MENU

3 Speciale Armbanden voor je Partner

47 dagen geleden door Alisha geschreven

“Je vindt een speciaal persoon. Wij helpen je de perfecte armband te vinden.”

In de loop der jaren zijn armbanden niet alleen gedragen om de persoonlijke stijl te verhogen, maar ook door vrienden, beste vrienden, geliefden, echtparen en zelfs ouder wordende echtgenoten. Armbanden hebben in de loop der tijd zoveel betekenissen gekregen. Er zijn speciale armbanden gemaakt om cadeau te geven aan speciale, belangrijke mensen.

Een armband lijkt misschien een bescheiden cadeau, maar het is een heel belangrijk cadeau. Je kunt een armband geven aan die vriend(in) die je door moeilijke tijden heen heeft gesteund. Of aan die jongen/meid die je stiekem bewondert. Je kunt ook een armband geven als een symbool van je liefde aan die “speciale” persoon. Echtparen geven elkaar ook armbanden op hun verjaardagen als herinnering aan de belofte die ze aan elkaar hebben gedaan. Ik kan nog wel even doorgaan over belangrijke momenten in het leven waarbij armbanden het mooiste cadeau zijn. 

YouTube video

In dit artikel stellen we expliciet drie speciale armbanden voor die met liefde zijn ontworpen voor de lieve mensen in je leven.

1. Armband met naam/tekst gravure

Deze speciale armband is gemaakt voor twee verliefde mensen. Het is vakkundig gemaakt en volledig aanpasbaar met elke tekst of belettering die u wenst. Met deze armband om voelt het alsof je echtgenoot of geliefde je hand vasthoudt en met je meeloopt bij elke stap die je zet. Deze speciale armband is verkrijgbaar in twee soorten:

  • Magnetische armband: Onder de magnetische tekst gegraveerde armband, kunt u kiezen uit een reeks van aanpassingen. U kunt ons vragen een korte gelofte aan uw echtgenoot af te drukken, of een kort vers uit uw favoriete boek.
  • Leren armband: Op de lederen band kunt u uw naam en die van uw partner laten graveren, met een optioneel liefdessymbool.

2. Vingerafdruk armband voor je partner

Vingerafdruk armbanden zijn een zeer populaire optie onder degenen die op zoek zijn naar een unieke en troostende verbinding met iemand die heel speciaal voor hen is. Andere redenen kunnen zijn om de herinnering te koesteren aan een dierbare die is overleden. Om zo’n armband voor u en uw geliefde te laten maken, kunt u de vingerafdruk scannen en deze vervolgens uploaden op onze website tijdens het afrekenen. Bovendien kunt u de pootafdrukken van uw puppy ook in de armband graveren.

Het idee achter vingerafdrukpolsbandjes was om een onderscheidende methode aan te bieden om een belangrijke relatie in je leven in herinnering te brengen, te eren of je helemaal te herinneren.

3. Armbanden met foto

“Een foto zegt meer dan duizend woorden.”

– Fred Barnard

In deze categorie – armband met foto gravure, is het mogelijk om van alles te graveren, foto’s en tekst. Dit is een populaire keuze onder mensen die een foto van hun geliefde altijd bij zich willen houden. Dit soort armband vertelt zonder twijfel een verhaal.

Veel voorkomende redenen om een armband met foto te laten maken met een foto van een dierbare kunnen zijn om de herinnering aan een overleden partner of vriend te vereeuwigen, om een goed geleefd leven te herdenken, om een speciale relatie te markeren, of gewoon om hun heengaan van deze wereld te markeren. Wat de redenen ook zijn, deze armband is een geweldige keuze.

Iedereen heeft wel iemand in zijn leven die hij of zij zich voor altijd wil blijven herinneren. Of het nu een vriend, familielid of gewoon een kennis is waarmee je je bijzonder verbonden voelt, hen herinneren met een armband is een prachtige manier om je dankbaarheid en liefde uit te drukken. Deze armbanden zijn speciaal gemaakt voor de persoon die je voor altijd wilt blijven herinneren en zijn prachtige geschenken voor elke gelegenheid.

Zoek de speciale persoon voor wie je een armband wilt maken en wij zorgen voor een armband voor de gelegenheid.

De armbanden waarnaar hierboven wordt verwezen, zijn verkrijgbaar op onze website en worden exclusief door ons in de handel gebracht. Er zijn talrijke aanpassingsmogelijkheden op onze website. Alle keuze van tekst en keuze van foto zal worden gemaakt tijdens het afrekenen van de specifieke armband die u wilt. Ze kunnen worden gekocht in bulk of in eenheden. Als er nog vragen of verduidelijkingen, doen er goed aan om ons te bereiken.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van april

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Graveerbare armbanden

Foto-armbanden

Met vingerafdruk

Kralen van natuursteen

Houten TimberWood

Natuurstenen kralen

Paracord Touw

RVS Edelstaal

Leren armbanden

925 Sterling Zilver

Magneet

Goudkleurig

Vikings - Valhalla

Herdenkingsarmband

As-armband

Geboorte armbanden

Landkaart + GPS coördinaten

Hondenpoot of fotoafdruk

Kattenpoot of fotoafdruk

Paardenarmband

Zwart gekleurd

Blauwe kleur

Beige kleur

Witte kleur

Geweven kleur

Grijze kleur

Rode kleur

Hollands Oranje kleur

Gele kleur

Groene kleur

Bruine kleur

Vuurstarters Survival

Zweedse vissenstaart

Armband met initialen

Cadeauverpakkingen

Klantenservice