeaus om zowel te geven als te krijgen. Je kunt een gepersonaliseerde fotoarmband aan je vriend, partner, familieleden en andere dierbaren geven. Een foto armband is een geweldig cadeau om te geven, omdat het persoonlijk is. Daarnaast is het een mooi gebaar om je waardering en liefde uit te spreken aan degene die de fotoarmband ontvangt.

Wat onze fotogravure zo speciaal maakt is dat we de nieuwste gravure machines hebben afgesteld op onze eigen collectie (welke hierboven te vinden is).

Je eigen foto uploaden en armband met foto laten graveren

Alle soorten foto’s en afbeeldingen kunnen wij graveren op de armband. Je kiest dus zelf je eigen mooie foto uit. De foto kan bijvoorbeeld een mooie herinnering zijn van een speciaal moment. De herinnering die op de armband wordt afgebeeld komt dus tot leven door het te dragen!  Dit type armband is dus een ideaal geschenk voor heren, dames, mannen en jonge vrouwen. Fotoarmbanden zijn perfecte cadeaus voor verjaardagen, Valentijnsdag, feestdagen of elke andere gelegenheid waarbij je iemand wilt laten zien hoeveel deze persoon voor je betekent. Het is dus een mooie manier om je liefde te tonen en alle mannen en heren zouden graag een eigen gepersonaliseerde fotoarmband willen dragen. Fotoarmbanden zijn een perfecte manier om herinneringen van dierbaren tot leven te brengen en te koesteren! Bij fotoarmbanden is het mogelijk om te kiezen uit diverse leersoorten. Dit kan bij de product pagina zelf. Kies hier je armband met foto en je eigen leer (tot wel 7 Italiaanse leersoorten).

Foto armband met eigen foto gravure op de dames en heren armband

Fotoarmbanden zijn een gravure armband gemaakt voor het tonen van foto's. Fotoarmbanden zijn een geweldig cadeau voor elke gelegenheid, omdat ze je helpen je gevoelens of mooie momenten te uiten aan de mensen om wie je het meest geeft. Mensen maken fotoarmbanden voor zichzelf, familieleden, vrienden en relaties. Fotoarmbanden kunnen worden aangepast met tekst en extra afbeeldingen. Er worden veel materialen gebruikt om fotoarmbanden te maken; edelstaal, zilver en leer zijn veelvoorkomende keuzes bij het samenstellen hiervan. Fotoarmbanden zijn een geweldige manier om iedereen altijd dichtbij je te houden. Denk aan een foto van je grootvader welke je nu als herinnering met je mee kunt dragen.

Fotoarmbanden zijn ook een geweldig cadeau-idee voor iedere gelegenheid, inclusief verjaardagen, feestdagen en speciale momenten zoals een bruiloft of trouwdag. Je kunt de armband personaliseren met de foto's van mensen die het meest voor jou betekenen. Elke keer dat ze de armband dragen, zal iedereen aan je vriendelijkheid worden herinnerd. U kunt ook een ontwerp kiezen dat bij uw huidige sieraden past of uw persoonlijke stijl uitdrukt. Leren armbanden zijn een veelvoorkomende basis omdat robuust leer nu eenmaal steeds mooier wordt door de jaren heen. Verweert leer is daarom een mooie vintage armband. Fotoarmbanden maken het gemakkelijk om te laten zien hoeveel je geeft om 'iets' of iemand. Zo worden ook vaak jeugd herinneringen zoals je eerste auto of reis gebruikt om te graveren middels onze laser techniek. Maar ook bij de minder mooie momenten putten mensen kracht uit een herinnering iedereen die een verlies of ziekte heeft meegemaakt, zal deze eigen persoonlijke herinnering van onschatbare waarde vinden. Fotoarmbanden zijn ook geweldige cadeaus voor hem of haar. Kinderen zullen het echter ook leuk vinden om ze te dragen en foto's van hun favoriete personages, film of pretpark ervaring aan de armband toe te voegen. Bovendien kunnen eigenaren van gezelschapsdieren denk aan een hond of kat emotionele berichten plaatsen boven of onderop de edelmetalen schakel. Een katten foto op je armband is daarom een mooie gedachte. Fotoarmbanden helpen je om dicht bij de mensen & dieren te blijven van wie je het meest houdt.

Een gravure van een foto is maatwerk en zeker als deze op een sieraad geplaatst wordt

Er zijn verschillende soorten fotoarmbanden. Meestal bestaan ​​deze uit drie componenten: een metalen buitenste gedeelte (voor tekst of namen), een binnenste gedeelte voor het weergeven van foto. En de band zelf welke meestal van leer gemaakt is. Bij ons gebruiken we Italiaans runderleer om de stevigheid door de jaren heen te garanderen. Dit geeft de armband zijn stoere uitstraling en voorkomt slijtage op je foto's als de armband gedragen wordt. U kunt kiezen uit vele kleuren runder leer bij het ontwerpen van je eigen photo bracelet. Bedenk goed welke tekst je op de armband wilt hebben aangezien je dit lang zult dragen. Een tekst welke impulsief is kan op de lange termijn minder plezierig worden. Daarom is het belangrijk een duidelijke boodschap te melden. Uiteraard is het helemaal aan jezelf om te kiezen wat erop komt. Daarna kun je de tekst toevoegen om je armband te personaliseren met berichten van jou en/of de persoon wiens foto het voorstelt.

Fotoarmbanden zijn een uitstekende manier om belangrijke gebeurtenissen in je leven te herdenken / herbeleven door herinneringen te delen door middel van foto's met degenen om je heen. Iedereen kan een fotoarmband online samenstellen en uploaden – zo eenvoudig is het! Je kunt unieke fotoarmbanden voor jezelf, familieleden en vrienden maken als een cadeau waar iedereen dol op zou is!

Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Armband met foto"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry