MENU

🎉 2+1 actie maand
op alle armbanden

Armbanden met laser gravure

Nieuwste collectie van april

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Meest verkochte gravure armbanden

Vingerafdruk- en fotoarmbanden

Graveer je dames en heren armband

25-jarige bestaansjubileum voor Armbanden.nl en Armbanden.be

Armbanden.nl is sinds 1999 de grootste armbanden site van Nederland voor dames en heren. Onze site is dus al langer dan 20 jaar actief en kan bijna zijn 25-jarige bestaansjubileum vieren! Armbanden.nl heeft zich gespecialiseerd en gefocust in armbanden voor mannen en heren.

Een armband voor je vader, moeder, opa & oma, vriend of vriendin

De armbanden die worden aangeboden op armbanden.nl zijn voor alle mannen en heren, vrouwen en dames, die een bracelet willen dragen. De redenen om een bracelet te dragen zijn heel uiteenlopend en divers, maar iedereen kan bij ons terecht! Om deze reden hebben wij een groot aanbod aan polsbandjes zodat niemand meer moeite hoeft te doen om verder te moeten zoeken naar een geschikte armband die bij hem of haar past.  Alle armbanden zijn volledig naar wens van de armbandendrager te maken! Maak iemand heel gelukkig met een armband waarbij jouw persoonlijke boodschap graveert staat in de armband.

Armband met namen gravure en je eigen tekst

Wij vinden het heel belangrijk dat de drager van de armband zich prettig en comfortabel voelt met onze armband(en). Ook vinden wij het heel belangrijk dat de armband persoonlijk is zodat hij perfect past bij de identiteit van de armbandendrager. Om deze reden doen wij de armbanden personaliseren naar wens van de armbandendrager. Wij kunnen op de armband namen en initialen van de armbandendrager zelf graveren, maar wij kunnen ook eigen tekst graveren die verbonden is aan dierbaren en geliefden.

Fotoarmband met eigen afbeelding 

Daarnaast kan de armbandendrager er ook voor kiezen om een mooie foto en/of afbeelding te plaatsen op de armband. Ook deze foto of afbeelding kan van alles zijn: van een vakantiefoto tot een portretfoto van een geliefde of dierbare. Tevens is het mogelijk om een foto van een huisdier, paard of andere dieren te plaatsen op de armband. Kortom, alle foto’s en afbeeldingen zijn mogelijk!

Vingerafdruk armband

De afdruk van een vinger is het meest uniek van een mens, omdat geen enkele vingerafdruk hetzelfde is. Een vingerafdruk is daarom ontzettend persoonlijk. Daarnaast heeft een gegraveerde vingerafdruk een prachtig effect op de armband vanwege de details van de lijnen die worden gegraveerd in de armband. Dieren hebben ook hun eigen (poot)afdrukken en deze unieke afdrukken kunnen ook worden gegraveerd. Het is dus bij ons mogelijk om eigen initialen, namen, spreuken, gezegdes, eigen tekst, foto’s, afbeeldingen en symbolen te plaatsen om de armband volledig te personaliseren naar de smaak en wens van de klant!  Mochten de keuzes niet toereikend genoeg zijn, kan er ook voor worden gekozen om een eigen ontwerp naar ons in te sturen. Wij staan voor alle mogelijkheden open! 

Houten armbanden

Op armbanden.nl worden ook houten armbanden aangeboden. Deze armbanden zijn ook prachtig om te zien en zeer mannelijk. Daarnaast zijn deze houten armbanden erg stijlvol, omdat deze soort armband uit twee soorten materialen staat. Enerzijds bestaat de armband uit roestvrij staal van hoge kwaliteit en anderzijds uit een houtsoort. Deze combinatie maakt onze houten bracelets erg bijzonder en gewild! Bovendien passen alle mannen en heren een houten armband, omdat de armband om elke pols past. De lengte van de armband is namelijk gemakkelijk te verstellen naar de gewenste polsmaat zonder moeite.

Stoere unieke armbanden uit Nederland met eigen gravure

Gepersonaliseerde armbanden voor dames, mannen en heren? Eigen unieke armband van hout, metaal en leer

Het dragen van een armband is tegenwoordig een van de meest populaire accessoires. Het kan je er stijlvol en trendy uit laten zien. Het dragen van een bracelet is behoorlijk populair bij mannen en vrouwen. Mannen dragen meestal leren armbanden met gravure van een naam met de geliefde met meerdere tegelijk en eventuele extra ringen, terwijl vrouwen meestal armbanden met kettingen dragen.

Een armband is een sieraad dat om de pols wordt gedragen. Polsarmbanden worden ook wel armbanden of bangle armbanden genoemd. Het dragen van een armband kan je aantrekkelijker maken voor anderen. Mensen kopen meestal armbanden in verschillende stijlen, kleuren, materialen en patronen. Het dragen van een armband kan erg comfortabel zijn omdat het je pols ondersteunt. Je kunt verschillende soorten armbanden kopen voor mannen en vrouwen.

Houten armbanden dames en heren met persoonlijke gravure

Het dragen van armbanden is tegenwoordig een trend onder mensen omdat ze je er modieus en trendy uit laten zien. Je kunt de stijl, kleur en materiaal naar keuze kiezen wanneer je een armband voor jezelf of iemand anders als cadeau koopt. Armbanden zijn tegenwoordig een onmisbaar accessoire omdat ze bij bijna elke outfit passen! Gun jezelf of iemand anders daarom vandaag nog een paar toffe sieraden!

Armband met naam en armband met eigen foto gravure als cadeau

De naamarmband is een handige manier om je armband te personaliseren. Je kunt je favoriete quote, spreuk, initiaal of woorden kiezen om op je armband te laten graveren. Veel websites bieden gepersonaliseerde diensten aan waar u uw foto kunt uploaden en een uniek cadeau voor iemand anders of uzelf kunt maken. Je kunt ook kant-en-klare armbanden kopen met al een gravure als je liever niet zelf aan het ontwerp knoeit. Als alternatief kunt u uw naam door een expert laten graveren op een leren band en deze vervolgens aan uw pols bevestigen met schroeven of klinknagels van edelstaal – een proces dat bekend staat als verzinken.

Gepersonaliseerde sieraden zijn de afgelopen decennia steeds populairder geworden, deels als gevolg van deze trends in de mode. De slimme consument van vandaag heeft vele manieren gevonden waarop ze hun eigen naam gedenkwaardig kunnen maken door middel van trendy accessoires zoals naamarmbanden en met foto’s erop!

Met de bloeiende economie in de jaren dertig had een aantal vrouwen genoeg geld om een mooie armband met naam of zin te kopen. Vrouwen droegen vaak hun eigen naam of de naam van een geliefde op een armband. De armbanden waren in deze tijd populair vanwege de economische bloei. Het dragen van een gepersonaliseerd accessoire was gebruikelijk bij welvarende vrouwen.

De naamarmband is een populair modeaccessoire in de jaren ’30 en ’40. De kettingen die de armbanden vasthielden, waren meestal van goud of zilver. Sommige ontwerpers gebruikten gekleurde edelstenen of kralen om het uiterlijk van de armband te verfraaien. De meest voorkomende namen op naamarmbanden waren die van familieleden (vader, moeder, zoon of dochter) en hele goede vrienden. Sommige welvarende vrouwen kozen er echter voor om een unieke persoonlijke eigen naam op hun armband te hebben, zodat deze zich onderscheidde van anderen. Het dragen van een unieke naamarmband in deze tijd is dan ook weer helemaal in! En wordt met onze machines op maat gegraveerd.

Graveren van houten armbanden en magnetische armbanden met persoonlijke namen voor een uniek cadeau

Gepersonaliseerde armbanden zijn een geweldig cadeau voor iedereen welke je lief hebt. Een gepersonaliseerde armband is een geweldig cadeau-idee voor kinderen, vrienden en familieleden, vader en moeder. Gepersonaliseerde armbanden kunnen gemaakt worden van houten armbanden of magnetische armbanden. Om een eigen naam armband te maken, moeten gebruikers weten hoe ze houten armbanden of magnetische armbanden met hun naam kunnen laten graveren. Gelukkig ondersteunen wij bij dit gehele proces. Zodat jij altijd een prachtige bracelet ontvangt.

Samen met Armbanden.nl kijken we naar jouw persoonlijke wensen

Bovendien laten we je weten hoe de graveer armbanden op een polsband moet worden aangebracht. Als je ons de tekst aanlevert dan maken wij een prachtig gratis ontwerp voor je.

Het maken van op maat ontworpen producten is voor ons natuurlijk een kunst welke we graag met je delen. Gepersonaliseerde armbanden kunnen gemaakt worden van houten armbanden of magnetische armbanden. Op maat gemaakte houten armbanden worden meestal gebruikt als vriendschapsgeschenken.

Relatie geschenken met je eigen persoonlijke touch om te dragen

Op maat gemaakte houten armbanden kunnen echter ook worden gebruikt als geschenk voor mannen en vrouwen met wie ze al een tijdje samen zijn. Een sieraden drager zou zijn eigen houten armband in de gewenste maat ontvangen d.m.v. onze kant-en-klare, op maat gemaakte houten armbanden. Nadat je het product hebt geselecteerd en het met een naam hebt gepersonaliseerd, geef ze het aan een vriend of geliefde.

Gepersonaliseerde armbanden kunnen worden gegraveerd met namen of zinnen. Een van de meest populaire manieren om een armband te personaliseren, is door je naam te graveren op de magnetische, touw of leren armband die je weggeeft als cadeau aan iemand om wie je geeft. Als de naam van het kleine meisje van je vriendin bijvoorbeeld Zoey is, zou ze graag een gepersonaliseerde Zoey-armband als cadeau van haar mama ontvangen! Wij graveren ook je papa armband.

Andere voorbeelden van gedenkwaardige zinnen die op een armband kunnen worden gegraveerd, zijn de naam van uw kind als het een baby of een jong kind is, inspirerende woorden als “Ons eigen geluk hangt af van de glimlach van de anderen” of “droom groots!” of de naam van uw echtgenoot als hij of zij onlangs is overleden en u zijn nagedachtenis wilt eren door nabestaande iets speciaals te geven van uw dierbaren.

Altijd door ons op maat gemaakte bracelets en persoonlijk verpakt

Op maat gemaakte heren en dames armbanden zijn uitstekende cadeaus, omdat het een doordachte manier is om iemand te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft! Iedereen zou het leuk vinden om iets speciaals voor hen te geven, omdat het aangeeft hoeveel je hen als persoon waardeert! Aanvullende ideeën voor het toepassen van gepersonaliseerde armbanden zijn onder meer het plaatsen van citaten welke ze zelf mooi vinden.

Onze best verkopende armbanden zijn natuurlijk de armbanden welke 1 op 1 gemaakt en gegraveerd worden voor de klant. Denk hierbij aan je iemand zijn vingerafdruk. Of maak je eigen persoonlijk fotoarmband.

Wie je ook wilt verrassen! Een geschenk is iets zeer persoonlijks. En persoonlijke aandacht en tijd is het beste geschenk. Laat ons daarom jouw unieke armband maken. Zo zal jouw geliefde nog een lange tijd je gedachte met zich meedragen.