MENU

Armband met as van uw dierbare

Armbanden met as van een dierbare, verwerkt in de askamer van de as armband. De as armbanden zijn verkrijgbaar in edelmetalen, zilver, goud, RVS en met leren band. De levertijd van asarmbanden zijn 2 dagen nadat het as is ontvangen. Het onverwerkte as wordt separaat retour verzonden. Asarmbanden voor mannen zijn meestal van zilver met leer. Terwijl armbanden voor vrouwen vaak uit sterling 925 zilver een armband wensen.
Ook voor heren hebben wij symbolische as armbanden

Het verliezen van een dierbare is uiteraard een zware gebeurtenis. Daarnaast is het verwerkingsproces voor een hoop mensen een moeilijk proces. Iedereen gaat hier op zijn eigen manier mee om en sommige manieren werken beter voor de één dan voor de ander. Bij armbanden.nl hebben wij wellicht iets wat jou of een ander net dat extra steuntje geeft in zulke moeilijke tijden. Met een as armband heb je namelijk de mogelijkheid om jouw dierbare te allen tijde dicht bij je te dragen. Onze as armbanden zijn te verkrijgen in zilver, goud, edelstalen, RVS, en leer. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een armband die helemaal bij jou past en die je elke dag in alle comfort kunt dragen.

Wat is een as armband nou eigenlijk?

Het dragen van een as armband is iets heel persoonlijks. In een as armband zit namelijk een kleine ruimte verwerkt waarin de as van een persoon in kan worden verwerkt. De as armbanden komen met een afvulset waarmee je de as in de armband verwerkt. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar het is niet voor iedereen even prettig om dit te doen. Daarom kun je er ook voor kiezen om ons de as alvast in de armband te verwerken of dit bij het crematorium door een uitvaartondernemer te laten doen. Veel mensen kiezen ervoor om de as van een dierbare die ze verloren zijn in een armband te laten werken. Hierdoor heb je jouw dierbare altijd dichtbij je en draag je deze bij je. Zoals elke soort armband zijn as armbanden zowel verkrijgbaar voor dames en heren en kunnen deze in verschillende maten en modellen gemaakt worden.

Een steuntje in de rug tijdens de rouwverwerking

De rouwverwerking is een lastig proces en heeft een hoop tijd en energie nodig. Met een persoonlijke as armband kan dit proces wellicht een stukje verdraaglijker worden gemaakt. Een as armband dient als een prachtig gedenksieraad en heeft voor een hoop mensen een symbolische betekenis. Het een tastbare herinnering aan jouw verloren dierbare, zodat je toch een sterker gevoel hebt dat deze ene speciale persoon te allen tijde bij je zal zijn. Om jouw as armband nog persoonlijker te maken, bieden wij je ook de mogelijkheid om ook iets in de as armband te laten graveren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam, initialen of geboortedatum van jouw dierbare in de armband te laten graveren.

Bestel nu jouw persoonlijke as armband bij armbanden.nl

Nadat je alle specificaties voor jouw eigen as armband hebt doorgegeven, kun je deze opslaan in je winkelmand en de bestelling plaatsen wanneer je er klaar voor bent. Vervolgens is het aan ons de taak om jouw persoonlijke as armband met alle zorg in ons atelier naar jouw wensen te maken. In ons atelier maken wij gebruik van materialen van hoge kwaliteit en zorgen wij ervoor dat de armband perfect past. Wanneer je jouw bestelling voor 23:00 uur plaatst op werkdagen, dan kan deze dezelfde dag nog worden verzonden. Bij armbanden.nl worden al onze armbanden gratis met PostNL verzonden en duurt het zo’n twee dagen voordat je deze bij jou thuis ontvangt. Heb je vragen tijdens het samenstellen van jouw as armband? Dan kun je via onze website direct contact met ons opnemen en helpt één van onze medewerkers je graag bij het beantwoorden van al jouw vragen.