armbanden

MENU

Armband met GPS coördinaten in de armband gegraveerd

50 dagen geleden door Alisha geschreven

Een armband met daarin gegraveerde GPS-coördinaten kan mensen helpen de weg te vinden als ze verdwalen. De armbanden zouden specifiek zijn ontworpen om duidelijk leesbaar te zijn en de benodigde gegevens te tonen, mocht de drager van de koers afdwalen of gescheiden raken van vrienden of familie. Deze armbanden komen veel voor bij dementerende ouderen. De ontvangers kunnen vervolgens via deze boodschap de dierbaren (en omgeving) sturen, zodat ze bij benadering kunnen weten waar het individu zich bevindt.

De GPS-coördinaten die op de armbanden van de armband heren zijn gegraveerd, zijn bedoeld om gezien te worde.. De drager van de armband voor mannen is bedoeld als waarschuwing of herinnering. De drager van de mannen armband is bedoeld als een constante herinnering aan hoe kwetsbaar het leven is en wat er essentieel is om herinnerde te worden. Denk aan een woonadres. “Ik woon op …straat 21 in Oss”.

herinnering armband man ter nagedachtenisherinnering armband man ter nagedachtenis
herinnering armband man ter nagedachtenisherinnering armband man ter nagedachtenis

De armband voor heren is ontworpen om gedragen te worden door mensen die zich overweldigd of overweldigd voelen door het leven. De drager van de armbandman moet eraan herinnerd worden dat er ondanks de chaos en het lawaai van het leven altijd iets is dat kan worden afgenomen. De armbandman is bedoeld om je eraan te herinneren dat het leven kort is en dat het ten volle moet worden geleefd.

De armband heren zijn een herinnering aan hoe kort het leven is en hoe gemakkelijk het kan worden afgenomen. De drager van de armband man is bedoeld om voortdurend herinnerd te worden aan de kwetsbaarheid van het leven en het belang van het leven ten volle te leven.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van februari

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Armband met GPS coördinaten in de armband gegraveerd"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry