Een armband als ‘cadeau voor je man’

21 dagen geleden door Alisha geschreven

Een armband als cadeau voor je man
Er zijn veel redenen om je man een armband te geven. Dit laat zien dat hij een speciaal persoon in je leven is. Natuurlijk zijn er armbanden in verschillende maten en ontwerpen, dus je kunt er altijd een vinden die bij je man past. Het is een geweldige manier om je dierbaren te laten zien dat je om je geeft. Waar let je op voordat je deze armband koopt? Lees hier meer over het kiezen van een armband voor je man.

Wat is de stijl van je man?
Als het gaat om herenkleding, zijn er een paar dingen om te overwegen als het gaat om stijl. Houdt hij van een relaxte look of houdt hij van getailleerde kleding, meer casual of juist chique. Is hij avontuurlijk of geeft hij de voorkeur aan klassieke stijl? Als je dit weet, kun je sieraden kiezen. Weet je niet zeker welke stijl hij heeft? Kijk dan naar de kleding die hij het vaakst draagt. Worden die pakken geleverd met stropdassen? Of een spijkerbroek en een T-shirt? Neem eens een kijkje in zijn garderobe.

De armband grootte bepalen
Houd rekening met je armbandmaat. Hebben je dierbaren grote of kleine polsen? Het is belangrijk om de juiste maat armband te kopen, zodat deze goed past. De pols van een gemiddelde man is ongeveer 22-23 cm. Natuurlijk is het meten van de polsmaat van uw man moeilijk. je kunt een kijkje nemen. Het is ook mogelijk om dit te meten, dit kan met een meetlint. Als je op zoek bent naar een armband voor heren en dames met dunne polsen, koop dan een kleinere armband. Omgekeerd, als je op zoek bent naar een armband die past bij heren en dames met grotere polsen, zul je een bredere moeten vinden.

Welke stijl wordt er gedragen
Voordat je een armband voor je man gaat kopen, is het goed om naar zijn stijl te kijken. Wanneer we het over herenmode hebben zijn er een aantal zaken waar je naar kan kijken met betrekking tot de stijl. Houdt hij van een relaxte look of juist van op maat gemaakte kleding? Meer casual of chique? Is hij avontuurlijk of houdt hij van klassieke stijlen? Wanneer je dit goed weet, dan is het ook makkelijker om een sieraad uit te zoeken. Niet zeker wat voor stijl hij nou precies heeft? Je kunt dan goed kijken naar de kleding die hij het vaakste draagt. Zijn dit pakken met stropdassen? Of een jeans met een T-shirt? Als er veel gemaakte kleding is, dan heeft hij een meer aangeklede stijl.

Delen is lief

Nieuwste collectie van december

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?